Βλέπετε κάποια ξένη σειρά;

kittycat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Παρακολουθείτε κάποια ξένη σειρά αυτό τον καιρό που να σας έχει ξετρελάνει:P;
Αν ναι ποιά ή ποιές;
Εγώ βλέπω μανιωδώς το Lost, το Heroes και το Prison Break.
Καταπληκτικές σειρές όλες. Η μία καλύτερη από την άλλη:up:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ βλέπω περισσότερο Prison Break βέβαια..κλασικά..(ποιός γίνεται να μη βλέπει τον κούκλο?:inlove:)και έβλεπα και niptuck!άσχετο!!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρελαίνομαι πραγματικα για τον House και τον Monk!!!Αλλά τα άλλα έχουν αίμα, που δεν αντέχω..ειδικα το Heroes!!!!!!!!!Tώρα το Prison Break, μμμμ απλά το έχει ώρες που δεν μπορώ να το βλέπω..Και δεν τον θεωρώ και πολύ κούκλο τον μικρό αλλά πάντα είχα περίεργα γούστα!!

Τρελαίνομαι πραγματικα για τον House και τον Monk!!!Αλλά τα άλλα έχουν αίμα, που δεν αντέχω..ειδικα το Heroes!!!!!!!!!Tώρα το Prison Break, μμμμ απλά το έχει ώρες που δεν μπορώ να το βλέπω..Και δεν τον θεωρώ και πολύ κούκλο τον μικρό αλλά πάντα είχα περίεργα γούστα!!
Σαφώς..περί ορέξεως..κολοκυθόπιτα!!:lol:Α!Ξέχασα βλέπω και το Gilmor Girls και σταθερή αξία τα φιλαράκια και ας έχω δει 50 φορές το κάθε επεισόδιο.

Εγώ βλέπω περισσότερο Prison Break βέβαια..κλασικά..(ποιός γίνεται να μη βλέπει τον κούκλο?:inlove:)και έβλεπα και niptuck!άσχετο!!:confused:
Συμφωνώ απόλυτα:inlove::inlove::inlove:...
Wentworth Miller FOREVER!!!!

Συνημμένα

• 0323-bean-pole.jpg
    0323-bean-pole.jpg
    108,6 KB · Εμφανίσεις: 7
  • 6a00c2251e14c08fdb00cdf7e6963b094f-500pi.jpg
    6a00c2251e14c08fdb00cdf7e6963b094f-500pi.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Wentworth_Miller12.jpg
    Wentworth_Miller12.jpg
    208,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • wentworth_miller_people.jpg
    wentworth_miller_people.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 5
  • wentworth-miller.jpg
    wentworth-miller.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 5
Πωπωπω...μας τύφλωσες κοπελιά..ήρεμα...:inlove::inlove::inlove::inlove:

Α, ναι ρε συ ...τα φιλαράκια..αλλά οκ δεν τα βλέπω φανατικά...αααααα και μια χαζή σειρα στον ΑΝΤ1 δεν ξέρω πωσ λέγεται..που η Alicia Silverstone, πρωταγωνίστρια, είναι καάτι σαν δικηγόρος...αλλά ταιριάζει και ανθρώπους...περίεργο χαζό και ανούσιο!!!Ό,τι πρέπει για να τρως το φαί μπροστα στην τηλεόραση!!!!

Σόρυ βρε κορίτσια αλλά έχω πάθει ένα τραλαλα με την πάρτυ του:inlove:...
Δεν έχω άδικο νομίζω:redface:...

Μμμμμμμμ μήπως να αρχίσω να αναθεωρώ..ή είναι απλά καλές φωτογραφίες??????:hmm::lol::lol::lol:

Α, ναι ρε συ ...τα φιλαράκια..αλλά οκ δεν τα βλέπω φανατικά...αααααα και μια χαζή σειρα στον ΑΝΤ1 δεν ξέρω πωσ λέγεται..που η Alicia Silverstone, πρωταγωνίστρια, είναι καάτι σαν δικηγόρος...αλλά ταιριάζει και ανθρώπους...περίεργο χαζό και ανούσιο!!!Ό,τι πρέπει για να τρως το φαί μπροστα στην τηλεόραση!!!!

