μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ρωταω γιατι πολλοι που εχουν σκυλο θα τους εχουν δωσει τα κοκαλα μετα την πρωτομαγια, και τα σκυλια οπως πολλοι απο σας μπορει να ξερετε, δεν τα χωνευουν ευκολα και αντιμετωπιζουν προβληματα
τι να της δωσω;; help!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
το προβλημα μου ειναι οι γονοις μου που πρεπει να πεσει σε κομμα το σκυλι για να την πανε στον κτηνιατρο !!!!!!!!
σημερα πειρα τον κτηνιατρο χωρις να ρωτησω την μαμα μου και οταν της το ειπα μου ειπε να παρω να ακυρωσω το ραντεβου
μου λενε οτι δεν εχε4ι τιποτα !! μονο που εγω την βλεπω καθε ωρα και λεπτο και αυτοι την βλεπουν λιγα λεπτα την ημερα πως ξερουν περισσοτερα απο εμενα!!α!! και της δειχαμε δωσει καταλαθως κοκαλα κοτας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Το πρόβλημα είναι ότι σπάνε σε μύτες αιχμηρές και καρφώνονται ή σκίζουν εσωτερικά το σκύλο. Μπορεί να είναι μοιραίο.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
μην μας παρεξηγειτε δεν ειμαστε τσιγκουνιδες αλλα η μαμα μου λεει πως αν η ηρα ή ο εντυ εχουν κατι πραγματικα σοβαρο τοτε εκεινη θα το αναγνωρισει και θα τα παει απο μονη της στον κτηνιατρο.
παντος τωρα η ηρα ειναι οντως πολυ καλυτερα
ευχαριστω που ενδιαφερθηκατε
τωρα παω να δω τι θελει γιατι κλεει και δεν μπορω να την ακουω σπαει τυμπανο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum