ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ανθρωπος το θελει,θα το στειρωσει,θα το εχει αποκληστικα στο σπιτι του,εχει κι ενα σκυλακι μικρο.τι να κανω?αυριο μου ειπε να το παω.πεστε μου γνωμες.ποναω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφου ζοριζεσαι να το μεγαλωσεις αν θυμαμαι καλα Ρενακι μου και εισαι σιγουρη οτι θα ειναι σε καλα χερια,δωστο χωρις δευτερη σκεψη.θελω την γνωμη σας.σημερα ενας φιλος απο πατμο,πολυ καλο παιδι και ζωοφιλος,μου εκανε μια προταση να παρει το ενα απ τα γατακια μου.προσφατα εχασε τη γατουλα του,που ειχε 12 χρονια,εχει κι ενα σκυλακι.μολις ειδε φωτο στο φεις-μπουκ μου εκανε την προταση να παρει την ταρταρουγιτσα μας,την τιτινα,η κορη μου κλαιει,κι εγω μαζι,τα αγαπαμε παρα πολυ.
ο ανθρωπος το θελει,θα το στειρωσει,θα το εχει αποκληστικα στο σπιτι του,εχει κι ενα σκυλακι μικρο.τι να κανω?αυριο μου ειπε να το παω.πεστε μου γνωμες.ποναω.
Πανω απο ολα θελουμε το καλυτερο το δικο τους,οχι το δικο μας! Εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπον Ρενα μου,εφοσον τον ξερεις και του εχεις εμπιστοσυνη,θα την στειρωσει..και θα ζει αποκλειστικα μεσα στο σπιτι,κατι που ειναι πολυ σημαντικο,εγω ασυζητητη θα του το εδινα.Βεβαια,θα του επισημανα οτι σε περιπτωση που δεν τα βρει το γατακι με το σκυλι,εννοειται να στο γυρισει πισω.Αλλα δεν νομιζω να εχει τετοιο προβλημα εφοσον ειχε τοσα χρονια γατα.
Για την κορουλα σου μην στεναχωριεσαι.Τα παιδια τα ξεχνανε πολυ ευκολα αυτα.Και ειναι κριμα,εφοσον παρουσιαζεται μια καλη ευκαιρια,να παει χαμενη.Θα ξαλαφρωσεις και εσυ..που εχεις τοσα να φροντιζεις.

speri
Διάσημο μέλος
Το γατακι το χαριζεις φανταζομαι...Θα ελεγα να κανεις οτι λεει η καρδια σου

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπα..εγω σε αυτη τη φαση θα εκανα οτι οριζει η λογικη μου,και οχι η καρδια μου.

Η ρενα μας δεν μπορει να τα εχει μεσα στο σπιτι,και ειναι πολυ λογικο..με τοσα που εχει.Επισης εχει τη δυσκολια,του οτι δεν υπαρχει κτηνιατρος στο νησι.Ειναι πολυ σημαντικα αυτα .
speri
Διάσημο μέλος
Δεν το γνωριζα...

