Βορειοελλαδίτικος καφές...!!

Παιδια να βγαλετε και φωτο να τις βαλετε στις συναντησεις στη γκαλλερι:) , να σας γνωρισουμε εστω απο κει αφου τοσο μακρια μαλλον δε θα γνωριστουμε απο κοντα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια να βγαλετε και φωτο να τις βαλετε στις συναντησεις στη γκαλλερι:) , να σας γνωρισουμε εστω απο κει αφου τοσο μακρια μαλλον δε θα γνωριστουμε απο κοντα:(

χαχαχαχα:D:D:D

5 η ωρα την Κυριακη αυτη ετσι? Γωνια Αριστοτελους με Τσιμισκη Να κανω μια ερωτηση Πως θα αναγνωριστουμε?

γραψτε το κινητο μου..*************
:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γραψα . Ισχυει για σημερα ετσι? Ειμαι λιγο ανασφαλης με τα ραντεβου μην με παρεξηγειτε που ρωταω!:):);):redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι κουκλα, ισχυει...:D
στις 5 τσιμισκή με αριστοτέλους...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχα:D:D:D

γραψτε το κινητο μου..*******
:):):)
ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΠΟ ΔΩ!!!

Πως πηγε η συναντηση;;) :) Αντε περιμενουμε λεπτομερη αναφορα... Που πηγατε, τι κανατε, ποιοι ηρθαν, τι συζητησατε, φωτο (ελπιζω να βγαλατε:hmm:) :)

Απάντηση: Βορειοελλαδίτικος Καφές...!!

παίδια μηπως ξερετε που θα βρω πληροφοριες για πηγαδι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back