martinaki17
Νεοφερμένο μέλος
έχς ένα μεγάλο πρόβλημα.Τα χριστούγεννα θα λείψω για δύο εβδομάδες στο εξωτερικό και χρειάζομαι κάποιον να φροντίζει τη γατούλα μου κατά προτίμηση από το σπίτι!Μένω στη Θεσσαλονίκη και επειδή είμαι φοιτήτρια θα προτιμούσα να μην ξοδέψω ιδιαίτερα πολλά χρήματα!Δυστυχώς δεν έχω κάποιον γνωστό να τη φροντίσει εφόσον οι περισσότεροι θα λείπουν την περίοδο αυτή!Αν μπορείτε να μου πείτε κάποιο έμπιστο άτομο για να φροντίσει τη γατούλα μου στο σπίτι!Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
martinaki17
Νεοφερμένο μέλος
pitsi
Νεοφερμένο μέλος
Yπαρχουν πολλες cat sitters και πως γινεται?ερχονται και μενουν σπιτι μας η παιρνουν τη γατουλα σπιτι τους?Τηλεφωνησε στην ιωαννα την κατ σιττερ μας και βρειτε τα με την τιμη 6994771293
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
pitsi
Νεοφερμένο μέλος
πως γινεται με τις cat sitters? ερχονται σπιτι μας η παιρνουν τη γατουλα σπιτι τους? Υπαρχουν πολλες cat sitters ? ειναι γατοφιλες ασφαλως....
secretsoul
Νεοφερμένο μέλος
αν ναι ειναι αξιοπιστη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο πρόβλημα με τον γατούλη μου...Δυστυχως δεν υπάρχουν άτομα απο το γύρω περιβάλλον μου για να μου το φρόντισουν,όσο εγω θα κάνω διακοπές.Καθώς επίσης δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για να τον αφήσω σε κάποια πανσιον (κι εξαλλου εχω ακουσει ότι δεν τα περιποιούνται σωστά).
Πριν 3 χρόνια είχα βρει μια πολύ καλή κοπέλα,φιλοζωη,αξιόπιστη κ πολύ υπέυθυνη, η οποία μπορουσε να φιλοξενήσει στο σπίτι της,με αποτέλεσμα τα 3 τελευταία καλοκαίρια μου κι εγώ κ ο γατούλης μου να είμαστε ήρεμοι.Δυστυχώς,φέτος η κοπέλα μετακομοισε απο αθήνα κ πηγε κρήτη.
Με αποτέλεσμα να ψάχνω για κάποιο άτομο ,για cat sitting.
Μένω στην Ηλιούπολη(Αθήνα),αν μπορεί κ γνωρίζει κανείς κάποιον που θα μπορούσε να το κάνει ας μου στείλει πληροφορίες.
Σας ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω τι να κάνω,καθώς το οικονομικό μου δεν μου επιτρεπει να αφησω τον γατουλη μου σε καποια πανσιον ζωων,φιλοι κ συγγενεις δεν αναλαμβανουν, οπως επισης κ το ειδος των διακοπων μου δεν το επιτρεπει να τον παρω μαζι μου αφου θα ειμαι σε camping.Εχω αρχισει κ αγχωνομαι καθως περνανε οι μερες κ δεν βρισκω τιποτα....Ποιος μπορει να με βοηθησει???
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
σε ενδιαφέρει να τον αφήσεις κάπου; ή να έρχεται κάποιος να τον ταίζει σπίτι σου;
Tiger Lilly
Νεοφερμένο μέλος
Ψάχνω κάποιον που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε να προσέχει δύο γάτους για το διάστημα 21 Ιουλίου - 3 Αυγούστου. Δεν με πειράζει αν θα είναι στο σπίτι μου ή στο δικό του. Μένω Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά.
Ευχαριστώ πολύ!
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σας!
Σε καποιους μηνες,Δεκεμβριο μαλλον θα χρειαστει να φυγουμε για Αγγλια,(μετακομιση).Θα κατσουμε καποιους μηνες για να δουμε πως θαπανε τα πραγματα και αν μπορουμε μα μεινουμε εκει,για να μην ταλαιπωρουμε ομως τον Μαικ με ταξιδια ασκοπα,γιατι εαν δεν μεινουμε εκει τελικα θα ειναι ασκοπα,θα θελαμε καποιον να τον φιλοξενησει για 3-4 μηνες,σαν προσωρινη υοθεσια.Η αμμος,η τροφη,η αμπουλες,τα παιχνιδια και -χτυπα ξυλο- τα φαρμακα που ισως χρειαστει θα πληρωνονται απο εμας.Μηπως μπορειτε να τον φιλοξενησετε η ξερετε καποιον να τον φιλοξενησει?Μας ενδιαφερουν τα νησια Ανδρος,Τηνος,Συρος και ολη η Αττικη.Ευχαριστουμε!
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφερον!!!

kostasmarkakis
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
NOStalgia1
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξερω τι να κανω παιδια,αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον που να μπορει να φιλοξενησει τον γατουλη μου ας μου στειλει μηνυμα!!Ειμαι σε απογνωση καθως περνουν οι μερες κ δεν ξερω τι να κανω!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool