Βοήθεια! Αδεσποτάκι που χρειάζεται έκτρωση!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

patatomana

Νεοφερμένο μέλος

Η patatomana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Γειά σας! Το πρόβλημα που έχουμε είναι το εξής.. Έχουμε βρεί μία αδέσποτη σκυλίτσα στον Μαραθώνα η οποία η έχει τώρα την πρώτη της περίοδο. Την έχουν περιτριγυρίσει αρσενικοί για να.. καταλαβαίνετε :P Η περιοχή είναι επικινδυνη όμως και όλα τα κουταβάκια εκεί συνήθως έχουν κακό τέλος..:( Θέλουμε να την πάμε για στείρωση για να περιορίσουμε την έκταση του προβλήματος αλλά δυστυχώς η κτηνίατρος που γνωρίζουμε ζητάει πολλά λεφτά και εμείς είμαστε δύο άνεργες κοπέλες.. Γνωρίζει κανείς που μπορείς να στειρώσεις σκυλίτσες οικονομικά αλλά με ασφάλεια?? ΣΟΣ! Ας μην αφήσουμε άλλες ψυχούλες να γεννηθούν καταδικασμένες σε θάνατο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασικά από μαραθώνα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα.......αλλά στην αθήνα ξέρω να σου προτείνω κάποια που είναι όμως αθήνα!!! σε ενδιαφέρει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι φυσικα,μπορουμε να την παρουμε με το αμαξι,,,θες να μου στειλεις pm?? :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ναι αμε μισό....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back