Ναι τοτε και εγω πιστευω οτι καλυτερο ειναι να το δωσεις Ρενα. Απο την περιγραφη του ανθρωπου που μας εδωσες πιστευω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
και κατι ακομα ο φιλος τον χειμωνα μενει εξ ολοκληρου στον πειραια,αρα θα εχει τον γιατρο του το ζωακι,τα καλοκαιρια ερχεται εδω μεχρι τον οκτωμβρη περιπου.δεν εχει παιδια,οικογενεια,δεν θελει να παντρευτει κι αγαπα τα ζωα,δεν εχω δλδ να φοβηθω καταστασεις του τυπου εμεινε η γυναικα μου εγκυος και το διωχνω,η τα παιδια εχουν αλεργιες κλπ.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα πρότεινα να το δώσεις, Ρένα.
Εφόσον γνωρίζεις το παληκάρι, είχε χρόνια γάτα η οποία συμβίωνε με σκύλο μάλιστα σημαίνει ότι αφενός αγαπάει τα ζώα κι αφετέρου μπορεί να τα φροντίσει.
Οπότε θα μπορούσες να του εμπιστευτείς τη μικρή, η οποία μάλλον θα κάνει ζωή χαρισάμενη κι εσύ θα ξαλαφρώσεις λιγάκι εφόσον ζορίζεσαι λίγο όπως έχεις γράψει στο παρελθόν.
Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο η μικρή δεν τα πάει καλά με το σκυλί, θα μπορούσε να στην φέρει πίσω, σωστά;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρενα μου,στα παιδια σου θα εξηγησεις οτι ειναι πολυ καλυτερο να παει το γατακι μαζι του.Ακομα κια τωρα να μην το καταλαβουν,θα γκρινιαξουν,θα στεναχωρεθουν..αλλα θα τους περασει.Εσυ να κανεις οπωσδηποτε αυτο που θεωρεις καλυτερο.
Τα παιδια λογικο ειναι να κανουν ετσι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ενοηται,οτι οταν κατι δεν παει καλα,θα το παρω πισω.αν και δεν το πιστευω,ο ανθρωπος τα λατρευει τα ζωακια,και ειλικρινα δεν περιμενα να του εκανε τοση χαρα η ταρταρουγιτσα,το ασκημοπαπακι μας,ολοι το κοροιδευαν το καημενο,κι ελεγα στην κορη μου αυτο θα μεινει κοντα μας μεχρι τα βαθια γεραματα,ειναι το πιο φοβιτσιαρικο απ ολα,αλλα και το πιο εξυπνο.μακαρι να πανε ολα καλα!
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Μη σε απασχολεί που δε θα έχει τα αδερφάκια της...Σκέψου πως χάρη σε σένα υπήρξε τυχερή και κατάφερε να περάσει τους πρώτους μήνες της παρέα με τα αδέρφια της με αγάπη και φροντίδα, χωρίς ποτέ να πεινάσουν ή να ταλαιπωρηθούν.

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα θα εχει παρεα απο εδω και περα το σκυλακι

Εαν βρηκες καποιον που μπορει να προσφερει παραπανω στο γατακι απο εσενα αυτη τη στιγμη
να το δωσεις με χαρα!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον τα νεα μας εχουν ως εξης,τα λεω σε εσας γιατι μονο εσας τελικα εμπιστευομαι παρολο που δεν σας γνωριζω προσωπικα.
πηγαμε με τα παιδια μου για μπανακι στην θαλασσα και ειπα σε φιλους και γνωστους τα νεα μας με χαρα,ρωτησα και τι ρατσα ειναι το σκυλακι του κωστα(του ανθρωπου που θα υιοθετουσε το γατακι),μου ειπαν πως ειναι ενα μικρο σκυλακι,που ομως δεν εχει μαθει με γατες γιατι η γατουλα που μου πε ο κωστας εχει πεθανει πολλα χρονια πριν παρει το σκυλακι,ομολογω δεν το ηξερα αυτο.αλλα δεν μ ενοχλησε ιδιαιτερα αυτο,με αγαπη ολα τα ζωακια αγαπιουνται,επεισης μου ειπαν οτι το σπιτι του δεν εχει σιτες,ουτε αυλη,αρα αμα το σκασει το γατακι παει κατευθειαν στο δρομο.αυτο που με ΤΑΡΑΞΕ ειναι το γεγονος οτι το σκυλακι του,δεν το εχει στειρωσει και καποια στιγμη γεννησε,ημιαιμα σκυλακια μεγαλου μεγεθους,που σημαινει οτι ζευγαρωνει οπου βρει.εκανε λοιπον 3,τα δυο τα εδωσε και το τριτο που δεν εβρησκε να το δωσει το πεταξε στο δρομο.εκει δεν σας κρυβω φρικαρα.
δεν ξερω τι αληθευει απ ολα αυτα,εδω μικρη κοινωνια ειναι και ο ενας θαβει τον αλλον,δεν ξερω πολλα,δεν με νιαζει κιολας κι ολα αυτα δεν τα ηξερα,ομως φοβηθηκα.τι κανουμε τωρα?του λεω ευθεως οσα ακουσα?η κανω το κοροιδο και μενει το γατακι εδω που ειναι που το λατρευουμε?ασε που ηταν και η κορη μου σ ολη την κουβεντα κι εκλαιγε σπαρακτικα!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν σου πω οτι,αυτο που με προβληματισε περισσοτερο,ειναι οι σιτες;Καλοκαιρι,αποκλειεται να ειναι με κλειστα παραθυρα,και ειναι απιθανο να μην βγει εξω το γατι.
Επισης και το αστειρωτο σκυλι..

edit:Διαβασα βιαστικα πριν.ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;;;
Ενας στα ειπε αυτα;Αξιοπιστος;
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειμαι καλα!εχω πεσει ψυχολογικα,οχι για το γεγονος οτι δεν θα του το δωσω τελικα,τι τρεια γατακια τι τεσσερα,μετα εγιναν διαφορα στη θαλασσα και στεναχωρεθηκα.εφοσον μου τα ειπαν ολα αυτα τους ειπα,ε τοτε δεν θα το δωσω κι αρχισαν γνωστοι και φιλοι να με προγκιζουν ασκημα,του τυπου,καλα βρηκες ανθρωπο να το ξεφορτωθεις και δεν θες?και ποιος σας ειπε οτι θελω να το ξεφορτοθω,απαντησα.κι αρχισαν να μου τη λενε,οτι ολο με γατες ασχολουμαι,οτι τους εχω ζαλισει,οτι ειμαι υπερβολικη γατες ειναι πως κανω ετσι κι αλλες τετοιες μ....κιες.οτι αδιαφορω για τα παιδια μου και δε τρεχει τιποτα να μεινει αστειρωτο ενα ζωο κλπ.πρωτη φορα 17 χρονια που μενω στην πατμο υψωσα τη φωνη μου,κοινως τσακωθηκαμε με οσους ηταν εκει.νιωθω ενα ρακος,η μονη χαρουμενη ειναι η κορη μου,που πανηγυριζει.πως τα χω κανει ετσι τα παιδια μου γμτ?μες τις ευαισθησιες,σ ενα κοσμο οχι τοσο παραμυθενιο οπως τους τον περιγραφω.δεν ειμαι καλα.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το θεμα ειναι να εχει καλυτερη μοιρα.Αν οχι κρατησε το.λοιπον τα νεα μας εχουν ως εξης,τα λεω σε εσας γιατι μονο εσας τελικα εμπιστευομαι παρολο που δεν σας γνωριζω προσωπικα.
πηγαμε με τα παιδια μου για μπανακι στην θαλασσα και ειπα σε φιλους και γνωστους τα νεα μας με χαρα,ρωτησα και τι ρατσα ειναι το σκυλακι του κωστα(του ανθρωπου που θα υιοθετουσε το γατακι),μου ειπαν πως ειναι ενα μικρο σκυλακι,που ομως δεν εχει μαθει με γατες γιατι η γατουλα που μου πε ο κωστας εχει πεθανει πολλα χρονια πριν παρει το σκυλακι,ομολογω δεν το ηξερα αυτο.αλλα δεν μ ενοχλησε ιδιαιτερα αυτο,με αγαπη ολα τα ζωακια αγαπιουνται,επεισης μου ειπαν οτι το σπιτι του δεν εχει σιτες,ουτε αυλη,αρα αμα το σκασει το γατακι παει κατευθειαν στο δρομο.αυτο που με ΤΑΡΑΞΕ ειναι το γεγονος οτι το σκυλακι του,δεν το εχει στειρωσει και καποια στιγμη γεννησε,ημιαιμα σκυλακια μεγαλου μεγεθους,που σημαινει οτι ζευγαρωνει οπου βρει.εκανε λοιπον 3,τα δυο τα εδωσε και το τριτο που δεν εβρησκε να το δωσει το πεταξε στο δρομο.εκει δεν σας κρυβω φρικαρα.
δεν ξερω τι αληθευει απ ολα αυτα,εδω μικρη κοινωνια ειναι και ο ενας θαβει τον αλλον,δεν ξερω πολλα,δεν με νιαζει κιολας κι ολα αυτα δεν τα ηξερα,ομως φοβηθηκα.τι κανουμε τωρα?του λεω ευθεως οσα ακουσα?η κανω το κοροιδο και μενει το γατακι εδω που ειναι που το λατρευουμε?ασε που ηταν και η κορη μου σ ολη την κουβεντα κι εκλαιγε σπαρακτικα!!!
Ρωτα ανθρωπους που εμπιστευεσαι και που σε αγαπανε για αυτον τον γνωστο. Γενικα μην πολυεμπιστευεσαι τι λεει ο ενας και ο αλλος. Στο σπιτι του δεν εχετε παει να δειτε σε τι κατασταση εχει το σκυλακι του να παρετε μια ιδεα?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρενα μου..ΜΗΝ τους ακους.Σε παρακαλω καρδουλα μου.Ολοι μας τα ακουμε αυτα.Καποτε,θα γινουμε πιο φιλοζωοι σαν λαος.Το πιστευω αυτο.
Παντως..με αυτα που ακουσα και εγω,δεν θα το εδινα.Το θεμα βεβαια ειναι..ποσο αξιοπιστοι ειναι.Ομως..εφοσον η εμπιστοσυνη κλονισθηκε,για μενα εστω και μια πιθανοτητα να υπαρχει να ειναι αληθεια ολα αυτα,δεν θα το εδινα.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ναι ετσι νιωθω κι εγω,κλονιστηκε η εμπιστοσυνη μου,και ποιος μου λεει οτι του το παω και φυγει και χαθει το ζωακι?αυτος που μου τα ειπε,ειναι κουμπαρος του,εχουν βαφτισει απο κοινου ενα παιδακι,εγω δεν τον ξερω τοσο καλα,οσο αυτος,ουτε εχω παει ποτε σπιτι του,δουλευει στην καφετερια που πινω καφε και τον ξερω 5 χρονια περιπου,αλλα σπιτι του δεν εχω παει,χαιδευει τα αδεσποτακια,δειχνει αγαπη στα ζωα,αλλα δεν μου αρκει αυτο.ξερω οτι εχει σκυλακι και το λατρευει,αλλα αν το λατρευει πως το αφησε αστειρωτο?θα του μιλησω στα ισια,αν μου ξαναπει κατι για τη γατουλα,το θεμα ειναι οτι μετα θα τσακωθουν με τον κουμπαρο του και ουτε αυτο δεν το θελω,φφφφ πως εμπλεξα ετσι.
τα γατακια τα χω σαν παιδακια μου,δεν αντεχω,δε θα μπορω να κοιμηθω αν το δωσω,θα σκεφτομαι διαφορα,οτι το σκαει απ το σπιτι,οτι το τρωει ο σκυλος,δεν το δινω,και συγνωμη αν σας κουρασα,απλα χαρηκα κι εγω οτι ενα απ ολα θα χει καλλυτερη τυχη,αλλα οχι ετσι,αν ειναι για καλλυτερα το συζητω,αν ειναι να δυστυχησει δεν το δινω κι ας με λενε ολοι παραξενη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν μας κουραζεις καθολου.Για αυτο ειμαστε εδω,για να τα συζηταμε.
Κοιτα,εγω παντα λεω τι θα εκανα ΕΓΩ.Και εγω σιγουρα με αυτα που εγραψες,δεν θα το ρισκαρα.Οσο να πεις,να τα λεει ψεματα ο κουμπαρος..για ποιον λογο;
Δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι.Απλα εγω μετα απο ολα αυτα..δεν θα το εκανα.
Και ουτε μπορεις να εισαι σιγουρη,ακομα και αν τον ρωτησεις..αν θα σου πει την αληθεια.Υγ.Σαφεστατα μην του πεις τι σου ειπε ο κουμπαρος του.Απλα,αν τελικα το αποφασισες να μην του το δωσεις,πες του οτι δεν μπορεις να το αποχωριστεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool