Γάτα έσωσε ζωές

george7771

Νεοφερμένο μέλος

Ο george7771 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Εύλαλο (Ξάνθη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2010

Θυσιάστηκε για να σώσει μια οικογένεια

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η γάτα αυτή έσωσε μια ολόκληρη οικογένεια χθες το βράδυ στο Altshausen της Γερμανίας. Στον κάτω όροφο ο ξέσπασε φωτιά. Η γάτα πήγε πρώτα στο ζευγάρι, τον άντρα και τη γυναίκα του σπιτιού, και πήδηξε πάνω στο κρεβάτι τους μέχρι που τους ξύπνησε. Στη συνέχεια...

έκανε το ίδιο και με το μικρο παιδί της οικογένειας. Οι 3 τους σώθηκαν. Η γάτα όμως δεν τα κατάφερε, εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο σπίτι και έχασε τη ζωή της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τετοια αυτοθυσια!..και μετα σου λενε πως μονο τα σκυλια δενονται με την οικογενεια..προ μηνων ειχα διαβασει ενα περιστατικο οπου γατα υπερασπισε -επιτυχως!-το αναπηρο 'αφεντικο" της απο επιθεση ληστη..δυστυχως δεν μπορω να βρω το λινκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα της ιστορίας μπορεί να μη στάθηκε τυχερή :cry:, όμως χαρη στον ηρωϊσμό αρκετών πυροσβεστών (καποιων απο εκεινους που σεβονται κάθε ζωή και θέλω να πιστευω πως όλοι τους είναι ετσι), αρκετές γατούλες εχουν σωθεί...

Χωρίς άλλα λόγια λοιπόν....

funny-pictures-cat-says-thank-you-t.jpg

μιας και είπαμε για πυροσβέστες...λίγο άσχετο, αλλά θα το πω! το καλοκαίρι είχε εγγλοβιστεί στο απέναντι μπαλκόνι ένα γατί. δεν σταματούσε το κλάμα του με τίποτα. ότι προσπάθειες να το κατεβάσουμε, τίποτα αυτό. καλέσαμε την πυροσβεστική, και πράγματι σε 20 επτά ήταν εκεί και το κατέβασαν!!!:up:

Kι εγώ εχω να πω τα καλύτερα για τους πυροσβέστες στις περιπτώσεις κλησεων για απεγκλωβισμούς. Και ευγενεστατοι είναι και δεν ειρωνευονται καθόλου στο τηλεφωνο και φτανουν στο σημειο που χρειαζονται εγκαιρα...

Α το χρυσο μου αηκε για να τους σωσει καλα βρε παιδακι μου κι αυτοι δεν την αρπαξαν να την βγαλουν εξω? κριμα το γατακι το τοσο καλο και θαραλέο κανονικα ο καθενας πρεπει αν εχει σχεδιο πως θα σωσει ακι ατ ζωα του σε περιπτωσεις εκτακτης αναγκης ετσι λεε στην αμερικη μετα τον κατρινα και δινουν και ειδικες οδηγιες για χρησιμα πραγματα.. κριμα και ηταν πολύ ομορφη γατα..

Οσο για τους πυροσβεστες προσφατα βοηθησαν ενα γατακι και τους στειλαμε πιτσες και μπυρες ως ενδειξη ευγνωμοσυνης εδω

αχου μωρε η γατουλα..κριμα:/:οντως μου φαινεται περιεργο που δεν την αρπαξαν και εκεινη..αλλα μεσα στο πανικο του ο καθενας..:/:τουλαχιστον ηταν περισσοτεροι εκεινοι που σωθηκαν..

Μράβο στην γατούλα... Θα αγαπούσε πολύ την οικογένειά της....γι αυτό θυσιάστηκε για αυτήν...:( :( Καλό της ταξίδη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back