Βρέθηκα σήμερα το πρωί να φιλοξενώ 2 μικρά γατάκια, τα οποία δεν μπορώ να ταϊσω

Μελίσα Αγγέλου

Νεοφερμένο μέλος

Η Μελίσα Αγγέλου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα ! Σήμερα το πρωί βρήκα δυο πολύ μικρά γατάκια κοντά σε κάδους και χωρίς πολύ σκέψη τα πήρα σπίτι μου για να τα φροντίσω όσο πιο καλά μπορώ ώσπου να βρεθεί κάποιος και να του τα χαρίσω .

Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι , αλλά και στα δύο το ένα μάτι λείπει
και μου φαίνεται πως είναι μηνών . . Τα έβαλα σε ενα μεγάλο κουτί
και τα τύλιξα ζεστά . Προσπάθησα να τα ταϊσω με την βοήθεια της πλαστικής σύριγγας (που δινουμε το σιροπι) αλλα αρνουνται να πιουν . . φαίνονται πολύ άρρωστα , αλλά και τα δυο κτηνιατρικά γραφεία που επισκέπτομαι για τον σκύλο μου είναι κλειστά και χρειάζομαι άμεση βοήθεια έτσι ώστε να επιβιώσουν . .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βρέθηκα σήμερα το πρωί,να φιλοξενώ 2 μικρά γατάκια τα οποία δεν μπορώ

Σε ποια περιοχη βρισκεσαι; Αν εισαι αθηνα..υπαρχουν και τα νοσοκομεια..και αυτα που εφημερευουν ολο το 24ωρο.Δες εδω
Κανε παντως προσπαθειες για να φανε.Αν εχεις μπιμπερο...ειναι καλυτερο απο τη συριγγα.Επειδη δεν διευκρινιζεις ποσο ειναι(προφανως δεν ξερεις βεβαια)...δοκιμασε και γαλατακι σε πιατακι..ή αν εχεις και καμια κονσερβα...και οπωσδηποτε κτηνιατρο αυριο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back