Βρέθηκε πανέμορφη τριχρωμούλα, ποιος την ψάχνει;

lovekittens

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
Αχ ειμαι σ απογνωση αυτη η θεικη γατα βρεθηκε στο δρομο μ καθοταν μπροστά σε μια πολυκατοικία απ οπου περναω καθε μερα εχει πολλα αδεσποτα αυτη πρωτη φορα την βλεπω μου κανε πατουσακια κουτουλιτσες κ την πηρα αγκαλια κ της χαιδεψα κ την κοιλια παιδια προωθηστε μηπως την ψαχνει κανεις ειναι αμπελοκηποι περιοχη γηροκομείο

https://www.mypetz.gr/attachments/img343-jpg.180752/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG343.jpg
    IMG343.jpg
    385 KB · Εμφανίσεις: 92
  • IMG342.jpg
    IMG342.jpg
    434,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG340.jpg
    IMG340.jpg
    407,7 KB · Εμφανίσεις: 60
Πανεμορφη ειναι, ελπιζω να βρεθει γρηγορα αυτος που την εχασε και να μην μεινει αλλο στον δρομο.:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειρήνη την έβαλες στο Facebook; Αν όχι να το κάνω, μήπως κ την ψάχνει κανείς. Αν κ δεν είδα αγγελία να ψάχνουν παρόμοια γάτα...βρε την καημενούλα, κι είναι κούκλα! Μήπως είναι έγκυος κ την παράτησαν; Εύχομαι όχι!

Ειρήνη την έβαλες στο Facebook; Αν όχι να το κάνω, μήπως κ την ψάχνει κανείς. Αν κ δεν είδα αγγελία να ψάχνουν παρόμοια γάτα...βρε την καημενούλα, κι είναι κούκλα! Μήπως είναι έγκυος κ την παράτησαν; Εύχομαι όχι!

Λια μου την εβαλα κ γραφω να το προωθησουν η αληθεια ειναι οτι δεν ασχολουμαι πολυ με facebookκ δεν εχω πολλους φιλους εκει οποτε προωθησε την κ συ..αν θες μεσω εμου ειναι irene gazetta ψαξε με να γινουμε κ φιλες:D τωρα η γατουλα ειναι στειρωμενη αν κρινω απο το παχος κ καλοζωισμενη δεν φαινοταν για εγκυος οσο μπορω να κρινω εκ πειρας κ εξ οψεως..χθες που περασα απο τον ιδιο δρομο(απ οπου περναω καθημερινα)δεν ηταν..θα δω κ σημερα αν μπορείς ωστοσο προωθησε την..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back