Η προξενήτρα..όντως λίγο ανούσιο..κουκλάκι..τον έχω φόντο και στο κινητό:redface::redface:

Αμάν βρε kittycat, ήταν ανάγκη να βάλεις φωτογραφίες;:P Δεν μου φτάνει ο πόνος μου που πρέπει να περιμένω και γω δεν ξέρω πόσους μήνες για την τρίτη σεζόν;

Άλλες αγαπημένες σειρές:
Law and Order (κλασική αξία)
Desperate Housewives
Supernatural - σειρά τρόμου. Οι άνθρωποι έχουν κατακλέψει κάθε θρίλερ από κτίσεως κόσμου, αλλά αν σας αρέσει το είδος, έχει πλάκα.
και φυσικά CSI Las Vegas - το καλύτερο CSI μακράν!:up:

Αχ βρε κοπελιές έπαθα το στερητικό πρωί πρωί! Προειδοποιήστε μας ότι ακολουθούν φωτογραφίες του παιδιού να ξέρουμε να πάρουμε το υπογλώσσιο :inlove:

Τι φωτο ηταν αυτες????
Μονο το Heroes δεν εχω δει.:up:

Κι εμείς βλέπουμε φανατικά Lost, Prison Break, House MD και Heroes.:up:
Επειδή μάλιστα είμαστε ανυπόμονοι, κατεβάζουμε τα επεισόδια απ' το ιντερνετ, κι έτσι τα βλέπουμε με ρυθμούς Αμερικής. (Ρούλα, αν θες το season 3 του Prison Break, πες μου);)
Οι (ομοιοπαθείς :redface:) φαν του Went, ρίξτε μια ματιά σ' αυτό το blog!! :lol:

Πωπω aretha φοβερό το blog:up:!
Ευχαριστούμε πολύ:)...
Σόρυ κορίτσια και πάλι αν ήμουν υπαίτια για τυχόν εγκεφαλικά επεισόδια:lol::lol::lol:!
Εμένα τα νέα επεισόδια απ'όλες αυτές τις σειρές μου τα δίνουν συνάδελφοι που έχουν καλύτερο ίντερνετ από μένα:/:.
Βλέπω τώρα τον 4ο κύκλο του Lost, και τον 3ο του Prison Break:inlove:...
Άλλες αξιομνημόνευτες σειρές είναι το Sex and the City, τα φιλαράκια, το Taken, το 4400(έχει δει κανείς τον 2ο κύκλο:hmm:),το Arrested Development(είχα νοικιάσει από το βιντεοκλάμπ τον 1ο κύκλο).

Οι (ομοιοπαθείς :redface:) φαν του Went, ρίξτε μια ματιά σ' αυτό το blog!! :lol:

Πάντα χαίρομαι όταν ανακαλύπτω ότι υπάρχουν πιο ξοφλημένοι από μένα.:D Αλίκη, ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά προτιμώ να τελειώσει η σεζόν για να κάνω ολονυχτίες με Prison Break overload!:P

Οι φαν του Lost ρίξτε και μια ματιά στο Alias. Είναι ένα spy-fi με πράκτορες της CIA. Το έκανε ο ίδιος που είχε κάνει και το Lost και, αν και είναι και αυτό τελείως τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, είναι αρκετά διασκεδαστικό (τουλάχιστον μέχρι την τρίτη σεζόν που έχω δει).

Ηθελα να βαλω κι εγω αυτο το θεμα προσφατα...:)Εχω δει σχεδον ολες τις σειρες εστω απο λιγο αλλα οι αγαπημενες μου ειναι το lost και τα φιλαρακια,και μετα το prison break και το 24.Ειδικα τωρα που βαλαμε γρηγορο ιντερνετ τα κατεβαζω μολις βγουν...
Μακαρι να βγαινουν κι αλλες τοσο τελειες σειρες σιγα σιγα..

Πάντα χαίρομαι όταν ανακαλύπτω ότι υπάρχουν πιο ξοφλημένοι από μένα.:D
Μην το συζητάς!! :lol: :lol:

Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το Battlestar Galactica και σκεφτόμουν να το κατεβάσω, μήπως το βλέπει κανείς;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back