φαιουλα
Νεοφερμένο μέλος
Η φαιουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
03-08-11
16:31
γεια σας χτες το απόγευμα όπως έκανα τη βόλτα μου διπλα από το σπίτι μας άκουγα νιαουρίσματα.......ξαφνικά είδα αναποδογυρισμένο ένα γατάκι νεογέννητο το πολύ 2 ημερών αφού είχε ολόκληρο τον ομφάλιο λώρο στη κοιλια του!!!!!!!!διπλα ένας γάτος ο οποιος το πλησίασε και το έπαιζε σαν παιχνίδι ......το γατάκι έμεινε εκεί όλη νύχτα και καμια γάτα δη το αναζήτησε ...οποτε το ανέλαβα εγώ!!!!!!!το πήρα το έβαλα σ ένα κουτάκι μεγάλο με μια ζεστη "πετσετουλα" και ένα μεγάλο αρκουδάκι (για ζεστη) και του δίνω γαλα με μια σύριγγα ......δυστυχώς εδώ που βρίσκομαι είναι χωριο και είμαι διακοπέςκαι δεν έχω ούτε μπιμπερό ούτε ειδικό γαλα για γατες ....τι μπορώ να κάνω το γατάκι θα μου ζήσει άραγε; είναι πάντως μια χαρά το ταΐζω συχνά δε νιαουρίζει και κοιμάται .....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
03-08-11
20:15
Καλησπερα.Δες εδω.
Πρεπει παντως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρειςν μπιμπερο για γατακια και ειδικο γαλα.Ειδικα χωρις μπιμπερο δεν γινεται αλλιως.Με τη συρριγγα ειναι επικινδυνο.(Ίσως να εχει και το φαρμακειο)Επισης να του τριβεις το πωπουδακι μετα απο το φαγητο,για να αρχισει να ενεργοποιειται το εντερο του και να κανει την αναγκη του.,μακαρι να πανε ολα καλα.
Πρεπει παντως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρειςν μπιμπερο για γατακια και ειδικο γαλα.Ειδικα χωρις μπιμπερο δεν γινεται αλλιως.Με τη συρριγγα ειναι επικινδυνο.(Ίσως να εχει και το φαρμακειο)Επισης να του τριβεις το πωπουδακι μετα απο το φαγητο,για να αρχισει να ενεργοποιειται το εντερο του και να κανει την αναγκη του.,μακαρι να πανε ολα καλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος
Ο mystery_cats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
03-08-11
20:53
Γεια σου!
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, θελω να σου πω οτι ειναι πολυ δυσκολο να ζησει εαν ειναι τοσο μικρουλη. Δυστυχως πριν μερικους μηνες ειχα βρει κι εγω τρια μικρα κλεισμενα μεσα σε σακουλα, τα πηρα, τα ταισα με το ιδικο γαλα που ειναι υποκαταστατο του μητρικου, τα ειχα πολυ ζεστα και συνεχως κατω απο λαμπα για να ειναι ζεστα αλλα τελικα δεν τα καταφεραν... Ετσι λοιπον, επειδη περασα κι εγω κατι παρομοιο με σενα, σου λεω να εχεις παντα στο πισω μερος του μυαλου σου οτι ισως καποια στιγμη να καταληξει το μικρουλη, ουτως ωστε να μη νιωσεις ενοχες οτι κατι δεν εκανες σωστα. Δυστυχως ειναι παρα πολυ δυσκολο οταν ειναι τοσο πολυ μικρο ενα γατακι να επιζησει. Βεβαια εγω οταν τα βρηκα ηταν ανοιξη και μαλιστα ειχε βρεξει και ειχαν κρυωσει ( ενας λογος παραπανω για να μη ζησουν μου ειχε πει η κτηνιατρος). Μακαρι το μικρουλη σου να τα καταφερει και να ζησει. Οπως και να 'χει , μπραβο σου που το εσωσες και το βοηθας!
Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, θελω να σου πω οτι ειναι πολυ δυσκολο να ζησει εαν ειναι τοσο μικρουλη. Δυστυχως πριν μερικους μηνες ειχα βρει κι εγω τρια μικρα κλεισμενα μεσα σε σακουλα, τα πηρα, τα ταισα με το ιδικο γαλα που ειναι υποκαταστατο του μητρικου, τα ειχα πολυ ζεστα και συνεχως κατω απο λαμπα για να ειναι ζεστα αλλα τελικα δεν τα καταφεραν... Ετσι λοιπον, επειδη περασα κι εγω κατι παρομοιο με σενα, σου λεω να εχεις παντα στο πισω μερος του μυαλου σου οτι ισως καποια στιγμη να καταληξει το μικρουλη, ουτως ωστε να μη νιωσεις ενοχες οτι κατι δεν εκανες σωστα. Δυστυχως ειναι παρα πολυ δυσκολο οταν ειναι τοσο πολυ μικρο ενα γατακι να επιζησει. Βεβαια εγω οταν τα βρηκα ηταν ανοιξη και μαλιστα ειχε βρεξει και ειχαν κρυωσει ( ενας λογος παραπανω για να μη ζησουν μου ειχε πει η κτηνιατρος). Μακαρι το μικρουλη σου να τα καταφερει και να ζησει. Οπως και να 'χει , μπραβο σου που το εσωσες και το βοηθας!

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
03-08-11
21:14
καλη επιτυχια,κι οτι κι αν γινει,θα νιωσει ενα χαδι απο σενα,μια ζεστασια,κανεις οτι μπορεις,το ξερω θελει γαλα ειδικο,και υπομονη,αλλα και παλι μπραβο που στις διακοπες σου κανεις αυτη τη κινηση για μια ψυχουλα.καποτε ειχα βρει ενα ετσι πολυ μωρο,εζησε μια βδομαδα.το θετικο ειναι οτι πεθανε γουργουριζοντας,καλη τυχη και παλι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum