Βρέθηκε γάτα Σιάμ στα Εξάρχεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Louiza

Νεοφερμένο μέλος

Η Louiza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Πριν από δυο μέρες βρήκα στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια μια γατούλα Σιάμ, πολύ τρομαγμένη και με ένα πρόβλημα υγείας. Είναι σίγουρο ότι έχει φύγει από κάποιο σπίτι γιατί φοβόταν πολύ στο δρόμο, είχε κουρνιάξει σε μια εσοχή και δεν κουνιόταν καθόλου, ακόμα και όταν πήγα να την πιάσω. Όποιος την έχασε ας μου γράψει εδώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρηκα κι εγω μια σιαμ γατα στα σκουπιδια, μεγαλη σε ηλικια νομιζω και πιθανοτατα αρρωστη, κοντα στους Αμπελοκηπους ( Σουτσου), ειναι λες η ιδια? δεν εχω καθολου χρηματα ουτε για να την περιθαλψω ( γιατροι κλπ) αλλα αν διασταυρωσουμε πως δεν ειναι η ιδια θα μπορουσα να βαλω μια αγγελια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βρέθηκε γάτα Σιαμ στα Εξάρχεια

Εγώ την πήρα σπίτι με το που την βρήκα. Είχε όγκο στην κοιλιά, της κάναμε επέμβαση και τώρα ψάχνει για σπίτι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back