Βρέθηκε Περσική γάτα στον Υμηττό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Εδώ και δύο μέρες κυκλοφορεί στη γειτονιά μου μια περσική γάτα αδέσποτη.Πρέπει να είναι περίπου 1 έτους,σχετικά περιποιημένη και ανοιχτόχρωμη.Φωτογραφία δεν έχω καταφέρει να τη βγάλω,ουτε το φύλο της ξέρω γιατί μόλις με βλέπει εξαφανίζεται.Είμαι στα όρια Βύρωνα με Υμηττό,πίσω από το θέτρο βράχων.Ελπίζω ότι κάποιος την έχει χάσει κ ότι δεν είναι παρατημένη:/:Μόλις καταφέρω να την πλησιάσω,θα βάλω και φωτογραφία της.Αν έχει ακούσει κάποιος κάτι παρακαλώ ας επικοινωνήσει στο: 6938906772
Βιβή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι
α) να έχει χαθεί, δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο.. και
β) να νοιώσει εμπιστοσύνη για σένα Βιβή και να μπορέσεις να την πιάσεις. Μετά θα τα βρούμε τα υπόλοιπα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς τη γάτα έχω να την δω από εκείνη τη μέρα.Ελπίζω αν είχε ιδιοκτήτες να την έχουν βρει μέχρι τώρα ή να την έχει πάρει κάποιος στο σπίτι του ή αν απλά δε την πετυχαίνω λόγω ωραρίου να έρχεται τουλάχιστον στην αυλή μου και να τρώει.Αμαρτία μεγάλη περσική γάτα να ζει παρατημένη στο δρόμο και να τρώει από τα σκουπίδια γιατί έτσι είναι η φύση της.Πάντως αλλο κρούσμα φόλας δεν είχαμε και αυτό μου δίνει μια μικρή ελπίδα:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back