zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
12-12-08
21:55
Κορίτσια βοήθεια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Εχθές κάναμε στον Όλιο το εμβόλιο της λευχαιμίας πριν λίγο που γύρισα και τον πήρα αγκαλιά, άκουσα να έχει συριγμό!
Κοινώς σφύριγμα, στην αναπνοή.
Δεν είναι βέβαια τόσο κεφάτος ( από το εμβόλιο)και έφαγε λίγο, αλλά δεν φαίνεται να έχει πυρετό και παίζει και χοροπηδάει με τη Νεφελίτσα.
Σας έχει τύχει; Τι να προσέξω εώς αύριο που θα επικοινωνήσω με τη γιατρό; ( τώρα αποκλείεται να απαντήσει
)
Κοινώς σφύριγμα, στην αναπνοή.Δεν είναι βέβαια τόσο κεφάτος ( από το εμβόλιο)και έφαγε λίγο, αλλά δεν φαίνεται να έχει πυρετό και παίζει και χοροπηδάει με τη Νεφελίτσα.
Σας έχει τύχει; Τι να προσέξω εώς αύριο που θα επικοινωνήσω με τη γιατρό; ( τώρα αποκλείεται να απαντήσει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα.
12-12-08
22:00
Προσωπικά θα έπαιρνα την γιατρό τηλέφωνο. Δεν σου έχει δώσει το κινητό της ή το σταθερό της στο σπίτι;; Συριγμό μετά από εμβόλιο για την λευχαιμία, δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Απλά ξέρω ότι συνήθως τα γατιά μετά από εμβόλιο είναι λίγο πεσμένα, αυτό μόνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
12-12-08
22:18
Προσωπικά θα έπαιρνα την γιατρό τηλέφωνο. Δεν σου έχει δώσει το κινητό της ή το σταθερό της στο σπίτι;; Συριγμό μετά από εμβόλιο για την λευχαιμία, δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Απλά ξέρω ότι συνήθως τα γατιά μετά από εμβόλιο είναι λίγο πεσμένα, αυτό μόνο.
Μα σου λέω ότι δεν απαντάει εκτός ιατρείου. Εχθές τον ακροάστηκε και ήταν καλά, οπότε είναι από το εμβόλιο.
Είναι μικρός συριγμός, αλλά δεν ξέρω λόγω μεγέθους του ζώου, αν υποθάλπτει κάτι ή αν γίνει επικίνδυνο.

ΥΓ. Γιατί δεν ανοίγουν οι σελίδες γρήγορα και σέρνονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα.
12-12-08
22:28
Σέρνετε όντως το σαιτ σήμερα...!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
13-12-08
00:46
μισο να ρωτησω στο κτηνιατρικο κεντρο γατας
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
13-12-08
00:52
ειναι ασχετο το εμβολιο δε γινεται απο τη μυτη μπορει να εχει στενωη η να ειναι κρυωμενο αφου δεν εχει πυρετο ειναι μια χαρα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
13-12-08
16:42
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους σας.
Η κτηνίατρος μου είπε ότι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι, να είναι από τον πυρετό ( να έχει κάνει δέκατα και να μην το κατάλαβα).
Όντως τώρα που τον πιάνω καταλαβαίνω ότι έχει πυρετό ( θερμόμετρο δεν μπορώ να του βάλω)και κοιμάται.
Μου είπε ότι αν μετά από 3 ημέρες από τον εμβολιασμό, συνεχίσει να το έχει, τότε να τον πάω να τον ξαναακροαστεί.
Επίσης να του βάλω φυσιολογικό ορό στη μύτη για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση.
Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Η κτηνίατρος μου είπε ότι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι, να είναι από τον πυρετό ( να έχει κάνει δέκατα και να μην το κατάλαβα).
Όντως τώρα που τον πιάνω καταλαβαίνω ότι έχει πυρετό ( θερμόμετρο δεν μπορώ να του βάλω)και κοιμάται.
Μου είπε ότι αν μετά από 3 ημέρες από τον εμβολιασμό, συνεχίσει να το έχει, τότε να τον πάω να τον ξαναακροαστεί.
Επίσης να του βάλω φυσιολογικό ορό στη μύτη για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση.
Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum