Βρέθηκε κουνελάκι στο Κερατσίνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

riben1979

Νεοφερμένο μέλος

Η riben1979 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Ξέρω ότι είναι άσχετο με γάτες... αλλά κάθε φιλόζωος νομίζω δεν θα παρεξγηθεί.. βρέθηκε χθες το απόγευμα σε άλσος στο Κερατσίνι.. είναι πολύ ήρεμο και φιλικό, και μοιάζει να είναι από σπίτι.. προς το παρόν το φιλοξενώ με τις τρεις γάτες μου στο σπίτι και δείχνει να τις συμπαθεί πολύ.. καλύτερα θα ήταν να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του όμως

690 729 4156

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα, ανεβασε και μια φωτογραφια αν μπορεσεις, συνηθως βοηθαει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλά έκανες που το μάζεψες και μπράβο σου!!

Δεν ανέβασα φωτό γιατί είμαι στη δουλειά τώρα... και σκέφτηκα μωρέ ότι πόσα κουνελάκια θα έχουν χαθεί στο Κερατσίνι αυτές τις μέρες...
Άσπρο είναι με μαύρες πινελιές.. και λατρεύει τις γάτες !!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back