Βοήθεια..!! Νομίζω πως χάθηκε...

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Φιλοι μου γεια,
θα ηθελα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια να μου πει την γνωμη του γι'αυτο που μου συνεβη.
Εδω και τρεις μηνες φροντιζα (τροφη και νερο) τον αρσενικο τετραχρονο γατουλη της αδεφης μου..Δεν ειναι στειρωμενος και τις περισσοτερες ωρες ζουσε εξω απο το σπιτι χωρις ομως να απομακρυνεται ιδιαιτερα.Οταν η αδερφη μου μετακομισε σε μια κωμοπολη 50 χλμ μακρια ,σταθηκε αδυνατο να βαλει τον γατουλη στην γατοφορο και να τον μεταφερει.Την τριτη φορα που τα καταφερε,
το ζωο ουρλιαζε τοσο σπαρακτικα που το απελευθερωσε .Ετσι η φροντιδα του ανατεθηκε σε 'μενα.Για να μην σας κουραζω να πω οτι χθες και αφου του εδωσα calmivet για να ηρεμησει,μπορεσαμε να τον μεταφερουμε.Mολις φτασαμε και αφου τοποθετησαμε σε διφορα σημεια απο λιγο χωμα που πηραμε μαζι μας,τον αφησαμε ελευθερο μιας και το ζηταγε επιτακτικα.Μολις βγηκε αυτο που εκανε ηταν να κρυφτει για περιπου δυο ωρες μεσα σε κατι θαμνωδη φυτα και εμεις απο διπλα να του γλυκομιλαμε και να τον δελεαζουμε με φαγητο.Καποια στιγμη καταφερα να τον παρω στην αγκαλια μου και μολις τον αφησα βρηκε αλλη κρυψωνα οπου και παρεμεινε ως την ωρα που εγω εφυγα(δυστυχως επρεπε).Οταν επικοινωνησα με την αδερφη μου μου ειπε οτι αφου εφαγε λιγη βραστη κοτα που του αφησε εξαφανιστηκε ως και αυτην την ωρα που σας γραφω...το σπιτι ειναι μεσα σ'ενα περιφραγμενο ,τεραστιο οικοπεδο,με γκαζον,πολλα δεντρα και φυτα.Ιδανικο μερος θα ελεγα για κατοικιδια.Γυρω γυρω υπαρχουν κι αλλα οικοπεδα και χωραφια ...υπαρχει περιπτωση να κρυβεται εκει?Τον γατουλη τον εχουμε απο μωρο και τον αγαπω πολυ...Περιμενω τις γνωμες σας για το τι μπορει να συνεβη...Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλη μου έχω την εντύπωση πως το γατί τρόμαξε όσο και κατά την μεταφορά όσο και στο ότι βρέθηκε ξαφνικά σε ξένο περιβάλλον.Το πιο πιθανόν είναι ότι θα βγεί από την κρυψώνα του και θα σας βρεί.Βοηθήστε πάντως κι εσείς όσο μπορείτε φωναζοντας τον και κουνώντας κάποιο κουτί με κροκέτες(δεν ξέρω τι τρώει)για να σας εντοπίσει.Το καλό είναι από ότι σύμφωνα με αυτά που γράφεις δεν κινδυνεύει από αυτοκίνητα και ότι το σπίτι είναι περιφραγμένο.Το καλύτερο πάντως θα ήταν αφού τον βρείτε να του κάνατε και στείρωση που θα τον βοηθήσει και να μη απομακρύνεται αλλά και δεν θα κινδυνεύει να κολλήσει διάφορες αρρώστιες συχνά θανατηφόρες.Εύχομαι να τον βρείτε σύντομα.:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλη μου έχω την εντύπωση πως το γατί τρόμαξε όσο και κατά την μεταφορά όσο και στο ότι βρέθηκε ξαφνικά σε ξένο περιβάλλον.Το πιο πιθανόν είναι ότι θα βγεί από την κρυψώνα του και θα σας βρεί.Βοηθήστε πάντως κι εσείς όσο μπορείτε φωναζοντας τον και κουνώντας κάποιο κουτί με κροκέτες(δεν ξέρω τι τρώει)για να σας εντοπίσει.Το καλό είναι από ότι σύμφωνα με αυτά που γράφεις δεν κινδυνεύει από αυτοκίνητα και ότι το σπίτι είναι περιφραγμένο.Το καλύτερο πάντως θα ήταν αφού τον βρείτε να του κάνατε και στείρωση που θα τον βοηθήσει και να μη απομακρύνεται αλλά και δεν θα κινδυνεύει να κολλήσει διάφορες αρρώστιες συχνά θανατηφόρες.Εύχομαι να τον βρείτε σύντομα.:):):)

Φίλη μου Αννα,σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις,να με συμβουλεψεις και να με καθησυχάσεις....
Να σου πω ότι είχες δίκιο..Ο γατούλης μας εμφανίστηκε μετά από μια μέρα...!
Πέρασα ένα πολύ δύσκολο βράδυ φτιάχνοντας σενάρια ...τον φανταζόμουν μόνο,φοβισμένο,ταλαιπωρημένο και σχεδον δεν εκλεισα ματι απο την στεναχωρια...Ευτυχως όλα πήγαν καλα και ο γλυκός μου ξεμυτησε απο την κρυψώνα του προς μεγάλη μας χαρά...να είσαι καλά...ευχαριστω και πάλι....φιλιά στην πανέμορφη Κέρκυρα..!

Φίλη μου Αννα,σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις,να με συμβουλεψεις και να με καθησυχάσεις....
Να σου πω ότι είχες δίκιο..Ο γατούλης μας εμφανίστηκε μετά από μια μέρα...!
Πέρασα ένα πολύ δύσκολο βράδυ φτιάχνοντας σενάρια ...τον φανταζόμουν μόνο,φοβισμένο,ταλαιπωρημένο και σχεδον δεν εκλεισα ματι απο την στεναχωρια...Ευτυχως όλα πήγαν καλα και ο γλυκός μου ξεμυτησε απο την κρυψώνα του προς μεγάλη μας χαρά...να είσαι καλά...ευχαριστω και πάλι....φιλιά στην πανέμορφη Κέρκυρα..!
Ευτυχώς τον βρήκες ...και τα δικά μου δηλαδή η Μπετίνα μόνο, με έχει κοψοχολιάσει αρκετές φορές αλλά πάντα βρίσκει τον δρόμο για το σπίτι..Όλα καλά λοιπόν.:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back