Βοήθεια με την μικρή Niara!!

kika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
Kαλησπέρα σε όλους!Χρειάζομαι την βοήθειά σας για μια μικρή αδεσποτούλα που ταίζω στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου..
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..Το καλοκαίρι μια ασπρόμαυρη γατούλα έιχε γεννήσει 3 γατάκια στο γκαράζ και την τάιζα για να έχει γαλατάκι.Κάποια στιγμή βρίσκω το ένα μικρό πεθαμένο,χωρίς εξωτερικά σημάδια,από τι πέθανε δεν μπορώ να ξέρω:(Το μάζεψα με προσοχή καθ'ότι η μαμά΄είναι άγρια και μου γρύλιζε και το έθαψα στον κήπο..Μείναν 2 μακρύτριχα θηλυκά,το ένα γκρί με μελιά μάτια και το άλλο άσπρο γκρί μελί,κουκλιά και τα δύο.Τελευταία η μαμά εξαφανίστηκε όπως και η mafalda-το γκρί μικρό.Και η Niara-από το γκρινιάρα γιατί μιλάει πολύ αυτό το γατί:blink:-μου φαίνεται λίγο ''φουσκωμένη''!!Πολύ φοβάμαι οτι έχει μείνει έγγυος και είναι αγριμάκι,δεν πιάνεται παρ΄'ολο που με ξέρει..Υπάρχει κάποια παγίδα να την πιάσω να την δεί η κτηνίατρός μου?Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια..:/:
Υ.Γ.Φωτός θ 'ανεβάσω το απόγευμα,να δείτε για τι κούκλα μιλάω..Θα την προωθήσω για υιοθεσία μόλις κάνει τα εμβόλιά της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν ειδικές παγίδες οι οποίες αν δε κάνω λαθος είναι λίγο ακριβές.Ρώτα τη γιατρό σου μήπως έχει κ μπορεί να σου τη δανείσει.Δοκίμασε να βάλεις μια κονσέρβα μέσα σε μια γατοφόρο.Μπορεί να πετύχει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πώ το έχω σκεφτεί,μέχρι και αυτοσχέδια παγίδα ήθελα να φτιάξω..Αλλά μόνη μου δύσκολο να τα καταφέρω,ακόμα δεν έχω καταφέρει να την αγγίξω:(Σ'ευχαριστώ πάντως θα ρωτήσω την γιατρό μήπως μπορεί να μου δανείσει,καθ'ότι έχουν πέσει και αφραγκιές..:redface:

Το απόγευμα που κατέβηκα να της βάλω τροφή και φρέσκο νεράκι πλησίασα περισσότερο,αλλά δεν μ'εμπιστεύεται ακόμα:(..Ιδού και η ομιλιτικότατη Niara!!

Συνημμένα

• DSC03082.jpg
    DSC03082.jpg
    309 KB · Εμφανίσεις: 64
  • DSC03087.jpg
    DSC03087.jpg
    328,1 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSC03081.jpg
    DSC03081.jpg
    280,8 KB · Εμφανίσεις: 55
θέλει υπομονή κ τρόπο για να μην τρομάξει κ εξαφανιστεί.Αν βάλεις κάτι λαχταριστό όπως λίγη κονσέρβα ή ζαμπονάκι στο χέρι σου,καθήσεις χαμηλά κ περιμένεις να έρθει να το φάει?Αν είναι πιο δύσκολη θα πρέπει να κάνεις μικρότερα βήματα.Πλησιαζε την λίγο παραπάνω κάθε φορά που τρώει.

Αυτό κάνω και σήμερα ήμουν σε καλό δρόμο αλλά ήρθε ένα αυτοκίνητο να παρκάρει στο πάρκινγκ και την τρόμαξε!Γμτ και ήμουν τόσο κοντά:(Πάντως είναι μια κούκλα και πολύ στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να την πάρω σπίτι...

Πανέμορφη η Νιάρα - Γκρινιάρα! Οντως φαίνεται λίγο φουσκωμένη, μήπως απλά είναι από το πολυ φαγητό?? Πάντως προσπάθησε να την πιάσεις να την προλάβεις πριν γεννήσει, αν είναι έγγυος...

