Βοήθεια - Είναι πολύ ζωηρός

barca1980

Νεοφερμένο μέλος

Ο barca1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΓΑΤΟΥΛΙ 1ΧΡΟΝΟ,ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΗΝΕΣ:blink:..ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΖΩΗΡΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.:mad:.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΡΙΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ!!ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ?ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ?!:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι όλες οι γατούλες χαδιάρες...;) Εσύ μπορεί να κάνεις λάθος που τον πιέζεις ενδεχομένως να γίνει μια γάτα που δεν είναι.:)

Και εγώ έχω μια τέτοια γατούλα..και είδα διαφορά όταν του έφερα παρέα. Παίζουν μαζί, και γενικά έγινε πιο γάτα...Κάποιες φορές θα έρθει και αγκαλιά...

Ηρεμιστικό υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις, και είναι για άλλες περιπτώσεις.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατι αγχωνει το γατι σου, βρες τι ειναι αυτο και ολα θα πανε καλα. τα ηρεμιστικα δεν ειναι λυση, γιατι αντε και του δινεις μια δυο τρεις, καθε μερα με ηρεμιστικο θα το χεις ? θα γινει σα φυτο στο τελος...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back