Βιντεάκια με τα ragdoll μας!

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Tα βιντεάκια που ακολουθούν είναι απο γατάκια που έχουν υιοθετηθεί!
η Βellatrix πήγε στη Ρόδο

η Luna Lovegood πήγε στα Ιωάννινα.

Τον Rose King-jeronymo θα το κρατήσουμε εμείς!

η Acakia πήγε στη Φιλοθέη

και αυτό είναι το πρώτο πειραματικό βιντεάκι μας... (να ευχαριστήσω πολύ πολύ τη Νιο-βη για αυτό το βιντεάκι και τη στήριξη! We love you Nio!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παναγια μου,δεν υπαρχουν αυτες οι ομορφιες!!!:clapup::clapup::clapup:
Μαλιστα τρελαινομαι οταν βλεπω τα μικρα να παιζουν με την μαμα και να την.....δαγκωνουν!:hehe:

Ελπιζω να ειναι καλα Κατερινα μου και ευτυχισμενα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουμε κρατήσει επαφή με όλες τις οικογένειες που έχουν υιοθετήσει μωράκι απο το εκτροφείο μας.
Είναι όλα τους πολύ καλά, παιχνιδιάρικα υγιέστατα και πολύ χαρούμενα (θα ήθελα να τολμήσω να πω οτι είναι πολύ τυχερά αν και δεν αφήνουμε στην τύχη το που θα πάει το κάθε γατάκι είναι όλα τους σε εξαιρετικά καλό περιβάλλον) ,
σύντομα η Λούνα θα έχει άλλο ένα αδερφάκι..για συντροφιά!

Η stardust (κρατουσα τη μηχανη αναποδα, ναι ναι εγω φταίω το ξέρω!!)

Είναι υπέροχη,είναι φοβερη,είναι απιθανη!!!!!!:D
Πωπω,αν τα ειχα εγώ αυτά..θα τα είχα κατσιάσει καλέ!:hehe::hehe::hehe:

Και δεν έρχεσαι μια βολτίτσα να αλλάξεις τον αέρα σου? ψωφάμε για κάτσιασμα όλοι εδώ πέρα!!!:D

Πόσο υπέροχο μούτρο είναι η Stardust! :hehe:

Και δεν έρχεσαι μια βολτίτσα να αλλάξεις τον αέρα σου? ψωφάμε για κάτσιασμα όλοι εδώ πέρα!!!:D
Πωπω..πολυ θα το ηθελα..πιστεψε με!!:D Αλλα γμτ..δεν υοπαρχει σάλιο..:(

Είναι πραγματικά πολύ όμορφα γατιά τα Ragdoll, ονειρεμένα!

Ένα βιντεάκι για το πως παρουσιάζει στα γρήγορα το Animal Planet την φυλή των ragdoll εδώ και ξεσκάλισα ξανά και την εκπομπή του Σκαι με την Ελληνική παρουσίαση και την αρχοντομουσουδάρα μου.. εδώ (οι περισσότεροι το έχετε ξαναδεί αυτό το βιντεάκι...) ;)
Ανυπομονώ να ηρεμίσουμε λίγο με τις διάφορες μετατάξες και αν τραβήξω το δικό μου βιντεάκι για την φυλή που τόσο αγαπώ!

To video του animal planet το ειχα δει και ειναι τελειο! Αυτο που δεν ειχα δει ειναι το δευτερο... Καλη φαση..!!

Μου αρέσει πολύ η αττάκα που λέει ο κυριουλης "they are just beautiful and be there.";)

Ωραία videos και τα 2 και πολύ καλή η παρουσίαση που έκανες, Κατερίνα! :D
Αν κρίνω από τον Απόλλωνα, οι ragdolls είναι όντως και παιχνιδιάρες, ήρεμες και πράες γάτες.
Ούτε νύχι θα βγάλουν κι αγαπούν τη συντροφικότητα! :)

Το πρώτο δεν το είχα δει... το δεύτερο ναι :) Πέτυχα αυτό στο Animal Planet(στο video) :clapup:

iaza15506242748000.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back