aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι προτεινετε ως μενου που θα ειναι και εφικτο να ακολουθειτε απο ανθρωπους που τρεχουν και δεν μαγειρευουν καθε μερα;
Επίσης ποιες τελικα κροκετες ειναι καλες και σχετικα σε καλη τιμη; Οι χιλς ειναι πανακριβες, το ιδιο και ρογιαλ κανιν. Οι γουισκας ειναι τελικα καλες; Οι κιτεκατ;
Εχω εδω και καιρο διαβασει ολα τα θεματα για τις τροφες και την διατροφη και δεν εχω καταληξει καπου
Δωστε μαι βοηθεια γιατι δοκιμαζω ολες τις τροφες που εγραψα και δεν εχω καταληξει καπου. Το καλο ειναι οτι τις τρωνε ολες αυτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος

Πρέπει να έχουν φοβερό μεταβολισμό οι γάτες σου Ladycat!!! Εγώ τη δική μου την ταϊζώ 40 γραμμάρια τη μέρα (nutro choice) και έχει γίνει βουβάλι τελευταία!! Πριν βέβαια έτρωγε 60 αλλά και με τη μείωση στα 40 δεν βλέπω και σπουδαία διαφορά και λέω να πάω να της πάρω καμιά τροφή light πριν μεταμορφωθεί σε γουρουνάκι! Να φανταστείς οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν ότι πρέπει να της αλλάξω το όνομα και από Λουκρητία να την λέω Ζουμπουλία
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
οποτε το αφηνω αδειο μεχρι το βραδυ.απο μια κονσερβα των 100 γραμμαριων 2 φορες την εβδομαδα σα λιχουδια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
. Ο γιατρός επειδή μας βρήκε κομματάκι υπέρβαρους 7.50 κιλά, μας συνέστησε 120 γραμ. ξηρά τροφή την ημέρα. Επίσης που είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να τρώει αποκλειστικά ξηρά τροφή, ίσα-ίσα ειναι καλό. Κονσέρβες του δίνω και εγώ σαν λιχουδια ή whiskas ή sheba..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Ο κτηνίατρος είπε ότι δεν χρειάζεται ακόμη αυστηρή διαίτα αλλά πρέπει να την προσέξω γιατί λόγω γέννας-στείρωσης έχει μαζέψει λίπος στην κοιλιά και δεν είναι καλό.Άστε το άλλο που σε λίγο δεν θα μας βάζουν στο αεροπλάνο!! Μόνο με aegean μπορούμε να ταξιδέψουμε! Οι Cyprus Airways έχουν όριο 6 κιλά μαζί με το κλουβι!!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Τώρα για μάρκες συγκεκριμένες κοίτα τις κριτικές. Απ ότι θυμάμαι πολλά παιδιά εδώ δίνουν royal cannin και hills που είναι πολύ καλές εταιρείες. Εγώ της δίνω nutro γιατί είναι η μόνη ξηρή τροφή που τρώει χωρίς πολλα πολλά και αν εξαιρέσεις το πρόβληματακι μας με το βάρος (λόγω στείρωσης κυρίως) το γατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Επίσης σημείωσε στα θετικά των υψηλής ποιότητας τροφών ότι η τουαλέτα της θα μυρίζει πολύ πολύ λιγότερο!!!
Πειραματήσου λίγου και μην ανησυχείς, οι γάτες ξέρουν καλά να εκφράζουν τις προτιμήσεις τους!
Υ.Γ. αν πας σε πετ σοπ απέφυγε iams και eukanuba είναι μάλλον "σκυλίσιες" εταιρείες και με τις γατοτροφές δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ειναι αρκετα ακριβη, οπως ολες οι royal canin.Η συσκευασια το 1,5 κιλου εχει 16 ευρω, αλλα πιστευω οτι αξιζει, προκειμενου να εξασφαλιστει η στοματικη υγεια της γατας.
Βεαια αναγκαζομαι και την περνω απο το Pet City, γιατι ειναι φαρμακευτικη και δεν μπορω να την βρω καπου αλλου.
Για τις γατες του καπου περνουμε Friskies, με συγκεκριμενη γευση(γιατι αλλιως δεν την τρωνε)και τα αποφαγια απο το δικο μας φαγητο. Και καμια κονσερβιτσα που και που(βασικα 5 κονσερβες θελουν για να χορτασουν ολες) .
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Το δεύτερο θέμα, για το οποίο θα ήθελα τη γνώμη σας, είναι το εξής. Η κοπέλα στο πετ-σοπ, μόλις άκουσε πως μέχρι τώρα τάιζα τη γατούλα μου διάφορες κονσέρβες κι από ξηρά τροφή Friskies και Whiskas, μόνο που δεν με αποκάλεσε δολοφόνο. Μου δήλωσε πως οι στειρωμένες γάτες πρέπει να τρώνε αποκλειστικά και μόνο ξηρά τροφή, light, και ποτέ κονσέρβες -πράγμα που ομολογώ ότι το ακούω πρώτη φορά. Μου είπε επίσης με βεβαιότητα ότι η γατούλα μου, αν δεν έχει ήδη, θα αποκτήσει λίαν συντόμως πρόβλημα στα νεφρά εξαιτίας των τροφών που τις δίνω, οι οποίες -όπως ισχυρίζεται η υπάλληλος ή ιδιοκτήτρια του πετ-σοπ- έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.
Τώρα, εμένα μου δημιουργήθηκαν διάφορα ερωτηματικά. Αναρωτήθηκα λοιπόν αν μου τα λέει όλα αυτά για να πουλήσει. Αλλά επειδή είμαι και φοβιτσιάρα, τσίμπησα αμέσως και θα σπεύσω να ρωτήσω και τον γιατρό, όταν θα ξαναπάμε με την μικρή. Στο μεταξύ, όμως, θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας γνώμη....
ladycat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Εμπειρικά, πάντως, μπορώ να σου προτείνω να της έχεις μόνιμα ένα πιατάκι με ξηρά τροφή και να της βάζεις και μία από τις μικρούτσικες κονσερβούλες (sheeba, gourmet gold, κλπ.) την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί ή το μεσημέρι ώστε να έχει τον χρόνο να τα "κάψει" μέχρι το βράδυ. Κατ' αυτό τον τρόπο ταϊζουμε δυο γατούλες που είναι στειρωμένες εδώ και ενάμιση και τρία χρόνια αντίστοιχα και δεν έχουν παχύνει καθόλου αλλά είναι χορτάτες.
Από την άλλη, βέβαια, είναι και θέμα χαρακτήρα της ψιψίνας...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool