Βρέθηκε και χαρίζεται περσική γατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

κατανιδου ιωαννα

Νεοφερμένο μέλος

Η κατανιδου ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους!ειμαι απο θεσσαλονικη..πριν απο λιγο καιρο βρηκα στα φαναρια ετοιμοθανατη μια περσικη θηλυκη γατουλα.την μετεφερα στον κτηνιατρο οπου εμεινε εκει για μια βδομαδα .μετα απο προσπαθειες του κτηνιατρου και δικες μου η γατουλα επανηλθε σε μια πιο φυσιολογικη κατασταση.εδω και καιρο φιλοξενειται σε εμας...παρολο που ηταν πολυ επιφυλακτικη και φοβισμενη καταφεραμε να κερδισουμε την εμπιστοσυνη της και να εξεληχθει σε ενα πολυ χαδιαρικο γατι.αν και καναμε προσπαθειες να βρουμε τον ιδιοκτητη της δεν τα καταφεραμε.μολις γινει εντελως καλα θα επιθυμουσαμε να βρει μια καινουρια οικογενεια που θα την αγαπαει και θα της χαρισει οτι στερηθηκε μεχρι τωρα.ειναι παρα πολυ ησυχη και δεν κανει ζημιες.το καλυτερο γιαυτην θα ηταν να πηγαινε σε ενα σπιτι χωρις αλλες γατουλες η σκυλακια γιατι μαλλον δεν εχει συμβιωσει με αλλα ζωα και ενοχλειται απο αυτα.ειναι ιδανικη για οποιον θελει μια μπιμπελο-γατουλα!!!!φυσικα θα δωθει στειρωμενη!!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMGP2106.jpg
    IMGP2106.jpg
    524,8 KB · Εμφανίσεις: 202
Απάντηση: βρεθηκε και χαριζεται περσικη γατουλα

σας εστειλα προσωπικο μηνυμα για την γατουλα:-)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα flame point ιμαλαιων!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove:

ειναι πανεμορφη!!!!!

και μερα με την μερα γινεται ακομα πιο ομορφη!παιρνει βαρος!:clapup:

Κουκλιτσα μου!!! Μακαρι να βρει γρηγορα ενα ομορφο σπιτι!!!!

Πόσο είναι τώρα η γατούλα;;;

σε πια περιοχη ειναι η γατουλα?

την γατουλα την φιλοξενω εδω και εναμιση μηνα στο σπιτι μου...ειμαστε στον ευοσμο Θεσσαλονικινης.Ειναι τοσο ευγενικη γατουλα!διακριτικη και χαδιαρααααα!!:bigarmhug
οταν την βρηκα ηταν μιση απο οτι ειναι τωρα...μερα με την μερα ομως γινεται πιο ομορφη και πιο φουντωτη...συντομα θα ανεβασω καινουριες φωτογραφειες της ψιψινας:D

:hmm::book:δεν μπορουμε να προσδιορισουμε την ηλικια της ...παντως ειναι ενηλικη.:D

ειναι καλη ,ειναι γλυκια ,εχει τις χαρες ολες..οπως θα ελεγε και ο ποιητης,ειναι ιδανικη για παρεα και ατελειειειειειωτες φιλοσοφοσυζητησεις σωστο αρνι οπως την αποκαλουμε και εμεις..σας εχω καινουριες φωτογραφειες !:clapup:

Συνημμένα

• IMGP2195.jpg
    IMGP2195.jpg
    448,9 KB · Εμφανίσεις: 90
  • IMGP2202.jpg
    IMGP2202.jpg
    442 KB · Εμφανίσεις: 72
ειναι λιγο κατσουφα γιατι δεν της αρεσει ο φακος....:D

πεντάμορφο το χρυσό μου
και θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο
καλότυχο που βρέθηκες στο δρόμο της,
εύχομαι να γίνει σύντομα μια καλή υιοθεσία

πρεπει να ηταν πολυ ομορφη γατα......ειμαι σιγουρη οτι θα ξαναγινει παλι εντυπωσιακη...επισης εχει τον χαρακτηρα γατας τυπου΄"παρε με και κανε με λασο..:angel:"..τετοιος συνδιασμος δεν περναει απαρατηρητος!!!:inlove:

αυτες τις βγαλαμε σημερα..που την πιασαμε και στις καλες της...:hug:

Συνημμένα

• IMGP2212.jpg
    IMGP2212.jpg
    399,7 KB · Εμφανίσεις: 85
  • IMGP2218.jpg
    IMGP2218.jpg
    388,7 KB · Εμφανίσεις: 77
Καταπληκτικο μουτρακι!!!!!!!!!!!

Καλά είναι από τα πιο όμορφα γατιά που έχω δει!

Eιναι ενα καταπληκτικο γατακι που χρειαζετε πολυ αγαπη και φροντιδα για το υπολοιπο της ζωης της αφου περασε μεγαλη ταλαιπωρια. Θα ημουν πολυ ευτυχισμενη αν μου την διναται να την υιοθετησω.RIANNA

:):angel: :flowers::santa:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
η γατουλα υιοθετηθηκε!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back