Βοήθεια επείγον

mia!

Νεοφερμένο μέλος

Η mia! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδια θελω την βοηθεια σας οπωσδηποτε. Ειμαι φοιτητρια και σημερα ο φιλος μου (επισης φοιτητης) εφερε σπιτι μια γατα πολυ ησυχη και καλη και θελει να την κρατησουμε. Το προβλημα ειναι οτι μαλλον ειναι εγκυος και οτι οταν θα φευγουμε για τις πολεις μας δεν θα ξερουμε τι να την κανουμε. Επιπλεον εχει σπιτι του ενα σκυλι και δεν μπορει να την παρει στη πολη του και εγω εχω μια γατα στο δικο μου και φοβαμαι τη συμπεριφορα της. Πειτε μου τι να κανω??? Αυτη η γατουλα φαινεται οτι εχει φυγει απο σπιτι και μαλλον τη διωξανε λογω εγκυμοσυνης την οποια θα επιβεβαιωσω αυριο σε κτηνιατρο. Θελω επειγοντως βοηθεια. Ειναι κριμα να τη αφησω στον δρομο ειδικα αν ειναι και εγκυος.... βοηθειστε με το μαιλ μου ειναι amalia_gatoula@hotmail.com οποιος θελει ας επικοινωνισει. Θελω πολυ να σωθει η γατουλα.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εστειλα μειλ ισως μπορεσει νασε βοηθησει μια φιλη που ανοιγει σωματειο στην κοζανη κοντα σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια φωτογραφια παντα βοηθαει αλλα δες πρωτα σε τι κατασταση ειναι η γατουλα.Ευχομαι το καλυτερο.:)
Ασχετο σε λένε Αμαλία:redface:

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ. Αυριο θα την παμε σε κτηνιατρο να δουμε γενικα την υγεια της και αν ειναι εγκυος γιατι εχει πρησμενη κοιλια. Προς το παρον θα την κρατησουμε και θα δουμε. Θα επικοινωνισω παντως αν δεν υπαρχει αλλη λυση. Σας ευχαριστω ολους! (ναι Αμαλια με λενε)

Αυτο ειναι το καλυτερο

Ωραια! Πες μας νέα! :)

(ναι Αμαλια με λενε)
και εμένα γι αυτο σε ρωταω:) Περιμενουμε νεα απο τη γατουλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back