Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ήταν αστείρωτος αλλά έτσι βολικός που είναι, μπήκε σχεδόν μόνος του στη γατοφόρο και τον πήγα για στείρωση. Η κτηνίατρος υπολόγισε πως είναι περίπου 5-6 χρονών. Φτερνίζεται αρκετά αλλά οι εξετάσεις που έκανε για AIDS και λευχαιμία ήταν αρνητικές και του έγινε ένεση αντιβίωσης μακράς διάρκειας.
Αν τον αναζητάει κάποιος, μπορεί να επικοινωνήσει οποιαδήποτε ώρα στο 6983169152.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
anna 21
Δραστήριο μέλος
τετοια γατια περιζητητα πρεπει να γινονται, μακαρι να βρει το σπιτι του!Οσο για σενα Ειρήνη τι να πει κανείς, ποσα μπραβο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Και πόσο μου αρέσουν τα μαύρα spots που κάνουν τη μουσουδίτσα του χαρακτηριστική...
Αν και τον έχεις κατακάθαρο και "άρχοντα" μέσα στο κλουβάκι , σίγουρα θα θέλει να ξαναβρεί το σπιτάκι του, όπου θα μπορεί ελεύθερος να εκδηλώσει την τρυφερότητά του, να γίνει τρισευτυχισμένος, πράγμα που εύχομαι με όλη μου την καρδιά πολύ σύντομα να συμβεί

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Είναι πραγματικά κρίμα τέτοια πλάσματα να βρίσκονται στο δρόμο.
Δεν ξέρω πώς μπορεί να κατέληξε έξω ούτε πόσο καιρό ζει έτσι αλλά είναι πολύ τρυφερό πλάσμα. Στο κτηνιατρείο έκατσε, του πήραν αίμα, τον βάλανε κάτω κατευθείαν για τη στείρωση, μετά εδώ σπίτι μέσα στο μπάνιο, τόση ταλαιπωρία και το μόνο που κάνει είναι να ζητάει χάδια ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Έχει πάρει αγάπη δηλαδή, γι΄αυτό και ελπίζω πως κάποιος ίσως τον ψάχνει.Υ.Γ. Όλες οι φωτογραφίες είναι μέσα στο κλουβάκι γιατί λίγο τρόμαζε με τη φωτογραφική και στριμωχνόταν πίσω-πίσω στη γατοφόρο. Μόλις του έκλεινα το πορτάκι ξεθάρρευε.
Όχι δηλαδή πως τα 2x2 του μπάνιου μου όπου ζει είναι αρκετά...
Μέχρι την Παρασκευή που μπορώ θα τον κρατήσω πάντως. Να έχει μια ευκαιρία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Μην το λες ότι είναι κάποιου....το πιθανότερο είναι τα γονίδιά του να είναι καλά και γι αυτό να είναι τόσο καλότροπος και χαδιάρης γάτος....μακάρι το καλό μου να βρει ένα σπιτάκι....τέτοια αγγελούδια είναι κρίμα να μένουν στους δρόμους.....
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Το πρώτο βράδυ μετά τη στείρωση άνοιξε μέσα το ντους και έγινε μούσκεμα! Τον σκούπισα καλά καλά αλλά επειδή ακόμα κρατούσε η νάρκωση, μου είπε ο γιατρός να τον κλεισω στο κλουβάκι με ζεστά μπουκάλια νερό μην κάνει υποθερμία. Ε, όλο το βράδυ και το πρωί που συνήλθε δε λέρωσε καθόλου το κλουβάκι ο γλυκός μου!
Και στο μπάνιο με το που ανοίγω την πόρτα φωνάζει για χάδια. Ούτε να φύγει κάνει κίνηση. Κολλάει βεντούζα πάνω μου!

Δε θέλω να σκέφτομαι πως μπορεί κάποιος να παράτησε τέτοιο αγγελούδι!

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
; Μακάρι όντως να τον αναζητά κάποιος και να σας βρει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum