Βοηθεια!Παρέλυσαν τα πίσω πόδια

pahyman01

Νεοφερμένο μέλος

Ο pahyman01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Η γατα μου επαθε κατι απο το πρωι και φωναζει και τωρα εχουν παραλυσει τα πισω ποδια.Τι να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατευθείαν στον κτηνίατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η επίσκεψη στον κτηνίατρο άμεσα είναι αυτό που θα πρέπει να κάνεις, αγαπητέ.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Σε παρακαλώ πες μας τι έγινε τελικά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Έχετε νέα από το πρόβλημα της γάτας σας ????

Πες μας τι έγινε τελικά σε παρακαλώ !!

Mα τι εγινε???

Βρε παιδια.Ο χρηστης μπορει να μην μπαινει πλεον στο σαιτ,.Επισης δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντα στις ερωτησεις μας.Ρωτησε..ελαβε απαντησεις,τελειωσε.Αν μπει στο σαιτ και θελει να απαντησει..απλα θα απαντησει.:)

Καλό είναι να υπάρχει μια ροή στην ενημέρωση ,διότι το σαιτ ενημερώνει και κάποιον άλλο που ενδεχόμενα να μπει και να θέλει να μάθει.Κατα την γνώμη μου κι επειδή διαχειρίζομαι φιλοζωικό γκρούπ,είναι θεμιτό να απαντά κάποιος που άνοιξε ένα θεμα δημόσια κι όχι να εξαφανίζεται.Κι επειδη με ενδιαφέρει να μάθω κι εγώ ως κάτοχος πολλών γατιών, για αυτο κι εγω έχω ,από την άλλη το δικαίωμα να ρωτήσω ,εαν μας ακούει,απλά ,τι απέγινε.Αλλοιως το θέμα απλά δημιουργεί μια αγωνία σε όποιον μπείνει μέσα να το διαβάσει ,και μετά μένει στον αέρα .Σας ευχαριστώ

Δυστυχως η Regina (η γατα μας) πεθανε.Ηταν ατυχη γιατι οταν την πηγαμε στον κτηνιατρο,μολις ειχε φυγει για το νοσοκομειο επειδη τον ειχε δαγκωσει ενας σκυλος. Μας ειπε τηλεφωνικος να παρουμαι ενα χαπακι, το πηραμε της το δωσαμε το πρωι και οταν πηγαμε να της το δωσουμαι το βραδυ, πεθανε στα χερια μας... :'(:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0411.jpg
    IMG_0411.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 32
δεν εχω να σου πω πολλα γιατι ξερω οτι πονας.. μονο συλλυπητηρια και κουραγιο..ο,τι και αν θελησεις στειλε για να σε στηριξουμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

! Μάλλον αυτό που περιγαρφεις είναι νευρολογικό για αν χτυπήσει στα πίσω πόδια, παρόλαυτα εκείνο που δεν καταλάβαινω είναι 1. πως νόμισε ο κτηνιατρος οτι με ενα χαπι περναει ... και 2 γιατί δεν το πήγατε σε άλλο κτηνίατρο.
Το κακό είναι το λέω μετά πολλά crash test με κτηνιάτρους , λίγοι δίνουν σημασία σε γάτες...

Συλλυπητήρια...:(

λυπαμαι πολυ!!!!! συλλυπητηρια...:(

Όταν χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολλά είναι τα ερωτήματα που μας βασανίζουν. Καλό είναι να θυμόμαστε πως και κάτω από άλλες συνθήκες να τον χάναμε άλλα ερωτήματα θα προέκυπταν. Θα ήταν καλό όντως όμως αν η κτηνίατρος σας εξηγούσε γιατί πρότεινε το χάπι.. κάποια λογική θα υπάρχει.. από την άλλη αν δεν σας πείσει η απάντησή της τότε ίσως να μην την εμπιστευτείτε ξανά στο μέλλον..
Τα συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας γατούλας. Σίγουρα θα τρέχει χαρούμενα με τα καινούρια της ποδαράκια σε ολόφωτα αιώνια λιβάδια όμως τώρα..

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση. Στη Σαμο που μενω τωρα μεσα στην πολη εχει μονο εναν κτηνιατρο. Ο κτηνιατρος πιστευε οτι εγινε αυτο απο καποιο τσιμπημα σκορπιου ή οχιας και μας ειχε πει να παρουμε αυτα τα χαπακια και την αλλη μερα να την παμε να την δει.Δυστυχως δεν τα καταφερε :(

Αυτη η γατα ηταν γραφτο της να πεθανει.Την ειχε βρει η αδερφη στα σπουπιδια οταν σπουδαζε στη Ροδο,την μαζεψε,την περιποιηθηκε,την πηγε στον κτηνιατρο και εκανε το εμολια της αλλα και στειρωση.Την ειχε στο σπιτι που ειχε νοικιασει αλλα οι γειτονες ηταν :whatever: και φοβηθηκε μην την σκοτωσουν και μας την εφερε στην Σαμο. 4 χρονια μετα πεθανε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back