Fotini
Διάσημο μέλος

ΜοναMonna Lisalilac-tortie-point
ΚΑΙ...
Chocolina (Chocolate tortie tabby point) & Ozzi (red point)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω να βγούν όλα κόκκινα,απλά τα περισσότεραναι αλλα αυτα θα ειναι ολα κοκκινα και δεν ξερω αν θελει κοκκινο η Δαναη!
Fotini
Διάσημο μέλος
ναι αλλα αυτα θα ειναι ολα κοκκινα και δεν ξερω αν θελει κοκκινο η Δαναη!
Μπορεί να έχουν και το χρώμα της μητέρας τους... Σύμφωνοι, το γονίδιο του Όζι είναι δυνατό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ήδη στη γέννα από την οποία θα πάρω τον Ντάικιρι, ένα είναι κρεμ

Fotini
Διάσημο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αντε καλε, ειναι βιρμανακι αυτο?Ένα εξωπραγματικό - κι όμως αληθινότατο - Βιρμανάκι...
![]()

Fotini
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
αντε καλε, ειναι βιρμανακι αυτο?![]()
Ναι, είναι!
Τιγράκι κανονικό, ε; Πού να πεις "point" για αυτό, ένα ραβδωτό μπαλάκι είναι ολόκληρο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Πιο πολύ για Νορβηγικού δάσους μου κάνειΈνα εξωπραγματικό - κι όμως αληθινότατο - Βιρμανάκι...
![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Πιο πολύ για Νορβηγικού δάσους μου κάνει![]()
πως μπορει να ειναι βιρμανακι αφου δεν εχει καθολου μπεζ στο σωμα
μαλλον κανεις λάθοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Πιο πολύ για Νορβηγικού δάσους μου κάνει![]()
Αυτή τη φωτογραφία τη βρήκα σε εκτροφείο με Βιρμανάκια... Νομίζω ότι ξεγελά το ραβδωτό της γούνας, αλλά κοίτα τα γαντάκια... Τα Νορβηγικά δεν έχουν γαντάκια, μόνο η Βιρμανίας και ένα παρακλάδι των Ράγκντολς (από όσο γνωρίζω) έχουν γάντια...

https://www.birman.net/
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αυτή τη φωτογραφία τη βρήκα σε εκτροφείο με Βιρμανάκια... Νομίζω ότι ξεγελά το ραβδωτό της γούνας, αλλά κοίτα τα γαντάκια... Τα Νορβηγικά δεν έχουν γαντάκια, μόνο η Βιρμανίας και ένα παρακλάδι των Ράγκντολς (από όσο γνωρίζω) έχουν γάντια...
κοιταξε επειδη εχει γαντακια δεν ειναι και βιρμανιας!το σωμα δεν παει με τιποτα για βιρμανιας!εμενα μια φιλη μου εχει ενα γατο ξανθο σαν της Δαναης με ασπρα γαντακια,δεν ειναι βιρμανιας γι αυτο!
Fotini
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
κοιταξε επειδη εχει γαντακια δεν ειναι και βιρμανιας!το σωμα δεν παει με τιποτα για βιρμανιας!εμενα μια φιλη μου εχει ενα γατο ξανθο σαν της Δαναης με ασπρα γαντακια,δεν ειναι βιρμανιας γι αυτο!
Και τότε γιατί το έχουν στην ιστοσελίδα του εκτροφείου καλέ;

erefer
Διάσημο μέλος
Εννοώ οτι δεν είναι original Βιρμανίας,αλλά μάλλον Βιρμανίας με Νορβηγικού δάσους,γι'αυτό και το γονίδιο με τα άσπρα γαντάκιαΑυτή τη φωτογραφία τη βρήκα σε εκτροφείο με Βιρμανάκια... Νομίζω ότι ξεγελά το ραβδωτό της γούνας, αλλά κοίτα τα γαντάκια... Τα Νορβηγικά δεν έχουν γαντάκια, μόνο η Βιρμανίας και ένα παρακλάδι των Ράγκντολς (από όσο γνωρίζω) έχουν γάντια...

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Και τότε γιατί το έχουν στην ιστοσελίδα του εκτροφείου καλέ;![]()
δεν ξέρω
λέω πάντως ότι δεν μου μοιάζει!τι να πω
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
και δεν εχει και ματια μπλε ρε παιδια!!!δεν ξέρωλέω πάντως ότι δεν μου μοιάζει!τι να πω
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool