Βοήθεια,κάνει συνέχεια εμετό

Πωλίν@

Νεοφερμένο μέλος

Η Πωλίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Παιδια θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω βρεί ενα μικρό γατάκι το οποίο είναι τωρα 1,5 μηνος περίπου, και το φροντίζω μέχρι να βρεθεί σπίτι για αυτό. Έχω και έναν μεγάλο τον Ερμη που είναι σχεδόν 2 ετών. Σήμερα λοιπόν ήταν μια χαρα, και εδω και μια ώρα κάνει συνέχεια εμετό.... τι έπαθε; τα έχει βγάλει όλα και πλέον βγάζει μόνο σάλιο. φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα το μικρό μου. είναι κάτι σοβαρό ή μπορεί να το πείραξε κάτι που έφαγε γιατί τον έπιασα πρίν να τρωει από την ξηρά τροφή του μεγάλου (φρισκις). παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω? να του δώσω κάτι? γάλα , νερό κάνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό είναι που τα έβγαλε όλα θεωρώ! Είναι πολύ μικρό για να τρώει κροκέτες ενήλικων γάτων...η θα πάρεις κροκέτες για μικρά (kitten) ή θα μουλιάζεις τις κροκέτες μέσα σε νεράκι ή γαλατάκι ειδικό για γατάκια! Άφησέ το προς το παρόν να ηρεμήσει και αν πεινάσει ή διψάσει θα φάει και θα πιει μόνο του! Παρουσιάζει και άλλα συμπτώματα? αν ναι, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον κτηνίατρο! Περαστικά και να μας κρατάς ενήμερους!

Επίσης, έχε υπόψη σου ότι οι τροφές των super markets είναι πολύ βλαβερές για την υγεία τους, καθώς οι περισσότερες περιέχουν υποπροΪόντα κρεάτος, είναι γεμάτες συντηρητικά και χρωστικές ουσίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ, και εγώ υποθέτω ότι τον πείραξε το φαγητό αλλά δεν σταματάει να κάνει εμετό το καημένο και κλαίει κιόλας και φοβάμαι μην πάθει κατι τώρα γιατι δεν μπορώ να κάνω κάτι. το πρωί θα τον παώ στον γιατρό εννοείται αλλά μέχρι το πρωί? και δεν του έχω και εμβόλια ακόμη γιατί είναι μικρός .... :(

πόση ώρα τώρα κάνει εμετούς? δε σταμάτησε?

μπορεί να μην τα μασούσε καλά...

εμείς (και το μικρό) τις κροκέτες μας της καταπίνουμε αμάσητες (κυρίως εγώ) και μετά κάνουμε εμετούς (κι μαμά μου φωνάζει στα παιδιά να με αφήσουν εκεί που με βρήκαν - μετα από λίγο με φωνάζει γατίνο της και με έχει αγκαλιά)

Πως είναι το μικρό? Nομίζω ότι πρέπει να πάει πρωί πρωί στον γιατρό γιατί κινδυνεύει να αφυδατωθεί.Μην το αφήσεις καθόλου.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! Πήγαμε στο φαρμακείο και του πείραμε ένα σιρόπι primperan και του έδινα νεράκι με την σύριγγα όλο το βράδυ για να μην αφυδατωθεί και το πρωί ξύπνησε όλο χαρά (αφού μας έκοψε την χολή το βράδυ). και είναι μια χαρά τώρα απλά δεν το αφήνω να τρώει από την τροφή του μεγάλου! Πάντως ψάχνω οικογένεια για τον μικρούλη γιατί δεν μπορώ να τον κρατήσω :( . οποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον που ενδιαφέρεται ας μου στείλει! Είναι πολύ καλός!

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! Πήγαμε στο φαρμακείο και του πείραμε ένα σιρόπι primperan και του έδινα νεράκι με την σύριγγα όλο το βράδυ για να μην αφυδατωθεί και το πρωί ξύπνησε όλο χαρά (αφού μας έκοψε την χολή το βράδυ). και είναι μια χαρά τώρα απλά δεν το αφήνω να τρώει από την τροφή του μεγάλου! Πάντως ψάχνω οικογένεια για τον μικρούλη γιατί δεν μπορώ να τον κρατήσω . οποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον που ενδιαφέρεται ας μου στείλει! Είναι πολύ καλός!

Φτιάξε ένα ξεχωριστό θέμα στις αγγελίες για αυτά που χαρίζονται και βάλε και φωτογραφίες αν θες να το χαρίσεις!!!

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!!Τωρα το μονο που μενει ειναι να βρει ενα σπιτακι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back