zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
Η zweet_dreamz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα.
16-09-09
00:49
Απο την παρασκευη προσπαθουμε να πιασουμε ενα γατακι που εχει πεσει σε ασβεστη για να το παμε στο γιατρο.
η κατασταση του εχει χειροτερεψει πολυ τα κοκκαλακια του φαινονται γιατι το εχει καψει ο ασβεστης και δεν ξερω ποσο θα αντεξει ακομα.
το γατακι βρισκεται στο βυρωνα, ειναι περιπου 2,5 μηνων και μπορουμε να το βρουμε 8-9 το πρωι σε ενα σιγκεκριμενο σημειο.
τα εξοδα για τη νοσηλια του οπως και την φιλοξενια του εχουν βρεθει ανθρωποι να τα αναλαβουν.
Ομως δεν μπορουμε να το πιασουμε γιατι δεν ειναι ημερο.
μπορει καποιος να βοηθησει ?
το τηλεφωνο μου ειναι 6942821500 αν μπορει καποιος να αναλαβει να το πιασει.
και αν εχει καποιος καποιο τροπο.
με γατοπαγιδα δοκιμασαμε αλλα δεν μπενει μεσα
το γατακι ερχεται μεχρι 1 μετρο αποσταση
η κατασταση του εχει χειροτερεψει πολυ τα κοκκαλακια του φαινονται γιατι το εχει καψει ο ασβεστης και δεν ξερω ποσο θα αντεξει ακομα.
το γατακι βρισκεται στο βυρωνα, ειναι περιπου 2,5 μηνων και μπορουμε να το βρουμε 8-9 το πρωι σε ενα σιγκεκριμενο σημειο.
τα εξοδα για τη νοσηλια του οπως και την φιλοξενια του εχουν βρεθει ανθρωποι να τα αναλαβουν.
Ομως δεν μπορουμε να το πιασουμε γιατι δεν ειναι ημερο.
μπορει καποιος να βοηθησει ?
το τηλεφωνο μου ειναι 6942821500 αν μπορει καποιος να αναλαβει να το πιασει.
και αν εχει καποιος καποιο τροπο.
με γατοπαγιδα δοκιμασαμε αλλα δεν μπενει μεσα

το γατακι ερχεται μεχρι 1 μετρο αποσταση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
16-09-09
00:52
Αποχη η να πεταξετε κουβερτα δεμενη στις ακρες εχετε δοκιμασει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
Η zweet_dreamz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα.
16-09-09
00:54
δοκιμασα με αποχη και γαντια και το μονο που καταφερα ηταν να το τρομαξω . δεν εχω το χαρισμα δυστιχως να πιανω αγρια γατακια το εχω ξαναδοκιμασει και απετυχα παλι...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
16-09-09
01:40
επικοινωνησες με το αδεσποτολογιο? εκει πιανουν γατες οπως και οι εφτάψυχες ninelives, αν τα βαλεις στο γκουγκλ θα βρεις τα σαιτ γραψτους γρηγορα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum