pkaterina
Νεοφερμένο μέλος
Η pkaterina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
28-05-10
23:36
καλησπερα!!! ειμαι νεα στο site και ζητω απεγνωσμενα μια βοηθεια! βρηκαμε 2 γατακια στα σκουπιδια , περιπου 15 ημερων. με πολλη φροντιδα επιβιωσαν και φανηκαν μια χαρα, μεχρις οτου ο ενας ειχε πρασινα κακα. ο γιατρος μας εδωσε αντιβιοση για σαλμονελλα και μετα απο μαχη με το θανατο, τα καταφερε ανενηψε. σημερα ομως, 4η μερα αντιβιοσης, ειδαμε ανοιχτες πληγες κατω απτο πουλακι του και στις πτυχωσεις των πισω ποδιων. μηπως ειναι συγκαμμα? ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? πως να τον βοηθησω? ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
28-05-10
23:41
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
δεν το γνωριζω καθολου αυτο που λες...οπωσδηποτε στο γιατρο...ελπιζω να πανε ολα καλα..
δεν το γνωριζω καθολου αυτο που λες...οπωσδηποτε στο γιατρο...ελπιζω να πανε ολα καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkaterina
Νεοφερμένο μέλος
Η pkaterina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
28-05-10
23:48
ευχαριστω πολυ!!! μακαρι να πανε ολα καλα, ειναι το πρωτο ζωακι της μιας μου κορης, και η αλλη, η μικρη μου, φοβαται οτι θα κολλησει κι ο δικος της γατουλης και θα τον χασει.... ασε, ειναι μια τρελλα ολο αυτο.....
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
28-05-10
23:58
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο..
μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο..

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
29-05-10
18:10
Μπορεί να μην σχετίζεται καθόλου με την διάρροια αυτό. Οι ανοιχτές πληγές μπορεί να είναι απο φαγούρα που έχει απο αλλεργία ή ψύλλους ή και κάτι άλλο.
Ο γιατρός θα σας κατατοπίσει καλύτερα και ναι, καλά κάνετε και δεν τα έχετε μαζί τα γατάκια.
Περαστικά.
Ο γιατρός θα σας κατατοπίσει καλύτερα και ναι, καλά κάνετε και δεν τα έχετε μαζί τα γατάκια.
Περαστικά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum