Βρέθηκε γατούλα ασπρόμαυρη με λουράκι στον Βόλο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yauner

Νεοφερμένο μέλος

Ο yauner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα, σήμερα το μεσημέρι βρήκα μία πανέμορφη ασπρόμαυρη γατούλα με την ουρά της διαλυμένη στο άκρο (μάλλον την είχε πατήσει αυτοκίνητο) άλλο ένα χαρακτηριστικό της είναι ο κοίλη που έχει. Σάν γάτα μου φάνηκε να έχει πολλές μέρες έξω στον δρόμο και πιθανολογώ ότι την παρατήσανε. Εγώ την πήγα στον γιατρό, την στείρωσα, την εγχείρησα στην κοίλη και αναγκάστήκαμε και να της κόψουμε ένα μέρος της ουράς. τα έξοδα φτάσανε στον θεό αλλά δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη και τωρα είναι υγιέστατη. Αν κάποιος την έχει χάσει να επικοινωνήσει εδώ.Έχω σκοπό να κολλήσω και αφίσες στην περιοχή που την βρήκα. Δυστυχώς δεν ελπίζω σε πολλά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο σου που εσωσες τη γατουλα.βαλε και φωτογραφιες της και στο mycat.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χιλια μπραβο σου!!! Αν δεν βρεθουν οι ιδιοκτητες της μπορεις να βαλεις και μια αγγελια εδω στο site για να τη χαρισεις. Αναμενουμε και φωτογραφιες της.
Και παλι μπραβο σου εισαι αξιος:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back