kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
;Αν ναι ποιά ή ποιές;
Εγώ βλέπω μανιωδώς το Lost, το Heroes και το Prison Break.
Καταπληκτικές σειρές όλες. Η μία καλύτερη από την άλλη
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
)και έβλεπα και niptuck!άσχετο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σαφώς..περί ορέξεως..κολοκυθόπιτα!!Τρελαίνομαι πραγματικα για τον House και τον Monk!!!Αλλά τα άλλα έχουν αίμα, που δεν αντέχω..ειδικα το Heroes!!!!!!!!!Tώρα το Prison Break, μμμμ απλά το έχει ώρες που δεν μπορώ να το βλέπω..Και δεν τον θεωρώ και πολύ κούκλο τον μικρό αλλά πάντα είχα περίεργα γούστα!!
Α!Ξέχασα βλέπω και το Gilmor Girls και σταθερή αξία τα φιλαράκια και ας έχω δει 50 φορές το κάθε επεισόδιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ απόλυταΕγώ βλέπω περισσότερο Prison Break βέβαια..κλασικά..(ποιός γίνεται να μη βλέπει τον κούκλο?)και έβλεπα και niptuck!άσχετο!!
![]()

...Wentworth Miller FOREVER!!!!
Συνημμένα
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Δεν έχω άδικο νομίζω
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, ναι ρε συ ...τα φιλαράκια..αλλά οκ δεν τα βλέπω φανατικά...αααααα και μια χαζή σειρα στον ΑΝΤ1 δεν ξέρω πωσ λέγεται..που η Alicia Silverstone, πρωταγωνίστρια, είναι καάτι σαν δικηγόρος...αλλά ταιριάζει και ανθρώπους...περίεργο χαζό και ανούσιο!!!Ό,τι πρέπει για να τρως το φαί μπροστα στην τηλεόραση!!!!
Η προξενήτρα..όντως λίγο ανούσιο..κουκλάκι..τον έχω φόντο και στο κινητό

ruko
Διάσημο μέλος
Δεν μου φτάνει ο πόνος μου που πρέπει να περιμένω και γω δεν ξέρω πόσους μήνες για την τρίτη σεζόν;Άλλες αγαπημένες σειρές:
Law and Order (κλασική αξία)
Desperate Housewives
Supernatural - σειρά τρόμου. Οι άνθρωποι έχουν κατακλέψει κάθε θρίλερ από κτίσεως κόσμου, αλλά αν σας αρέσει το είδος, έχει πλάκα.
και φυσικά CSI Las Vegas - το καλύτερο CSI μακράν!

Desdemona
Διάσημο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Επειδή μάλιστα είμαστε ανυπόμονοι, κατεβάζουμε τα επεισόδια απ' το ιντερνετ, κι έτσι τα βλέπουμε με ρυθμούς Αμερικής. (Ρούλα, αν θες το season 3 του Prison Break, πες μου)

Οι (ομοιοπαθείς
) φαν του Went, ρίξτε μια ματιά σ' αυτό το blog!! 
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Ευχαριστούμε πολύ
...Σόρυ κορίτσια και πάλι αν ήμουν υπαίτια για τυχόν εγκεφαλικά επεισόδια

!Εμένα τα νέα επεισόδια απ'όλες αυτές τις σειρές μου τα δίνουν συνάδελφοι που έχουν καλύτερο ίντερνετ από μένα
. Βλέπω τώρα τον 4ο κύκλο του Lost, και τον 3ο του Prison Break
...Άλλες αξιομνημόνευτες σειρές είναι το Sex and the City, τα φιλαράκια, το Taken, το 4400(έχει δει κανείς τον 2ο κύκλο
),το Arrested Development(είχα νοικιάσει από το βιντεοκλάμπ τον 1ο κύκλο).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Πάντα χαίρομαι όταν ανακαλύπτω ότι υπάρχουν πιο ξοφλημένοι από μένα.
Αλίκη, ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά προτιμώ να τελειώσει η σεζόν για να κάνω ολονυχτίες με Prison Break overload!
Οι φαν του Lost ρίξτε και μια ματιά στο Alias. Είναι ένα spy-fi με πράκτορες της CIA. Το έκανε ο ίδιος που είχε κάνει και το Lost και, αν και είναι και αυτό τελείως τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, είναι αρκετά διασκεδαστικό (τουλάχιστον μέχρι την τρίτη σεζόν που έχω δει).
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω δει σχεδον ολες τις σειρες εστω απο λιγο αλλα οι αγαπημενες μου ειναι το lost και τα φιλαρακια,και μετα το prison break και το 24.Ειδικα τωρα που βαλαμε γρηγορο ιντερνετ τα κατεβαζω μολις βγουν...Μακαρι να βγαινουν κι αλλες τοσο τελειες σειρες σιγα σιγα..
aretha
Περιβόητο μέλος
Μην το συζητάς!!Πάντα χαίρομαι όταν ανακαλύπτω ότι υπάρχουν πιο ξοφλημένοι από μένα.![]()

Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το Battlestar Galactica και σκεφτόμουν να το κατεβάσω, μήπως το βλέπει κανείς;
Raisa
Περιβόητο μέλος
οι αγαπημενες μου ειναι το lost και τα φιλαρακια
Μια απ΄τα ίδια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool