Βρε τον κακόμοιρο τον θηριοδαμαστή!

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Αχ κατάντια...
Έβλεπα ειδήσεις του σταρ (ως γνωστόν οι πιο σοβαρές είδήσεις στην ελληνική tv..:cool: ) και έδειχνε ένα λιοντάρι που άρπαζε από το λαιμό τον ''κακόμοιρο'' λιπόθυμο θηριοδαμαστή του και τον πλήγωσε τον καημένο!

''Κάποιος να το πυροβολήσει, κάποιος να το πυροβολήσει, θα τον πάρει πάλι μέσα''

''Τελικά το λιοντάρι πέθανε ακαριαία (μόνο το ευτυχώς δεν βάλανε!) και ο κακόμοιρος άντρας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση...''

Βρε τον καημένο το θηριοδαμαστή! Ε ρε ξύλο που τους χρειάζεται λέω γω... Το λιοντάρι φταίει, βλέπεις, που τραυμάτισε το θηριοδαμαστή του! Είναι σαν να έχουν αιχμάλωτο κάποιοι έναν άνθρωπο και να τον γδέρνουν ζωντανό, και πάνω που πάνε να του δώσουν φαγητό εκείνος τους επιτίθεται, και μετά τον σκοτώνουν αυτόν και δικαιώνονται κι από πάνω!! ΕΛΕΟΣ!:mad:

...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλεπω Νιαου επεστρεψες δρυμητερη, μπραβο σου ειμα σιγουρη οτι η μαχουλα σου θα ναι πολυ περηφανη για σενα και τον τροπο που αγαπας τα ζωα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :)
Nαι, χεχε γιασμίν, με έπιασες!:cool: Μα τί να πω κι εγώ με κάτι τέτοια; Μπορεί να μην εχω και πολύ τα πάνω μου με το χαμό της μικρής αλλά αφού ξέρω ότι είναι καλά, εγώ συνεχίζω τον ''αγώνα'' μου με τους ασυνείδητους βλ***! Το βράδυ ούτως ή άλλως την συναντώ τη μικρή και παίρνω δύναμη αφού βλέπω ότι είναι καλά:)

Εμ, κι αυτός ο θηριοδαμαστής τι ήθελε να ανακατεύεται με τα πίτουρα;

Πάντως, Νιάου, πλάκα στην πλάκα, έτσι όπως έχουμε καταντήσει, οι ειδήσεις του star είναι πράγματι οι πιο σοβαρές στην ελληνική τηλεόραση.

αν λεμε το ιδιο(που μαλλον το ιδιο λεμε)αυτος ηταν απλα ο ανθρωπος που καθαριζε το κλουβι.το λιονταρι ομως ηταν εκει πολλα χρονια,οποτε φανταζομαι τι θα ειχε περασει για ν'αντιδρασει ετσι:down:

δεν πειραζει ενα καθαρμα λειγοτερο που βασανιζει αθα ζωα αυτη ειναι δικαιωση

αν λεμε το ιδιο(που μαλλον το ιδιο λεμε)αυτος ηταν απλα ο ανθρωπος που καθαριζε το κλουβι.το λιονταρι ομως ηταν εκει πολλα χρονια,οποτε φανταζομαι τι θα ειχε περασει για ν'αντιδρασει ετσι:down:

Όχι Μαριέλ, είναι ο θηριοδαμαστής. Αφού το είπαν. Απλά είπαν ότι ''αν ο θηριοδαμαστής μπει μέσα μαζί με το φαγητό, το λιοντάρι θα του επιτεθεί. Θα έπρεπε να του το δώσει από απόσταση και με μέτρα ασφάλειας.'' Ο καημένος...:/::lol:

ναι το ειδα και εγω και αγανακτησα :mad: :mad: :mad: !!!!! αν ειναι δυνατον εχουν πλακα που βγαινουν και τα λενε:lol: :lol: :lol:
αυτο που εχω να πω ειναι κριμα το λιονταρι:( :bye: :bye:
και που ξερουμε πως του φαιροταν του λιονταριου αυτος ε;;;;;;;;:hmm: :mad: :down:

κατι τετοια σε κανουν να ντρεπεσαι που ανηκεις στο ανθρωπινο ειδος..εχουν μεγαλο θρασσος να το παρουσιαζουν απο αυτη την οπτικη :mad: :mad: :mad: :down: :down: :down:

Το είδα κι εγώ! Χάρηκα πολύ γι' αυτό που έκανε το λιοντάρι. Δυστυχώς, το σκότωσαν... :(

πηγε δοξασμενο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back