Maria Kont
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα κοιμόταν πάντα μέσα και πάντα ερχόταν όταν τη φωνάζαμε.
Αφού βάλαμε αφίσες και ψάξαμε παντού υποθέσαμε πως κάποιος την έκλεψε.
Κι έτσι φτάσαμε στο σήμερα, που κάποια στιγμή που μίλαγα στον άλλο μου γάτο την ακούω να μου φωνάζει με μανία από τον κήπο του δίπλα σπιτιού, μπουκάρω στον κήπο και την αρπάζω, ένα πλάσμα όλο κόκαλα.
Οπότε βγάλαμε το συμπέρασμα ότι όλο αυτό το διάστημα (10 μέρες) ήταν κλεισμένη σε κάποιο υπόγειο (μάλλον) χωρίς να χει φάει τίποτα.
Αμέσως πήρα τον κτηνίατρο τηλέφωνο και μου είπε να τη ταϊζω ανά 1 ώρα μια κουταλιά του γλυκού κονσέρβα.
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν αυτό αρκεί και κατα πόσο κινδυνεύει περαιτέρω η υγεία της και αν χρειάζεται νοσηλεία (εαν κάποιος έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο.
Η γατούλα είναι 6 μηνών, είναι καθαρή και καθαρίζεται γενικά μόνη της με όρεξη. Έκανε κακάκια (χωρίς αίμα) και τσίσα μόλις μπήκε σπίτι. Τρώει με λύσσα αυτό που της δίνουμε και πεινάει όπως είναι αναμενόμενο μετά από τόσες μέρες. Φαίνεται γενικά να έχει όρεξη, θέλει αγάπη και δε φαίνεται άρρωστη.
Τώρα βέβαια πάμε στο πρόβλημα.... Είναι σκελετωμένη και δε μπορεί να κουνήσει καλά τα πίσω πόδια (δε ξέρω εαν είναι από την ασιτία ή κάποιο χτύπημα) φαίνεται να έχει μόνο μια βαθιά γρατζουνιά στο ένα πόδι και φαίνεται σαν να ενοχλείται όταν τη σηκώνουμε (πονάει ίσος). Και φυσικά δε μπορεί να ανέβει καν στο κρεβάτι.
Αν κάποιος μπορεί να συμβουλέψει σε κάτι θα τον ευχαριστούσα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για την γρατζουνιά πάντως, απ΄ένα αδεσποτάκι που είχα και είχε μια βαθιά στο πόδι του, μπορεί να το ενοχλεί τόσο ώστε να πονάει και να κουτσαίνει. Τότε του έβαζα μπεταντίν και σιγά σιγά είχε αναρρώσει. Τώρα που έχω γάτο μέσα και ασχολούμαι περισσότερο θα σου πω πως καλύτερα να την δει κτηνίατρος, μην έχει και κανένα άλλο τραύμα, μην μολυνθεί αυτό και χρειάζεται αντιβίωση. Όλα αυτά τα είπες στον κτηνίατρο σας?
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι γρήγορα περαστικά στην Πούφη σου, ενημέρωνέ μας για την εξέλιξή της
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria Kont
Νεοφερμένο μέλος
Η πληγή στο πόδι δεν είναι ανοιχτή, έχει είδη κλείσει. Απλά όταν τη σηκώνω φαίνεται να πονάει.
Στο γιατρό έχω σκοπό να τη πάω τη δευτέρα, να ανακτήσει λίγο δυνάμεις μιας και φαίνεται καλά και γιατί πιστεύω ότι άμα αναστατωθεί ίσος μη της κάνει καλό.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η γατούλα είναι στειρωμένη? Αν όχι, καλό θα ήταν αφού συνέλθει εντελώς, να το προγραμματίσετε. Ήδη 6 μηνών, κάλλιστα ένας οίστρος θα μπορούσε να είναι ο λόγος που είχε εξαφανιστεί αν είναι αστείρωτη.
Περαστικά της και γρήγορα να πάρει τα πάνω της

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ευτυχως που τελικα βρεθηκε
Παντα μετα απο μεγαλη ασιτια πρεπει να γινεται σταδιακη σιτιση,σε ανθρωπους και ζωα ισχυει αυτο.
Ευχομαι τα καλυτερα για την ψυχουλα.
Maria Kont
Νεοφερμένο μέλος
Έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως είτε χτύπησε καθώς προσπαθούσε να βγει από κει που ήταν ή (με ερωτηματικό) να έχουν ατροφήσει τόσο πολύ οι μύες των ποδιών από την αδυναμία.
Πάντως κατά τ' άλλα είναι πολύ χαρούμενη και συνέχεια μας αναζητά και μας γουργουρά.
Τώρα σιγά σιγά φαγάκι μέχρι και αύριο και από δευτέρα και στο γιατρό.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Maria Kont
Νεοφερμένο μέλος
Σοκαρίστηκε λίγο όπως την είδε έτσι σκελετωμένη αλλά θα γίνει καλά.
Με τα ποδαράκια όπως την είδε δε πρέπει να ναι κάτι σοβαρό, αλλά σε 10 μέρες εάν δε φτιάξει θα κάνουμε ακτινογραφία (μόλις πάρει βάρος για να μην έχει πρόβλημα με τη μέθη).
Όσο για το μυστήριο του τι έγινε.... Σήμερα συνάντησα μια γειτόνισσα που είναι άρρωστη και δε βγαίνει από το σπίτι. Της είπα πως είχαμε χάσει τη γατούλα και τότε μου είπε πως είδε που της είχε επιτεθεί ένας σκύλος που ξέφυγε από το αφεντικό του. Της είπα με διακριτικότητα πόσο στεναχωρηθήκαμε που την είχαμε χάσει και πόσο ταλαιπωρηθήκαμε και μου ζήτησε συγνώμη.... Βέβαια είναι άρρωστη τελευταία οπότε δεν ήθελα να της πω κάτι.....
Βέβαια τα τραύματα από το σκυλί δεν ήταν βαθιά, αλλά και 10 μέρες δε μπορεί να ήταν απλά φοβισμένη, πρέπει να είχε παγιδευτεί κιόλας κάπου πάνω στον πανικό της, δε μπορεί τόσες μέρες αν μας άκουγε να μην φώναζε.
Σας ευχαριστώ όλους-ες για το ενδιαφέρον!!!!!

Κατά δεύτερον, γιατί απολογήθηκε η γειτόνισσα; Δεν κατάλαβα, ήταν δικό της το σκυλί;

Maria Kont
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ της είπα οτι είχαμε χάσει τη γατούλα και τότε μου είπε για το περιστατικό.....

Maria Kont
Νεοφερμένο μέλος
Είναι κιόλας αυτή που πρόσεχε την άλλη (πρώην αδέσποτη) γάτα μας πριν την υιοθετήσουμε εμείς (μαμά της γατούλας που χάσαμε- μετά τη γέννα τη στειρώσαμε).
Αλλά σίγουρα θα ήταν διαφορετικά εάν το ξέραμε....
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Καλή της ανάρρωση λοιπόν και βέβαια από κει κι έπειτα, τέρμα τα ξεπορτίσματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool