μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
στο σπιτι διπλα απο το δικο μου ειναι μια- ο θεος να την κανει- ''κυρια''
που εχει σε ενα πολυ μικρο χωρο δυο μεγαλοσωμα σκυλια τα οποια εδω και καιρο ειναι πεινασμενα!!! το ενα εχει πολυ ''μαλλι'' και ισως δεν του φαινετε, αλλα το αλλο ειναι σκελετομενο!!! τους εδωσα κροκετες να φανε και πεσαν πανω σαν τα σκυλια (στην κυριολεξια) επεισης η εν λογο κυρια εχει να φανει καμια βδομαδα. στο χωρο που ειναι τα σκυλια -εγω τουλαχιστον- ουτε νερο δεν βλεπω!! θα ηθελα τα τηλεφωνα της φιλοζωικης θεσ/νικης ή οποιονδηποτε αλλο μπορει να βοηθησει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για τα στοιχεια της δυσκολο να τα βρω..

τι μπορει να γινει εδω;

οι γονεις μου λενε: αμαν ρε ελινα και να παρεις τη φιλοζωικη τι θα καταφερεις;;; θα σου πουν ε διπλα εισαι ταισε τα!'' αλλα δεν με νοιαζει τι λενε!! εγω θα κανω οτι μπορω! μπορει να μην μπορω να της κανω μηνυση ουτε να αναγκασω τους γονεις μου να της κανουν αλλα το ελλαχιστο που μπορω να κανω ειναι να τα ταιζω και να τα βαζω νερο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα επειδη ειναι και λιγο γλωσσου (της εχουμε ξαναμιλησει)
julia
Διακεκριμένο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
εντομεταξυ σημερα παρατηρησα πως το ενα απο τα δυο σκυλια, οταν τρωει δεν επειτρεπει στο αλλο ουτε να πλησιασει... και ετσι αυτο που ειναι σκελετομενο δεν τρωει οσο το αλλο εγω προσπαθω να το φωναζω να μην φοβατε να ερχετε να τρωει κι αυτο περοσσοτερο

ας ελπισουμε να γινει το καλυτερο για τα σκυλια... ΑΑ!! εχω να σας πω και το αλλο, τα σκυλια ειναι αστειρωτα!! ειναι και τα δυο αρσενικα αλλα καμια φορα καβαλιουνται...

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θέλεις τύπωσε αυτό και βάλτο μπροστά στην αυλή της
----------------------------------------
Εδώ μέσα δυο ψυχές υποφέρουν από πείνα και δίψα γιατί κάποιο ανώτερο ον το αποφάσισε.
Αισθάνεστε ότι θα θέλατε να είστε εσείς στη θέση τους;
ΑΝΘΡΩΠΟΙ Αν περπατούσατε στα τέσσερα θα μπορούσατε να σεβαστείτε τις ανάγκες των άλλων!
Η ανατομική ανωτερότητά σας, σας χάρισε ψυχική κατωτερότητα και συναισθηματική αναπηρία!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μπορεις να κολλησεις αυτο πανω στην πορτα:
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"
Τήλ:6979780445
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
να προσπαθησω να τους βαλω σε καθαρο δοχειο ε;
(ειναι λιγο δυσκολο γιατι τα σκυλια ειναι λιγο επιθετικα σε ξενους...) εκτος κι αν το βαλω απο την αυλη μου..
επεισης ειμαστε μια κλειστη γειτονια κι αν το κολλησω αυτο στην πορτα της θα καταλαβουν ολοι ποιος το εβαλε και μην .... ξερω γω

θα το σκεφτω παντος κι αυτο.αυτη ερχετε μια στις 10 και τους καθαριζει απο τα κακα.. τι να κανω βρε παιδια...τωρα φερνουν αντιρισεις και οι γονεις μου λες και κανω κανενα εγκλημα!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα τους δικους μου ποιος τους ακουει..
αχ θα τους αφησω μια μερα να δω τι θα κανουν!
θα προσπαθησω στο υποσχομαι!
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ...κι εγω μαζι σου...αλλα τους δικους μου ποιος τους ακουει..
αχ θα τους αφησω μια μερα να δω τι θα κανουν!
θα προσπαθησω στο υποσχομαι!
![]()
Μελινάκι σοβαρά τώρα,αν θες να σε βοηθήσω πες!
ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) τα καθαριζει και απ΄τα κακα τους
αν την ξαναδω θελω να της πω οτι τα σκυλια δεν ειναι μπιμπελο θελουν και καποιον να παιζει μαζι τους καποια ωρα της μερας, αλλα πως να της το πω αυτο; ειναι τοσο γλωσσου κι εγω τοσο ευπαραξηγητη (παραξηγιεμαι πολυ ευκολα και με πιανουν τα κλαματα
) γιατι να ειμαι τοσο ντροπαληηηηη

παντος τα σκυλια ειναι σε καλυτερη κατασταση... το ενα ομως ειναι και ηταν παντα πολυ χοντρο...ειχε πεσει και απο τον δευτερο οροφο καποτε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool