Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος

15 γατες;;;
δεν ξερω εχω έναν γνωστό που ισως τα θελει.. τι να πω πια;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vickyluvskitty
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς είναι πάρα πολύ όμορφα όλα τους..
Καλή τύχη στα γατάκια..
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Η τρίτη είναι η Μισού! Λευκούλα πιτσιρίκα 8 μηνών, με φουντωτή ουρά, για την οποία είναι τόσο υπερήφανη, που την καθαρίζει καθημερινώς με ιδιαίτερη φροντίδα!
Η τέταρτη είναι η Μπρούση! Λευκή πιτσιρίκα, 8 μηνών, χαδιάρα και τρυφερή! Άμα βρίσκει χάδια, ξεχνάει και το φαγητό της!
Η πέμπτη είναι η Γιούξη! Κάτασπρη μαλλιαρή, που αποζητά τον θαυμασμό των γύρω της. Βγαλμένη μέσα απο καρτούν, θυμίζει, Αριστογάτα! Είναι μικρή κι αυτή περίπου ενός έτους!
Η επόμενη σειρά... από αύριο...

Vickyluvskitty
Νεοφερμένο μέλος
αλλα εχω 2 ερωτησεις :στειρωση?εμβολια?τι εχει κανει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2382269278886.140606.1315334406&type=3&fb_source=message
1. Aυτή είναι η Γιούξη! μια κάτασπρη μαλλιαρή γάτα, που αποζητά τον θαυμασμό των γύρω της. Βγαλμένη μέσα απο καρτούν, θυμίζει, Αριστογάτα! Είναι μικρή, περίπου ενός έτους!
2. Μπρούση! Λευκή πιτσιρίκα, 6 μηνών, χαδιάρα και τρυφερή! Άμα βρίσκει χάδια, ξεχνάει και το φαγητό της, που παρεπιπτώντος, πολύ το γουστάρει!
3. O γλυκύτατος Κρέμας! Πήρε το όνομά του, γιατί στα χέρια σου κυριολεκτικά "χύνεται" σαν κρέμα! Δώσ' του χάδια και παιχνίδια, και πάρτου την ψυχή! Φατσόνι και τρελό αντράκι μόλις τριών μηνών!
4. Η Λίλλη! Μια νταρντανογυναίκα,μόλις 5 μηνών. Φαί και ξάπλα, η αδυναμία της. Υπέροχη παρέα για τον καναπέ, όταν βλέπετε ταινία! ιδιαίτερη προτίμησή της, οι πολεμικές ταινίες!
5. H Μισού! Λευκούλα πιτσιρίκα 6 μηνών, με φουντωτή ουρά, για την οποία είναι τόσο υπερήφανη, που την καθαρίζει καθημερινώς με ιδιαίτερη φροντίδα!
6. O Νικολάκης! 7 μηνών νεαρός, πολλά υποσχόμενος σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως..."πιάσε το μπαλάκι"...φέρτο πίσω παιδί μου"...."φτύστο λέμεεεε!!!". Ο Νικολάκης είναι ο ιδανικός γάτος για πολλές ώρες τρελού παιχνιδιού και άλλες τόσες χαλάρωσης στον καναπέ!
7. Η 6 μηνών Νικολέττα! Χουζουρλού τρελή! Πρωτη πέφτει στο κρεβάτι, τελευταία σηκώνεται! Αν της φέρετε και το πρωινό της στον δίσκο, θα σας κάνει χρρ χρρ!
8. E, ....ναι...αυτός είναι ο Τιτίκος! Του την δίνει το όνομά του, αλλά τί να κάνει, το ανέχεται! Αντράκι όμορφο 1 έτους, φανερά ηγετική φυσιογνωμία!
9. H Τούα! 6 μηνών γκομενάκι όμορφο και χαριτωμένο, που είναι πάντα πρόθυμη, να παίξει και να μοιραστεί πράγματα μαζί σου! φαντάσου, ένα σκυλί, κλεισμένο σε ένα σώμα γατιού! Ε...αυτό είναι!
10. Η Τόμι! 7 μηνών λευκή σενιορίτα, με μεταξένιο τρίχωμα και έναν χαρακτήρα, απόλυτα γυναικείο!Κούκλα ε?
11. Η Ρόζα η Ναζιάρα! Σε κοιτάει και σε προκαλεί! σαν να λέει..."έλα ντε...δεν μπορείς να αντισταθείς...χαίδεψέ με!" Και....το κάνεις, γιατί η 4 μηνών αυτή μικρούλα, έχει όλο το νάζι και την γλύκα πάνω της!
12. Η 2 μηνών Tiger! Δεν θέλει φωτογραφίες και το δείχνει, ειδικά κατά την μεσημεριανή της σιέστα! Ένα τιγράκι λούτρινο, μεταξένιο και τρυφερό, πλασμένο για αγκαλιές!
13. Η Τζένη, το Τζενάκι, με το εκφραστικό της βλέμα! 5 μηνών κοριτσάκι, έχει τόση ανάγκη την ανθρώπινη επαφή!
14. Η Τζάνετ, η χορευταρού! Όταν παίζει, χοροπηδάει σαν ράπερ!3 μηνών γατάκι παιχνιδιάρικο βλέπετε!
15. Ο Πούμα! Τον βγάλαμε σε αυτή την πόζα, γιατί σε κανονικές συνθήκες είναι τόσο γρήγορος που δεν τον προλαβαινει η καμερα! Όμορφος ημιμακρύτριχος γατούλης 2,5 μηνών!
Συνημμένα
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι οτι ο κτηνίατρος στειρώνει... οπότε εύχομαι ο αριθμός να μη μεγαλώσει. Αλλά και μόνο που φαντάζομαι το σόκ των ζώων... από τη ζεστασιά του σπιτιού στο κρύο και τη λασπουριά ενός κτήματος... ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ! Ο "κυριούλης" πρώην ιδιοκτήτης τους... όταν η κοπέλα που έχει αναλάβει την αγγελία, του είπε να αναλάβει εκείνη τη στείρωση τους... εκείνος είπε "...όχι μωρέ τα κακόμοιρα, γιατί?", ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!! Δε φτάνει που έφτασε σε αυτή την κατάσταση αφήνωντας αστείρωτα τα ζώα... βρισκόμενος τώρα στο αδιέξοδο αυτό που βρέθηκε... και δίδοντας τελικά τα ζωάκια, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή τους (αν θα ζήσουν κιόλας), αλλά είχε και το ΘΡΑΣΟΣ να αναρωτηθεί και γιατί???
Πφφφφ... δε ξέρω παιδιά, ξενέρωσα χοντρά!
Να κλειδωθεί η αγγελία... να σβηστεί? Δε ξέρω... πάντως δεν ισχύει πια.

