Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
07-05-09
10:19
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Χθες το βράδυ είχα μια συνάντηση με ένα καταπληκτικό θηλυκό. Μια νεαρή μανούλα, πολύ μικρόσωμη και πάααααρα πολύ χαδιαρα. Τόσο πολύ που πιστεύω ότι μάλλον την σουταρανε απο κανενα σπίτι. Το στήθος της και η κοιλιά της ήταν κρεμασμένα και δεν πρέπει να είναι πολλές οι μέρες που έχει γεννήσει.
Και η γλυκιά μου όταν της έβαλα να φάει, πρώτα ήρθε και τρίφτηκε στο χέρι μου να με ευχαριστήσει και μετα πήγε στο φαγητό. Γενικά όλη της η συμπεριφορά ήταν δεσποζόμενου ζώου. Δεν ήξερε πως να περάσει το δρόμο, έκατσε και την χάιδευα πολύ ώρα, με άφησε να κοιτάξω την κοιλίτσα της, χουρχούριζε σαν καραμούζα και τριβόταν συνέχεια.
Δεν είδα πουθενά τα μικρά της όμως. Ακόμα και να της έβρισκα σπίτι, τα μικρά της θα πέθαιναν χωρίς την μάνα τους. Πως μπορώ να την βοηθήσω; Θα της βάζω φαγητό καθημερινά αλλά εκτός αυτού;;;
Χθες το βράδυ είχα μια συνάντηση με ένα καταπληκτικό θηλυκό. Μια νεαρή μανούλα, πολύ μικρόσωμη και πάααααρα πολύ χαδιαρα. Τόσο πολύ που πιστεύω ότι μάλλον την σουταρανε απο κανενα σπίτι. Το στήθος της και η κοιλιά της ήταν κρεμασμένα και δεν πρέπει να είναι πολλές οι μέρες που έχει γεννήσει.
Και η γλυκιά μου όταν της έβαλα να φάει, πρώτα ήρθε και τρίφτηκε στο χέρι μου να με ευχαριστήσει και μετα πήγε στο φαγητό. Γενικά όλη της η συμπεριφορά ήταν δεσποζόμενου ζώου. Δεν ήξερε πως να περάσει το δρόμο, έκατσε και την χάιδευα πολύ ώρα, με άφησε να κοιτάξω την κοιλίτσα της, χουρχούριζε σαν καραμούζα και τριβόταν συνέχεια.
Δεν είδα πουθενά τα μικρά της όμως. Ακόμα και να της έβρισκα σπίτι, τα μικρά της θα πέθαιναν χωρίς την μάνα τους. Πως μπορώ να την βοηθήσω; Θα της βάζω φαγητό καθημερινά αλλά εκτός αυτού;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
07-05-09
12:16
Νομίζω πως το καλύτερο είναι να την ταΐζεις τακτικά. Αν πιάσετε σχέσεις, θα μάθεις αν υπάρχουν μωρά και πού είναι. Φαντάζομαι πως θα είναι μάλλον δύσκολο να πάρεις επάνω όλη την οικογένεια, αλλά αν τα βρεις, μπορείς να τα έχεις στο νου σου μέχρι να ξεπεταχτούν τα μικρά και μετά να τους βρεις σπίτι και να στειρώσεις τη μαμά.
Αν την ξαναπετύχεις, πάρε και καμιά φωτογραφία.
Αν την ξαναπετύχεις, πάρε και καμιά φωτογραφία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool