patatomana
Νεοφερμένο μέλος
Η patatomana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
19-02-12
21:23
Γειά σας! Το πρόβλημα που έχουμε είναι το εξής.. Έχουμε βρεί μία αδέσποτη σκυλίτσα στον Μαραθώνα η οποία η έχει τώρα την πρώτη της περίοδο. Την έχουν περιτριγυρίσει αρσενικοί για να.. καταλαβαίνετε
Η περιοχή είναι επικινδυνη όμως και όλα τα κουταβάκια εκεί συνήθως έχουν κακό τέλος..
Θέλουμε να την πάμε για στείρωση για να περιορίσουμε την έκταση του προβλήματος αλλά δυστυχώς η κτηνίατρος που γνωρίζουμε ζητάει πολλά λεφτά και εμείς είμαστε δύο άνεργες κοπέλες.. Γνωρίζει κανείς που μπορείς να στειρώσεις σκυλίτσες οικονομικά αλλά με ασφάλεια?? ΣΟΣ! Ας μην αφήσουμε άλλες ψυχούλες να γεννηθούν καταδικασμένες σε θάνατο
Η περιοχή είναι επικινδυνη όμως και όλα τα κουταβάκια εκεί συνήθως έχουν κακό τέλος..
Θέλουμε να την πάμε για στείρωση για να περιορίσουμε την έκταση του προβλήματος αλλά δυστυχώς η κτηνίατρος που γνωρίζουμε ζητάει πολλά λεφτά και εμείς είμαστε δύο άνεργες κοπέλες.. Γνωρίζει κανείς που μπορείς να στειρώσεις σκυλίτσες οικονομικά αλλά με ασφάλεια?? ΣΟΣ! Ας μην αφήσουμε άλλες ψυχούλες να γεννηθούν καταδικασμένες σε θάνατο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Η eirinaki84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 581 μηνύματα.
19-02-12
21:59
βασικά από μαραθώνα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα.......αλλά στην αθήνα ξέρω να σου προτείνω κάποια που είναι όμως αθήνα!!! σε ενδιαφέρει??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patatomana
Νεοφερμένο μέλος
Η patatomana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
19-02-12
22:01
Ναι φυσικα,μπορουμε να την παρουμε με το αμαξι,,,θες να μου στειλεις pm?? 

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Η eirinaki84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 581 μηνύματα.
19-02-12
22:06
ναι αμε μισό....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum