Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν μπορειτε να δώσετε τηλ καποιου κτηνιατρου γιατι δε μπορεί να βρει το δικό της ή αν ξερετε αν πρέπει να τη χωρίσει απο τα μικρα. Τα έχει χωριστα αυτή τη στιγμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Γιατρούς μόνο σε κινητό θα βρεις τώρα και καλό είναι να πάρει τον δικό της αλλιώς κοίτα στο θρεντ με τους γιατρούς εδώ μέσα και βρείτε κάποιον εκει κοντά σας.
Καλή επιτυχία με τα μωρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχώς η αδερφη της μενει αποπάνω και η γάτα είναι εκεί προς το παρόν και ουτε καν ζήτησε τα γατάκια της, πληρης αδιαφορία.
Παντως απογοητευτηκα πολύ με το συγκεκριμενο κτηνίατρο που εγώ της σύστησα επειδη διάβασα πολυ καλά λόγια εδω στο φόρουμ. Ουτε καν της ανέφερε για γάλα κλπ της ειπε οτι ή θα είναι με τη μαμα τους ή θα πεθάνουν. Ουτε καν κάποια συμβουλή της έδωσε για το τι μπορεί να κάνει αν η μαμά δεν τα θέλει. Ευτυχως εγω έχω διαβάσει εδώ πολλές λεπτομέρειες για νεογέννητα και της εκτυπωσα και της έδωσα κάποιες σελίδες και 2 μέρες τώρα τα γατάκια είναι υγιή πίνουν γάλα και κάνουν την ανάγκη τους αφού τα τρίψει με πανάκι.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος

Ειναι μηπως η πρωτη της γεννας? Για τις περισσοτερες φορες οι γατες ειναι νευρικες στην πρωτη τους γεννα... Κανουν πολυ αλοκοτα πραματα πού πού. Τελος παντων, καλη τυχη με τα μικρουλια! 
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
Εννοώ, θα επιβοιώσουν;;;Α,και λυπάμαι για τη συμπεριφορά της μητέρας τους

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ειναι πραγματικα θλυβερο...
Για το λογο αυτο οι γατες αυτες θα ηταν καλο να στειρωνονται 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool