Βοήθεια από κτηνίατρο!!!

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
τι να κανω για να βοηθησω τον σκυλο μου στην χωνεψη:hmm:
ρωταω γιατι πολλοι που εχουν σκυλο θα τους εχουν δωσει τα κοκαλα μετα την πρωτομαγια, και τα σκυλια οπως πολλοι απο σας μπορει να ξερετε, δεν τα χωνευουν ευκολα και αντιμετωπιζουν προβληματα :( τι να της δωσω;; help!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω τι πρεπει να του δωσεις αλλα αν δεις κατι υποπτο να το πας στον κτηνιατρο γιατι τα κοκκαλα,ειναι επικυνδυνα,εκτος τα μοσχαρισια,και δημιουργουν προβλημα,ενα σκυλακι γνωστης μου πηγε να πεθανει απο κοκκαλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε ρε συ!!:eek: :eek: το προβλημα μου ειναι οι γονοις μου που πρεπει να πεσει σε κομμα το σκυλι για να την πανε στον κτηνιατρο !!!!!!!!:mad: :mad: :mad: σημερα πειρα τον κτηνιατρο χωρις να ρωτησω την μαμα μου και οταν της το ειπα μου ειπε να παρω να ακυρωσω το ραντεβου:( μου λενε οτι δεν εχε4ι τιποτα !! μονο που εγω την βλεπω καθε ωρα και λεπτο και αυτοι την βλεπουν λιγα λεπτα την ημερα πως ξερουν περισσοτερα απο εμενα!!
α!! και της δειχαμε δωσει καταλαθως κοκαλα κοτας:(

να τους πεις αυτο που σου ειπα.εμενα ακομη και γατα ειχε προβλημα με κοκκαλο και χρειαστηκε να παει στον κτηνιατρο,αλλα δεν θυμαμαι τι της εδωσε γιατι εχουν περασει πολλα χρονια.καλυτερα να προλαμβανεις και να θεραπευεις παρα να ειναι αργα και μετα το μετανιωνεις!!

Τα κοκάλα κότας είναι τα πιο επικίνδυνα από όλα. Αν δεις το σκύλο σου να δυσανασχετεί πρέπει να τον πας στον κτηνίατρο
Το πρόβλημα είναι ότι σπάνε σε μύτες αιχμηρές και καρφώνονται ή σκίζουν εσωτερικά το σκύλο. Μπορεί να είναι μοιραίο.

το ξερω και η μαμα μου το ξερει αλλα δεν κανει τιποτα!! πιστευει πως θα ερθει ο κτηνιατρος δεν θα εχει τιποτα και τσαμπα μθα χρειαστει νατον πληρωσουμε:mad: :mad: :mad: :down: :down: :down: τι να κανω με αυτους τους γονεις;;;

Μελινάκι να τους πεις να διαβάσουν αυτό, και για να το επιβαβαιωσουν ας ρωτησουν και το γιατρο που σας επισκεπτεται.

δεν τον περνουν τηλ τον γιατρο διοτι αυτος το μονο που μπορει να κανει απο το τηλ ειναι να σου πει να ερθει να το δει. αν ερθει να το δει και δεν εχει τπτ δεν μπορει να φυγει ετσι και τσαμπα να ηρθε κατι πρεπει να παρει :redface: :redface: :happy: μην μας παρεξηγειτε δεν ειμαστε τσιγκουνιδες αλλα η μαμα μου λεει πως αν η ηρα ή ο εντυ εχουν κατι πραγματικα σοβαρο τοτε εκεινη θα το αναγνωρισει και θα τα παει απο μονη της στον κτηνιατρο.:) :happy: :D
παντος τωρα η ηρα ειναι οντως πολυ καλυτερα:happy: ευχαριστω που ενδιαφερθηκατε:D :D :up: :)
τωρα παω να δω τι θελει γιατι κλεει και δεν μπορω να την ακουω σπαει τυμπανο:lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back