Καλή τύχη πλασματάκια...
le chat noir.... δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω για τη δουλειά που τίναξες για να φτιάξεις ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ την αγγελία τους, για την πιο σωστή τους προώθηση!!! Λυπάμαι τόσο... που ταλαιπωρήθηκες τζάμπα! Με τον &^%$#*(@ που μπλέξαμε!!!!

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Το οτι θα πανε σε ενα κτημα, τουλαχιστον ολα μαζι και κτηνιατρου που θα θα στειρωσει μου φαινεται πιο συμπαθητικη λυση απο το δρομο...
Το τραγικο ομως ειναι οπως ειπες Ριτακι οτι ο εν λογω κυριος δεν καταλαβε ακομα τη σημασια του ελγχου του πλυθησμου των κατοικιδιων μας

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ήταν βέβαια ουτοπικό να πει κανείς ότι θα μπορούσαν να βρεθούν σπιτάκια για τόσα πολλά γατάκια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα..
Ωστόσο, γιατί δε συνεχίζετε την προώθηση?
Κάποιοι μπορεί να θελήσουν κάποιο από αυτά..Πρόκειται για πολύ όμορφα γατάκια..Και υπάρχουν πάααρα πολλοί fans των ολόλευκων!
Δε θέλω να φάινομαι αισιόδοξη όμως ποτέ δεν ξέρεις..
Καλή τύχη να έχουν..
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Ουσιαστικά υιοθετήθηκαν από τον γιατρό που αναφέρθηκε πιο πάνω... (ο οποίος ευτυχώς απ' όσο λέει ο ίδιος ο κύριος, στειρώνει). Απλά θα ζούν πλέον σε ένα κτήμα.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουσιαστικά υιοθετήθηκαν από τον γιατρό που αναφέρθηκε πιο πάνω... (ο οποίος ευτυχώς απ' όσο λέει ο ίδιος ο κύριος, στειρώνει). Απλά θα ζούν πλέον σε ένα κτήμα.
Ναι το κατάλαβα..
Απλά εάν κάποιος ήθελε ένα γατάκι από αυτά, ο κτηνίατρος αυτός δε θα το έδινε?
Που τα πήρε? Στην Αττική ή σε άλλο νομό?
(παρεπιπτόντως ο Νικολάκης είναι λατρεία!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύω ότι το λάθος διευθετήθηκε.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααα μάλιστα..Κατάλαβα..Υποθέτω εντός Αττικής... αν λάβουμε υπόψη οτι ο τύπος ζεί στην Κερατέα. Δεν ξέρω αλήθεια αν θα το έδινε... αλλά η κοπέλα που είχε αναλάβει να τα προωθεί... πλακώθηκε άγρια με τον τύπο μετά από αυτή την εξέλειξη και δε νομίζω να θελήσει να έχει καμία επαφή μαζί του ξανά.![]()
Καλώς!
Εκείνο που ελπίζω πραγματικά είναι
να υπάρχει όντως κτηνίατρος και
να υπάρχει όντως το κτήμα......
Ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τα πανέμορφα αυτά ψυχάκια!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

υ.γ. george συγχωρεμενος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool