pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Ο pinelopi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
09-10-07
22:09
Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά η Πηνελόπη βγάζει πυκνά συχνά ψύλλους. κάθε μήνα σχεδόν τησ βάζω μια αμπούλα στο σβέρκο όπως μου είπε η γιατρός αλλά δεν βλέπω προκοπή, το θέμα είναι ότι είναι μέσα στο σπίτι, δεν βγαίνει ποτέ στον κήπο και δεν έχει επαφή με άλλα γατάκια. είναι φυσιολογικό να έχει ψύλλους τόσο συχνά;;;επίσης κοιμάται εννοείται μαζί μας. υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποιο πρόβλημα και σε εμάς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
09-10-07
23:08
Πολύ περίεργο αυτό...
Τη γιατρό τη ρώτησες;; Αν δεν έρχεται σε επαφή με τίποτα πώς κολάει;;
Τη γιατρό τη ρώτησες;; Αν δεν έρχεται σε επαφή με τίποτα πώς κολάει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
09-10-07
23:33
Καλε εμας ο Σαββας καθε 15 μερες κολλαει... Βεβαια γυρναει και εξω αλλα του βαζουμε το δυνατοτερο φαρμακο. Ακομα και ο γιατρος απορει..
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
09-10-07
23:56
Υπαρχει πιθανοτητα καποι στιγμη να ειχε ψυλλους και να εχει αφησει αυγα,η ψυλλακια σε διαφορα μερη του σπιτιου,κυριως σε υφασματα.Σε αυτη τη περιπτωση γινεται σχεδον ανακυκλωση των ψυλλων.Μια ψοφανε αυτα που ειναι πανω της και μια κολλαει απτους καινουριους.Υπαρχει ενα παρα πολυ καλο σπρει το Frontline.Mε αυτο μπορεις να ψεκασεις τη γατουλα σηκωνοντας το τριχωμα της και ριχνοντας στη ριζα του τριχωματος.Επισης πρεπει να ψεκασεις με αυτο τη φωλιτσα της που ειναι πολυ πιθανον να εχει αυγα,καθως επισης και τα αγαπημενα της σημεια που καθεται και κουρνιαζει.Και να πλενεις με ξυδι τα μπολακια φαγητου.Αυτο ειναι καλο και ανεξαρτητα απτους ψυλλους,καλο ειναι να μη βαζεις υγρο για τα πιατα.Αυτο το σπρει ειναι ακινδυνο,το βαζουν και σε γατακια ημερων καθως και σε μαμαδες που ειναι εγκυες.Εχει οδηγιες χρησης πανω ειναι πολυ απλο και εγω που το χρησιμοποιω χρονια στα γατουνια ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Ξεχασα να γραψω πιο πανω οτι και το χωμα της γλαστρας ειναι υπευθυνο καμια φορα για τα ψυλλακια.Το frontline κοστιζει κοντα στα 15ε το μικρο αλλα κραταει για πολλες φορες.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
10-10-07
15:49
Το καλύτερο είναι το Stronghold η αμπούλα. Θα εξολοθρευτούν σίγουρα. Με το Frontline συνέχιζαν να εμφανίζονται στις δικές μου.
elina1985
Νεοφερμένο μέλος
Η elina1985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
10-10-07
15:58
εμεις βαζαμε frondline και ηταν πολυ καλο.ψυλλους κολλαει και απο τα πουλια.αν πχ πηγαινουν πουλια στα μπαλκονια ή σε γλαστρες.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
10-10-07
16:03
Και εγώ στην αρχή είμουν πολύ ικανοποιημένη απο το Frontline αλλά μετά απλά δεν έκανε την ίδια δουλειά. Μέσα σε ένα μήνα της είχα βάλει και αμπούλα και το σπρεϋ. Λιγόστευαν οι ψύλλοι αλλά δεν εξαφανίζονταν. Και η γάτα ήταν μέσα στο σπίτι συνέχεια, δεν έβγενε ούτε έξω ούτε στο μπαλκόνι. Μέχρι που πήρα το Stronghold και ησύχασα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum