Πωλίν@
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, έχε υπόψη σου ότι οι τροφές των super markets είναι πολύ βλαβερές για την υγεία τους, καθώς οι περισσότερες περιέχουν υποπροΪόντα κρεάτος, είναι γεμάτες συντηρητικά και χρωστικές ουσίες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πωλίν@
Νεοφερμένο μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εμείς (και το μικρό) τις κροκέτες μας της καταπίνουμε αμάσητες (κυρίως εγώ) και μετά κάνουμε εμετούς (κι μαμά μου φωνάζει στα παιδιά να με αφήσουν εκεί που με βρήκαν - μετα από λίγο με φωνάζει γατίνο της και με έχει αγκαλιά)
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πωλίν@
Νεοφερμένο μέλος
. οποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον που ενδιαφέρεται ας μου στείλει! Είναι πολύ καλός!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! Πήγαμε στο φαρμακείο και του πείραμε ένα σιρόπι primperan και του έδινα νεράκι με την σύριγγα όλο το βράδυ για να μην αφυδατωθεί και το πρωί ξύπνησε όλο χαρά (αφού μας έκοψε την χολή το βράδυ). και είναι μια χαρά τώρα απλά δεν το αφήνω να τρώει από την τροφή του μεγάλου! Πάντως ψάχνω οικογένεια για τον μικρούλη γιατί δεν μπορώ να τον κρατήσω . οποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον που ενδιαφέρεται ας μου στείλει! Είναι πολύ καλός!
Φτιάξε ένα ξεχωριστό θέμα στις αγγελίες για αυτά που χαρίζονται και βάλε και φωτογραφίες αν θες να το χαρίσεις!!!
goth
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool