Βρήκαν τη χαμένη γάτα τους μετά απο 5 χρόνια!

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.211 μηνύματα.
Πριν από πέντε χρόνια η γάτα με το όνομα Γουίλοου, εξαφανίστηκε από το σπίτι της κοντά στα Ρόκι Μάουντενς, όταν κάποιοι εργάτες που έκαναν εργασίες ανακαίνισης, άφησαν την πόρτα ανοιχτή. Οι ιδιοκτήτες της έψαξαν να τη βρουν, κόλλησαν και τις σχετικές αφίσες, αλλά με τα τόσα κογιότ που βρίσκονται στην περιοχή, έχασαν κάθε ελπίδα να τη βρουν ζωντανή.

Πριν από μερικές μέρες όμως, η οικογένεια Squires δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από ένα κέντρο περίθαλψης ζώων, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης (σχεδόν 3.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους στο Μπούντερ του Κολοράντο), με το οποίο τους ενημέρωναν ότι είχαν βρει τη Γουίλοου.

Τη γάτα εντόπισε ένας άνδρας στο Μανχάταν και τη μετέφερε στο κέντρο περίθαλψης, όπου ανακάλυψαν ότι έφερε μικροτσίπ που περιείχε όλα τα στοιχεία της οικογένειας που την είχε χάσει.

Παραμένει άγνωστο το πως κατάφερε να φτάσει στη Νέα Υόρκη. Πάντως, σύμφωνα με τους ανθρώπους του κέντρου περίθαλψης, η γάτα δεν ήταν ταλαιπωρημένη, άρα πιθανότατα δε ζούσε στους δρόμους όλο αυτό το διάστημα.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα δεν είχε γεννηθεί όταν έφυγε η Γουίλοου. Επίσης έχουν δύο σκυλιά.

Η κα. Squires τόνισε στο Associated Press ότι όλα τα ζώα τους φέρουν μικροτσίπ και (χαριτολογώντας) σημείωσε ότι αν μπορούσε θα τοποθετούσε μικροτσίπ και στα παιδιά της!

Είπε ακόμα ότι περιμένουν πως και πως την άφιξη της Γουίλοου και σημείωσε ότι παρόλο που πίστευαν ότι δε θα την ξαναβρούν, δεν την είχαν ξεχάσει.

πηγή

Απίστευτο!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμμμ... δεν μου αρεσε η σημειωση της :down: αλλα κατα τα αλλα πολυ συγκηνιτικη ιστορια:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω με τη γεωργια,πολυ ωραια ιστορια,αλλα η φαση με τα μικροτσιπ κατι,καπως δεν μου κολαει.

Γιατι βρε παιδια?
Το να εχεις τσιπαρισμενο το ζωο σου βοηθαει παρα πολυ σε περιπτωση που χαθει,
ειναι και υποχρεωτικο πλεον βαση νομου.

σ αυτο το σημειο,προτιμω να παω κοντρα με τον νομο,εφοσον προσβαλει τους δικους μου νομους.καθενας κανει το καλλυτερο για το γατακι του,εγω εφοσον δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο στον εαυτο μου,η στα παιδια μου δεν θα το εκανα και σε κανενα απ τα ζωακια μου.για πααααρα πολλους λογους ,που δεν ταιριαζει στο φορουμ να τους αναλυσω.προτιμω να ειμαι εγω,τα παιδια και τα κατοικιδια μου ξεΤΣΙΠΩΤΕΣ :P.

αυτο με το μικροτσιπ δεν μου αρεσε :S αλλα σιγουρα το να βρεις την γατα μετα απο 5 χρονια ειναι φοβερη ειδηση

εντάξει βρε παιδιά το μικροτσίπ δεν είναι κάτι τραγικό...
δεν έχει επιπτώσεις στην υγεία την συμπεριφορά η την ψυχολογία του ζώου
και πέρα απο αυτό βοηθάει πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις...
χίλιες φορές να έχει η γάτα μου μικροτσίπ και (μακριά απο μας )σε τέτοιες περιπτώσεις να έχω περισσότερες πιθανότητες να την βρώ..απο το να μην έχει και να χάσω κάθε ελπίδα...

αααααααααααπίστευτο!:clapup:

Φαντάζομαι την χαρά της οικογένειας που βρέθηκε ο αγαπημένος τους μετά από τοόσα χρόνια!! Τρελόγατες, λέω εγώ :pfff:

Πολυ συγκινητικό!!!!!!:cry_x::cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει.. Δε με χαλασε τοσο πολυ το μικροτσιπ που εχει στα κατοικιδια, το καταλαβαινω και υπαρχει και σχετικη νομοθεσια, αλλα μικροτσιπ στα παιδια της??? Εστω και με χιουμοριστικη διαθεση να ειπωθηκε ακουγεται καπως..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα απο 5 χρονια ..!!! μεγαλο διαστημα!!

Με φρίκαρε και εμένα αυτή η υπόγεια προώθηση τους τσιπ για χρήση στους ανθρώπους...Έτσι τα βάζουν στο κεφάλι του κόσμου :worry:
Πάντως είναι σίγουρα συγκλονιστικό που τη βρήκαν μετά από τόσα χρόνια! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back