Βοηθήστε με σας παρακαλώ - Είναι άρρωστη και επιθετική

Dystixismeni

Νεοφερμένο μέλος

Ο Dystixismeni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Δε ξέρω τι να κάνω.. Η γάτα μου είναι άρρωστη και πάρα πολύ επιθετική, πλέον φοβάμαι να την πλησιάσω.Δε μ'αφήνει να τις δώσω τα φάρμακα. Δε μ'αφήνει να την χαιδέψω, κάνει σαν λυσσασμένο. Δε θέλω να της κάνω ευθανασία, αλλά όλοι μου λένε ότι υποφέρει και είναι η μόνη λύση. Δε θέλω να την χάσω, την αγαπάω. Κοντεύω να τρελαθώ εγώ. Έχω να κοιμηθώ 3 μέρες, ξαπλώνει δίπλα μου αλλά με το που κουνιέμαι τσιρίζει. Τι να κάνω? Δε θέλω να την βλέπω έτσι, δε ξέρω ούτε όμως πως θα νιώθει αν την κοιμίσουν. Πονάει? Θα υποφέρει κι άλλο? Θα μπορώ να είμαι δίπλα της? Βοηθήστε με.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε ξέρω τι να κάνω.. Η γάτα μου είναι άρρωστη και πάρα πολύ επιθετική, πλέον φοβάμαι να την πλησιάσω.Δε μ'αφήνει να τις δώσω τα φάρμακα. Δε μ'αφήνει να την χαιδέψω, κάνει σαν λυσσασμένο. Δε θέλω να της κάνω ευθανασία, αλλά όλοι μου λένε ότι υποφέρει και είναι η μόνη λύση. Δε θέλω να την χάσω, την αγαπάω. Κοντεύω να τρελαθώ εγώ. Έχω να κοιμηθώ 3 μέρες, ξαπλώνει δίπλα μου αλλά με το που κουνιέμαι τσιρίζει. Τι να κάνω? Δε θέλω να την βλέπω έτσι, δε ξέρω ούτε όμως πως θα νιώθει αν την κοιμίσουν. Πονάει? Θα υποφέρει κι άλλο? Θα μπορώ να είμαι δίπλα της? Βοηθήστε με.
Τι έχει και φέρεται έτσι;Στον κτηνίατρο την πήγες;Γιατί να της κάνεις ευθανασία;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.
Τι εχει η γατουλα σου και ποσο ειναι;

Είναι 9 ετών και εδώ και 2χρόνια ταλαιπωρείται με κύστες.
Μου ανέφεραν και τον καρκίνο λεμφαδένα η κάπως έτσι.
Έχει 2 μέρες τώρα που δε θέλει καν να την πλησιάσω και όταν με πλησιάζει αυτή και πάω να την χαιδέψω πάλι αγριεύει. Μου επιτέθηκε σήμερα που πήγα να της δώσω την αντιβίωση και της έδωσα βαλεριάνα που μου είπαν, αλλά και πάλι δεν έχει ηρεμήσει. Και μέσω φαγητού δοκίμασα, μόνο την βαλεριάνα με πολύ λίγο φαγητό την έφαγε. Δε ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι πλέον να την πλησιάσω, ήταν όλη μέρα στην αγκαλιά μου, κάθε μέρα εδώ και περίπου 7χρόνια.

Έχει 2 μέρες τώρα που δε θέλει καν να την πλησιάσω και όταν με πλησιάζει αυτή και πάω να την χαιδέψω πάλι αγριεύει. Μου επιτέθηκε σήμερα που πήγα να της δώσω την αντιβίωση και της έδωσα βαλεριάνα που μου είπαν, αλλά και πάλι δεν έχει ηρεμήσει. Και μέσω φαγητού δοκίμασα, μόνο την βαλεριάνα με πολύ λίγο φαγητό την έφαγε. Δε ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι πλέον να την πλησιάσω, ήταν όλη μέρα στην αγκαλιά μου, κάθε μέρα εδώ και περίπου 7χρόνια.
ο γιατρός τι σου είπε;Οτι δεν θα τα καταφέρει;Δεν γίνεται κάποια επέμβαση;Δεν τα ξέρω καλά αυτά οι υπόλοιποι θα σε βοηθήσουν περισσότερο

Κύστες πού; Και τελικά έχει καρκίνο στους λεμφαδένες ή δεν έχει;
Αν γίνεις λίγο πιο σαφής, θα μας βοηθήσεις να σε βοηθήσουμε (όσο μπορούμε, βέβαια, γιατί γιατροί δεν είμαστε).

Ελα μη σε πιανει το μαραζι, εχεις τυχη εισαι στη θεσσαλονικη και εχω εξασκηθει στις επιθετικες γατουλες, αυτο που αλλους τους φοβιζει εμενα με κανει να χαιρομαι, οποτε χαλαρωσε παρε τηλ στη γατοομαδα στο 6979780445 (2-4/22-2300) η τωρα να δουμε λιγο τι τρεχει, τι λεει ο γιατρος και απο τι μπορει να ειναι. Θα βρουμε εναν τροπο να το λυσουμε μη τρεχεις αμεσως στην ευθανασια σα λυση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back