Της έβαλα στην κονσερβούλα και μισό ντροντάλ για τα σκουληκάκια,μήπως γι'αυτό είναι φουσκωμένη:/:Ελπίζω άν όντως είναι έγγυος να γεννήσει κάπου κοντά να τα βρώ,σε περίπτωση που δεν την πιάσω νωρίτερα..Άσε έχω στεναχωρηθεί πολύ με την μικρούλα,πρέπει να είναι 4-5 μηνών μόνο και πολύ νωρίς να γίνει μανούλα:(

Εμένα μεγαλύτερη μου κάνει.:(

Θέλει παγίδα... θα ενημερώσω μια φίλη που έχει μήπως και την πιάσετε.
Αναλαμβάνεις τα έξοδα εσύ??? (στείρωση ή ότι άλλο θέλει?)

Και βέβαια!!Άν μπορεί να βοηθήσει κάποιος να την πιάσω θα την πάω στον κτηνίατρο για ότι χρειαστεί..Απλά δεν μπορώ να την φιλοξενήσω σπίτι μου,οι γονείς μου αντιδρούν κι'έχω ήδη την δικιά μου,που κοιμάται μαζί μου στο δωμάτιο,δυστυχώς δεν έχω χώρο για άλλη γατούλα:(

Θα ενημερώσω, και τα συζητάτε, ίσως φιλοξενηθεί στο ιατρείο...:redface:

Αμάξι έχεις ή μπορείς να βρείς μεταφορικό μέσο?

Δεν έχω,αλλά ο γιατρός είναι πολύ κοντά μου πάω με τα πόδια,και αν χρειαστεί έχει ο φίλος μου και μπορεί να βοηθήσει:)Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Αν χρειάζεσαι παγίδα στείλε μου με πμ ένα τηλέφωνο να συνεννοηθούμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Drusilia-Βιβή-για την βοήθειά της,χωρίς να με γνωρίζει προσφέρθηκε να μου δανείσει την παγίδα της.. :)Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιάσω την μικρή,είναι και σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης δεν θέλω να θέσω την ζωή της σε κίνδυνο:/:..Θα προσπαθήσω να έχω από κοντά τα μικρά της και να κάνω ότι μπορώ να τους βρώ σπιτάκια...Μετά θα ξαναδοκιμάσω με τη Νιάρα να την πιάσω και καρφί για στείρωση!!

Δεν μπόρεσες τελικα ε?:(Απλά τώρα πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια.Αν της φτιάξεις μια φωλιτσα υπάρχει περίπτωση να έρθει?

Kαλημέρα!!Δυστυχώς ο χώρος είναι κοινόχρηστος και η μικρή φοβάται από τα αυτοκίνητα, δεν είναι ασφαλές σημείο..:/:Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα πιάσω όσο θα είναι ακόμα μικρά για να μην αγριέψουν..Άσε και είναι τόσο γλυκειά η μικρή,χτές μου έκανε βαρελάκια αλλά ακόμα ούτε να την αγγίξω κλεφτά δεν έχω μπορέσει..
΄Ασχετο ξέρεις πώς μπορώ να κλειδώσω το θέμα??:redface:

θα πας πάνω δεξιά στο θέμα εκεί που λέει εργαλεία θεμάτων κ θα επιλέξεις κλείσιμο θέματος

Σ'ευχαριστώ!Για την Κυριακή τελικά μπορείς να περάσω να δώ τα μικρά??Η οτι σου έχει μείνει τέλοςπάντων:P..κάτι διάβασα οτι θα δώσεις τον ένα τιγρούλι..

Σ'ευχαριστώ!Για την Κυριακή τελικά μπορείς να περάσω να δώ τα μικρά??Η οτι σου έχει μείνει τέλοςπάντων:P..κάτι διάβασα οτι θα δώσεις τον ένα τιγρούλι..
πάρε κ μια τσάντα μαζί σου...μεγάλη:rolleyes::lol:

Λές να φύγω με παρέα???:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back