purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
09-07-07
19:48
Εδω και λιγες μερες βλεπω στο κεντρο ενα γατακι γκριζουλι θηλικο μαλλον,2 μηνων περιπου το κανω.Του βαζω φαει και εμαθα οτι ολο και κατι του δηνουν ομως εκει εχει τα ψητοπωλεια ειναι και κεντρικος δρομος φοβαμαι για τη ζωη του.Που θα μπορουσα να απεθυμνθω σε καποιο σωματειο ωστε να το παρουν και να δωθει μετα για υοθεσια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
09-07-07
20:41
Που μενεις ? αθηνα?? το καλυτερο ειναι να το παρεις εσυ να το σωσεις απο εκει και να προσφερθεις σαν σπιτι φιλοξενειας εστω κα στο μπανιο σου για λιγο και ταυτοχρονα να ειδοποιησεις τα μερη που λεω κατω στην υπογραφη μου και το σωζω.. δες εχει πολλα στο αρθρο για τα σωματεια στη κεντρικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
09-07-07
22:48
Αθηνα πλεον μονο που μετα τησ 15 του μηνα θα εχω μονιμη στεγη δικια μου(νοικιασα και τοτε μπενω μεσα)ειναι δισκολο και δε νομιζω να μπορω να το φορτωσω αλλου.θα δω τα σωματεια στην υπογραφη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum