Βρέθηκε γατούλα τρίχρωμη μακρύτριχη στο Χαλάνδρι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

maria p

Νεοφερμένο μέλος

Η maria p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 68 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα.
είναι πανέμορφη με τρία καθαρά χρώματα, μαύρο,άσπρο κανελλί, δεν έχω μηχανή αυτή την στιμή για φωτό.
το μισό πρόσωπο μαύρο και το άλλο κανελλί με άσπρο τριγωνάκι στη μέση ,φουντωτή ουρά, μεταξένιο τρίχωμα.
μικρής ηλικίας αλλά όχι μωρό. είναι πολύ τρυφερή και σίγουρα απο σπίτι
αν κάποιος την έχασε ή την θελει ας στείλει πμ η τηλ 6973358708
δεν εχω προλάβει να την πάω σε γιατρό φαίνεται πάντως υγιέστατη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: βρέθηκε γατούλα τρίχρωμη μακρύτριχη στο Χαλάνδρι

Καλημερα.:)
Αν θελεις να τη χαρισεις τη γατουλα,καλυτερα να ανοιξεις μια αγγελια εδω .Αν μπορεις βαλε και φωτο..βοηθανε αφανταστα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: βρέθηκε γατούλα τρίχρωμη μακρύτριχη στο Χαλάνδρι

Καλη τυχη στη γατουνιτσα!!!!!!!!

αυτή είναι η ομορφούλα αν κάποιος την έχασε ή την θέλει ας με ειδοποιήσει γιατί ειλικρινά δεν έχω κανένα περιθώριο να την κρατήσω λόγω πολλών ζώων. επίσης θα βάλω αγγελία και για ένα ακόμα μωράκι

Συνημμένα

• DSCN2798.jpg
    DSCN2798.jpg
    290,6 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSCN2803.jpg
    DSCN2803.jpg
    224,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSCN2812.jpg
    DSCN2812.jpg
    216,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Καλε αυτη ειναι φτηστη η Τσουτσουκα στο πιο χνουδωτο...

δοκίμασε να βάλεις αφισσάκια στην περιοχή που την βρήκες σε κολώνες,φουρνους,πετσοπ κι όπου αλλού,ισως βοηθήσει πολύ

μηπως ξερουμε αν ειναι στειρωμενη η οχι???
ειναι πανεεεμορφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
:clapup::clapup::clapup:

Ειναι πανεμορφη!!!!!!! Ελπιζω να βρει γρηγορα ενα ζεστο σπιτακι!!!!

δεν ξέρω αν είναι στειρωμένη γιατί δεν την έχει δει ακόμα γιατρός πιστεύω αύριο το απόγευμα θα την δει για να της κάνουμε και εξέταση αίματος.
έχω την εντύπωση πως δεν είναι. όπως και νάχει εγω προτίθεμαι να αναλάβω εμβόλια επέμβαση κτλ φτάνει να βρεθεί ένα σίγουρο σπίτι

Εχετε δημοσιευσει και αλλου την αγγελια?

ναι, το έχω βάλει στο facebook, αδέσποτα γατάκια, pets.gr νομίζω και στο zoofilia του συλλόγου του Χαλανδρίου δεν είμαι σίγουρη για το τελευταίο

τελικα τι εγινε με την κουκλα???
την ειδε ο γιατρος???
:)

Περιμενουμε πληροφοριες της συντομα:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back