Βοήθεια στον οικιακό σας προϋπολογισμό

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Πάντα μ ενδιεφερε ο οικονομικός τύπος και ιδιαιτερα τα ξένα σαιτ που σου λενε πως να φτιαξεις εναν προυπολογισμό, πως να επενδυσεις, να ξεχρεωσεις και να φτιαξεις καλυτερα οικονομικα τη ζωή σου με μικρα βήματακια σιγα σιγα...εξισου παντα με ενδιεφερε η οικονομικη εξασφαληση των γατιων μου και οσων αγαπαω.

Εμαθα για ενα προγραμματακι που ειναι πλεον και στα ελληνικα και διευκολυνει ολα αυτα και σας το βαζω σε λινκ οσους ενδιαφερει γιατι δυστυχως ειμαστε πολυ πισω εδω στο ελλαδα μονο να ξοδευουμε μας μαθαινουν.

https://www.handwallet.com/Greek/HomeFinance.asp

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως τα τελευταία 2-3 χρόνια χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι που έχω φτιάξει στο excel και γράφω έσοδα-έξοδα και προβλέψεις και έχω βολευτεί μια χαρά. Αν δεν τα σημείωνα θα έχανα το μπούσουλα....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω θα ηθελα να φτιαξω το δικο μου αλλα δεν ξερω πως

κι ενα φοβερο προγραμματακι που διαχειριζεται απο την υγεια σας και την υγεια της γατας μεχρι τη μοθσικη και τα μηνιαια εξοδα σας
https://www.freedownloadscenter.com/...Managers/MSD_Organizer_Freeware_Download.html

https://www.onlineorganizing.com/Pro...mewise_32_Family_And_Home_Organizing_Software
και για τουσ φοβερα οργανωτικους

https://organizedhome.com/content-1.html

Εγώ πάντως τα τελευταία 2-3 χρόνια χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι που έχω φτιάξει στο excel και γράφω έσοδα-έξοδα και προβλέψεις και έχω βολευτεί μια χαρά. Αν δεν τα σημείωνα θα έχανα το μπούσουλα....;)
Κι εγω εχω φιαξει ένα παρομοιο προγραμμα στο excel αλλά δυστυχώς δεν μπορω να του μαθω να μπαινει μονο του στο πορτοφολι μου και να ελεγχει το περιεχομενο.:D Γραφω ενα ποσο στην αρχη του μηνα στα εσοδα και τα εξοδα απλως τα...παραλειπω. Αν το δει κανενας που δεν με ξερει θα με περασει για Κροισσο: μονο εσοδα εχω:lol:

Κι εγω εχω φιαξει ένα παρομοιο προγραμμα στο excel αλλά δυστυχώς δεν μπορω να του μαθω να μπαινει μονο του στο πορτοφολι μου και να ελεγχει το περιεχομενο.:D Γραφω ενα ποσο στην αρχη του μηνα στα εσοδα και τα εξοδα απλως τα...παραλειπω. Αν το δει κανενας που δεν με ξερει θα με περασει για Κροισσο: μονο εσοδα εχω:lol:

:lol: :lol: :lol: :up: και εγω το ιδιο παθαινω!!! καλα θα ηταν να εβγαινε ενα λουκετο που να κλειδωνε το πορτοφολι αυτοματα οταν επερεπε, αλλα εγω ικανη θα ημουν να το εσπαγα!!:lol: :lol: :lol:

Ποιος προϋπολογισμός? :blink: Είναι απίστευτο το τι extra ξεφυτρώνουν από το πουθενά.:blink: :mad: Και εγώ στο excel τα γράφω και αν έχω κάποια εβδομάδα ήρεμη εξελίσσεται σε εφιάλτη.:P

Εγώ μην εχοντας σταθερό εισόδημα ειναι κομμάτι δυσκολο να κάνω προϋπολογισμό. Γενικά όσα και να εχω τα χαλάω. Ο Γιαννης εδω κ χρόνια γράφει όλα τα έξοδα προκειμενου να εχει εικόνα. Αλλά και σε εμας όλο εκτατα προκύπτουν....

Όσες φορές έχω επιχειρήσει να γράφω έσοδα-έξοδα έχω αποτύχει :confused:. Ευτυχώς δεν είμαι πού σπάταλη γιατί αλλιώς...:whistle: Πάντως αυτό που πάντα προκύπτουν απρόοπτα έξοδα και σχεδόν ποτέ απρόοπτα έσοδα είναι πολύ εκνευριστικό :mad:!

Παιδια σορρυ που θα το πω αλλα ενας καλος προυπολογισμος γινεται ως εξης :

1. μια βδομαδα η ενα μηνα κρατας ημερολογιο με το τι ξοδευεις οντως
  2. μετα φτιαχνεις ρεαλιστικες κατηγορλιες που ανταποκρίνονται σε αυτα που ξοδευεις
  3. αφηνεις χωρο για απροοπτα δεν κανεις φανταζστικους υπολογισμους τσιμα τσιμα πχ.
Καθε φορα που προκυπτει απροοπτο μην απογοητευεστε, απλα βαλτε το σαν στανταρ εξοδο και ετσι ο προυπολογισμος σας θα γινει ρεαλιστικος σιγα σιγα.. αυτο ειναι το πιο συχνο λαθος που κανει τους ανθρωπους ν απογοητευονται.. το αλλο ειναι να μην σεβονται οι ιδιοι αυτα που αποφασισαν να ξοδεψουν η να κρατησουν ειτε γιατι ο προυπολογισμος ειναι πολυ αυστηρος και ιδανικος και ζοριζονται ειτε γιατι δυσκολευονται με τις γρηγορες στιγμιαιες απολαυσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back