mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
11-04-10
22:06
στην υφανετ απο την εισοδο της περδικα στη θεσσαλονικη.στη γειτονια στειρωνω απο οσο γνωριζω μονο εγω.ερχεται και τρωει εκει που ταιζω τις αδεσποτες που στειρωνω.τον ειδα αποψε να περναει στα τυφλα και βολιδα την λεωφορο καραμανλη και θυμηθηκα οτι πριν ενα μηνα ειχα δει παλι εναν γκρι γατο να περναει και τα δυο ρευματα της λεοφωρου στις 12 το μεσημερι που ειναι γεματη αυτοκινητα.
του εβαλα να φαει για να μην πειναει και περασει απεναντι ξανα.εκει κοντα ταιζει καποιος κυριος βαγγελης.αυριο θα βαλω αφισες απεναντι και στη δικη μου γειτονια.
ο γατος δεν χαιδευεται καθολου και ειναι πολυ ομορφος.τον φωναζω ηλια.
αν γνωριζει καποιος κατι και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι καποιες γατες δεν φοβουνται καθολου τα αυτοκινητα.
σοφια 6945285570
του εβαλα να φαει για να μην πειναει και περασει απεναντι ξανα.εκει κοντα ταιζει καποιος κυριος βαγγελης.αυριο θα βαλω αφισες απεναντι και στη δικη μου γειτονια.
ο γατος δεν χαιδευεται καθολου και ειναι πολυ ομορφος.τον φωναζω ηλια.
αν γνωριζει καποιος κατι και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι καποιες γατες δεν φοβουνται καθολου τα αυτοκινητα.
σοφια 6945285570
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
14-04-10
23:01
Το κομμένο αριστερό του/της είναι σημάδι ότι είναι στειρωμένο γατί.
Προφανώς ή κάποιος άλλος τον στείρωσε και τον άφησε εκεί, για να έχει φαγητό, ή ήρθε μόνος του απο άλλη περιοχή.
Γιατί δεν φοβάται τα αμάξια, μπορεί να είναι ΚΟΥΦΟΣ και να μην ακούει, μπορεί να είναι και λίγο κουτός.. και απλά να μην ζήσει πολύ...

Προφανώς ή κάποιος άλλος τον στείρωσε και τον άφησε εκεί, για να έχει φαγητό, ή ήρθε μόνος του απο άλλη περιοχή.
Γιατί δεν φοβάται τα αμάξια, μπορεί να είναι ΚΟΥΦΟΣ και να μην ακούει, μπορεί να είναι και λίγο κουτός.. και απλά να μην ζήσει πολύ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
23-04-10
14:01
σημερα το πρωι ο γατουλης δεν ηρθε να φαει.τον ψαχνω στη γειτονια.ελπιζω να τον βρω και να ειναι καλα.]Το κομμένο αριστερό του/της είναι σημάδι ότι είναι στειρωμένο γατί.
Γιατί δεν φοβάται τα αμάξια, μπορεί να είναι ΚΟΥΦΟΣ και να μην ακούει, μπορεί να είναι και λίγο κουτός.. και απλά να μην ζήσει πολύ...[/quote]

Γιατί δεν φοβάται τα αμάξια, μπορεί να είναι ΚΟΥΦΟΣ και να μην ακούει, μπορεί να είναι και λίγο κουτός.. και απλά να μην ζήσει πολύ...[/quote]
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum