kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..Το καλοκαίρι μια ασπρόμαυρη γατούλα έιχε γεννήσει 3 γατάκια στο γκαράζ και την τάιζα για να έχει γαλατάκι.Κάποια στιγμή βρίσκω το ένα μικρό πεθαμένο,χωρίς εξωτερικά σημάδια,από τι πέθανε δεν μπορώ να ξέρω
Το μάζεψα με προσοχή καθ'ότι η μαμά΄είναι άγρια και μου γρύλιζε και το έθαψα στον κήπο..Μείναν 2 μακρύτριχα θηλυκά,το ένα γκρί με μελιά μάτια και το άλλο άσπρο γκρί μελί,κουκλιά και τα δύο.Τελευταία η μαμά εξαφανίστηκε όπως και η mafalda-το γκρί μικρό.Και η Niara-από το γκρινιάρα γιατί μιλάει πολύ αυτό το γατί
-μου φαίνεται λίγο ''φουσκωμένη''!!Πολύ φοβάμαι οτι έχει μείνει έγγυος και είναι αγριμάκι,δεν πιάνεται παρ΄'ολο που με ξέρει..Υπάρχει κάποια παγίδα να την πιάσω να την δεί η κτηνίατρός μου?Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια..
Υ.Γ.Φωτός θ 'ανεβάσω το απόγευμα,να δείτε για τι κούκλα μιλάω..Θα την προωθήσω για υιοθεσία μόλις κάνει τα εμβόλιά της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστώ πάντως θα ρωτήσω την γιατρό μήπως μπορεί να μου δανείσει,καθ'ότι έχουν πέσει και αφραγκιές..
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
..Ιδού και η ομιλιτικότατη Niara!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως είναι μια κούκλα και πολύ στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να την πάρω σπίτι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω άν όντως είναι έγγυος να γεννήσει κάπου κοντά να τα βρώ,σε περίπτωση που δεν την πιάσω νωρίτερα..Άσε έχω στεναχωρηθεί πολύ με την μικρούλα,πρέπει να είναι 4-5 μηνών μόνο και πολύ νωρίς να γίνει μανούλα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θέλει παγίδα... θα ενημερώσω μια φίλη που έχει μήπως και την πιάσετε.
Αναλαμβάνεις τα έξοδα εσύ??? (στείρωση ή ότι άλλο θέλει?)
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Αμάξι έχεις ή μπορείς να βρείς μεταφορικό μέσο?
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρονΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιάσω την μικρή,είναι και σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης δεν θέλω να θέσω την ζωή της σε κίνδυνο
..Θα προσπαθήσω να έχω από κοντά τα μικρά της και να κάνω ότι μπορώ να τους βρώ σπιτάκια...Μετά θα ξαναδοκιμάσω με τη Νιάρα να την πιάσω και καρφί για στείρωση!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά τώρα πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια.Αν της φτιάξεις μια φωλιτσα υπάρχει περίπτωση να έρθει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα πιάσω όσο θα είναι ακόμα μικρά για να μην αγριέψουν..Άσε και είναι τόσο γλυκειά η μικρή,χτές μου έκανε βαρελάκια αλλά ακόμα ούτε να την αγγίξω κλεφτά δεν έχω μπορέσει..΄Ασχετο ξέρεις πώς μπορώ να κλειδώσω το θέμα??

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
..κάτι διάβασα οτι θα δώσεις τον ένα τιγρούλι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
πάρε κ μια τσάντα μαζί σου...μεγάληΣ'ευχαριστώ!Για την Κυριακή τελικά μπορείς να περάσω να δώ τα μικρά??Η οτι σου έχει μείνει τέλοςπάντων..κάτι διάβασα οτι θα δώσεις τον ένα τιγρούλι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool