kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
02-06-09
20:01
καλησπερα,
εχω ενα γατακι 1μηνα και δακρυζει απο το ενα του ματακι,εχει βλεννες και τσιμπλες.δεν ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση αλλα φαινεται οτι κατι εχει.αλλοι μου λενε να το τριψω με χαμομιλι και αλλοι με φυσιολογικο ορο.τι να κανω?λετε να τυφλωθει?:cry:
εχω ενα γατακι 1μηνα και δακρυζει απο το ενα του ματακι,εχει βλεννες και τσιμπλες.δεν ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση αλλα φαινεται οτι κατι εχει.αλλοι μου λενε να το τριψω με χαμομιλι και αλλοι με φυσιολογικο ορο.τι να κανω?λετε να τυφλωθει?:cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η emilycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα.
02-06-09
20:02
καλύτερα να το πας στον κτηνίατρο άμεσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
02-06-09
20:06
τοσο σοβαρο ειναι? ελπιζω να μη ποναει το γλυκο μου.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
02-06-09
20:17
αν ειναι ανεμβολιαστο αυτο η η μητερα του μπορει να εχει ρινοτραχεΐτιδα και να θελει να αρχισει την αγωγη με αντιβιοτικα και βιταμινες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum