gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, δυστυχώς την είδα αφού πήγα στον κτηνίατρο. Πήγα εκεί που πηγαίνω και την γατούλα μου αλλα δεν μπόρεσε να μας δεί γιατί είχε έκτακτο χειρουργείο. Οπότε πήγα σε ενα άλλο που βρήκα. Εκεί ο γιατροός ήταν φιλικότατος με το γατάκι. Το χάιδευε και το τάισε. Το ακροάστηκε και μου έδωσε συμβουλές. Αυτό που με χάλασε είναι οτι το μόνο που του έκανε είναι να του βάλει μια αμπούλα. Εγω θυμάμαι όταν πήγα την betyboo στον γιατρό πρώτη φορά, της έκανε 2 εμβόλια, την γέμισε με μια σκόνη για ψύλλους και της έδωσε στο στόμα μια αλοιφή για ενδοπαράσιτα. Όλα αυτά 30 ευρώ (της έφτιαξε και βιβλιάριο). Τώρα για μια αμπούλα πλήρωσα 35...τί να πώ. Δεν με χαλάει οτι έδωσα 35 ευρώ. Με χαλάει οτι δεν της έκανε τα απαραίτητα εμβόλια. Μου είπε σε 10 ημέρες. Τι να πώ...εσείς πείτε μου την άποψη σας.
le chat noir το γατάκι ήταν εγκλωβισμένο σε κάτι συντρίμια. Όταν προσπαθούσε να φύγει έπεφτε σε κάτι ξερόχορτα. Ο γιατρός μου είπε οτι είναι σκάρτο 2 μηνών.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα και πάλι. Μετά την αμπούλα που του έβαλε ο κτηνίατρος, τα πράγματα με τους ψύλους δείχνουν καλύτερα. Απορώ βέβαια..πως απο την μια μέρα που ήταν γεμάτο ψύλους( έβλεπες με ευκολία 4-5), 24 ώρες μετά δεν βλέπεις τίποτα. Υπάρχει περίπτωση τόσο γρήγορα να καθαρίσει? Και αν ναι, πού πηγαν οι ψύλλοι? Επίσης ο γιατρός μου είπε οτι με αυτή την αμπούλα, γίνεται και αποπαρασίτωση του εντέρου...είναι δυνατόν? Έχω ψιλοσαλτάρει. Κρίνεται σωστό την Δευτέρα να την ξαναπάω σε άλλο κτηνίατρο? Και τώρα η πιο σοβαρή ερώτηση...Η γατούλα μου, απο τότε που μάζεψα το αδεσποτούλι γατάκι, είναι συνεχώς στον κάτω όροφο, στον επάνω όροφο είναι το μπάνιο όπου βρίσκεται το αδεσποτούλι. Αν την πιάσω για να την ανεβάσω εγώ, αρχίζει νιαουρίσματα και τσιτώνει πόδια-νύχια. Όταν τους έφερα σε επαφή (το αδεσποτούλι στο κλουβάκι) η betyboo μου έκανε xxxxxxxxxxxxx και είχε φουντωμένη ουρά. Αυτό σημαίνει πως αν την αφήσω ελεύθερη θα της χιμίξει??
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Ναι...οντως μετα απο μια μερα βλεπεις οτι δεν υπαρχουν οι ψυλλοι.Οχι παντα..αλλα και σε εμενα το ιδιο συμβαινει.Και ναι..υπαρχουν αμπουλες που ειναι και για τα εξωπαρασιτα και για τα ενδωπαρασιτα(σκουλικακια)
Μια χαρα τα εκανε ο γιατρος σου.Δεν βλεπω κατι περιεργο.

Οσον αφορα τη συγκατοικιση.Ναι..ειναι παρα πολυ λογικα αυτα τα κχχχχχχχ,κλπ.Οι γατες συνηθως δεν δεχονται απο την αρχη με ευκολια μια νεα γατα,αλλα τις περισσοτερες φορες τελικα συνηθιζουν.Ο δικος μου να δεις τι εκανε ,οταν του εβαλα τη μικρη σπιτι..αλλα τελικα ποτε δεν της χυμηξε.Απλα τη φοβεριζε.
Καλο θα ειναι να αρχισεις πλεον να τα φερνεις σε επαφη..διοτι αλλιως δεν θα συνηθισει ποτε η μια την αλλη.Αν δεις οτι της ορμαει,εκει θα εισαι να επεμβεις.Αλλα βασικα δεν το πιστευω.Θα γινουν τα κχχχχχχχχ,θα σηκωθουν οι τριχες καγκελο,αντε να πεσει και καμια σφαλιαρα(οχι οτι ειναι απαραιτητο)...αλλα μεχρι εκει πιστευω.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
υπομονη θελει ολα τα γατια ετσι αντιδρουν σε καθε καινοργιο ζωο,ο δικος μου μεχρι τωρα εχει συγκατοικησει με 2 γατουλες στο παρελθον,στην αρχη τις χυμιξε μετα τις εκανε και μπανιο μονος του,δε το συζητω τη θλιψη οταν δυστυχως πεθαναν.
τωρα εχω 5 μωρακια,τα βρηκα στα σκουπιδια εδω και 22 μερες τα εχω,λοιπον το κχχχχχχ παει συννεφο,εχει πεσει και μια σφαλιαριτσα οταν η μικρη πηγε να τον θυλασει χεχε!!!!ειχε πλακα!!
ομως οταν αλλος γατος ερθει στην αυλη δεν τον αφηνει να κανει βημα,τα προστατευει απ τους αλητογατους που ερχονται κατα καιρους και τρωνε,μ εχει βολεψει παρα πολυ αυτο,εχω το κεφαλι μου ησυχο οσων αφορα το γεγονος να τα τραυματησουν μεγαλοι γατοι.
θα δεις ποσο θ αγαπηθουν στο μελον,θα τα βλεπεις και δε θα το πιστευεις!
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλό πάντως θα είναι πριν τα φέρεις σε επαφή να της έχεις κάνει και κάποιες εξετάσεις. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Μπορεί να φέρει κάποια ασθένεια και είναι αμαρτία να κολλήσει και η άλλη γατούλα σου. Σου προτείνω μία εξέταση για λοιμώδη νοσήματα (ιδίως για λοιμώδη περιτονίτιδα). Δεδομένου ότι είναι 2 μηνών δεν νομίζω να έχει κάτι, αλλά από την άλλη μπορεί να κόλλησε από τη μαμά του αν ήταν και εκείνη φορέας. Καλύτερα ρώτησε τον κτηνίατρό σου.Όσο για το γιατρό συμφωνώ με την Πουπουλίνα ότι τα έκανε μια χαρά. Δεν έχει νόημα από την πρώτη στιγμή να ξεκινάει κάποιος φουλ τα εμβόλια,δεδομένου ότι φιλοξενείται πλέον μέσα στο σπίτι.
daeriel
Νεοφερμένο μέλος
Με πρόλαβε ο Louis, ήμουν έτοιμη να σου προτείνω κι εγώ για τις εξετάσεις, καλό θα ήταν να μην τις φέρεις ακόμα σε επαφή αν δεν ξέρεις ότι είναι και οι 2 υγιείς. Να σου ζήσει το μωρό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki