Βοήθεια!!! Ατύχημα πάνω στο παιχνίδι!

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Καλησπέρα.
Πριν από μία ώρα περίπου έπαιζα με τη γατούλα μου, όταν κατά λάθος, πάνω σε μια "επίθεση" που έκανε στο χέρι μου παίζοντας, τη χτύπησα με το δάχτυλό μου στο πρόσωπο. Έτρεξε μακριά και έχασε κάπως την ισορροπία της. Έδειχνε σα να ζαλίζεται. Έλεγξα μήπως τη χτύπησα στο μάτι της, αλλά δε διέκρινα κάτι.
Πριν λίγο όμως είδα ότι είχε κλειστό το ένα μάτι, με αρκετή τσίμπλα. Υγρό γύρω-γύρω. Λέτε να έπαθε κάτι σοβαρό;
Επίσης όταν την αγγίζω στο κλειστό ματάκι της, σπρώχνει το χέρι μου με το πατουσάκι της, σα να την ενοχλεί. Στο άλλο δεν αντιδρά το ίδιο.
Δε γουργουρίζει ή κάτι άλλο για να μου δείξει ότι πονάει, απλώς είναι κάπως μελαγχολική. Τι να κάνω μέχρι αύριο που θα πάω στον κτηνίατρο;
Μπορείτε να με συμβουλεύσετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα,τωρα ειδα το μηνυμα,φυσιολογικο ορο μπορεις να βαλεις,μεχρι να την πας στο γιτρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επίσης και χλιαρό χαμομήλι με ενα βαμβακάκι θα βοηθήσει εάν εχει καποιο πρόβλημα με τις τσίμπλες.

Αν θέλεις να καθαρίσεις το ματάκι της από τις τσίμπλες, χρησιμοποίησε λίγο φυσιολογικό ορό, όπως σου είπε η Αγγελική, καλύτερα πάνω σε γάζα (ή σε ένα μαλακό καθαρό ύφασμα, αν δεν έχεις γάζα), γιατί το βαμβάκι αφήνει ίνες που μπορεί να τραυματίσουν το μάτι.
Νομίζω πάντως ότι στη θέση σου θα το απέφευγα να κάνω ο,τιδήποτε πριν τη δει ο γιατρός, από φόβο μήπως χειροτερέψω την κατάσταση, μια που λες ότι δείχνει να πονάει... :/:
Περαστικά σας!

Αχου... Περαστικά σας. Φαντάζομαι πως θα νιώθεις τώρα. Κι εγώ πιστεύω καθάρισε το με πολύ ελαφρές κινήσεις με λίγο ανθόνερο, χαμομήλι ή με φυσιολογικό ορό. Καλύερα να την πας στον γιατρό αν μπορείς και σήμερα για να ηρεμίσεις κι εσύ κι το γατάκι...:|

Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας.
Της καθάρισα το ματάκι με λίγο χλιαρό νεράκι και της έβαλα ένα παγάκι για λίγη ώρα, για να την καταπραϋνει. Έδειξε καλύτερα και το πρωί ήταν μια χαρά το ματάκι της. Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα με πολλά χαδάκια για support! (η καλύτερή μας)
Τηλεφώνησα στον κτηνίατρο και μου είπε να μην ανησυχώ με κάτι τέτοια διότι... ως γνωστόν "οι γάτες είναι εφτάψυχες" και δε μασάνε με κάτι τέτοια χτυπηματάκια! Χεχε
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά,
να είστε καλά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back