Γάτα επιτέθηκε στα γατάκια της! Επείγον!

Louiza26

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα.
Δώστε μου σας παρακαλω μια γνωμη. Η γάτα της κολλητης μου επιτεθηκε στα 3 ημερών γατάκια της οταν ακούστηκε ενας ξαφνικος θορυβος εξω απο το σπιτι. Τα 2 απο τα έξη τα μάτωσε στα ποδαράκια ευτυχως δεν είναι σοβαρά (η φίλη μου ήταν μπροστα και την τράβηξε).
Αν μπορειτε να δώσετε τηλ καποιου κτηνιατρου γιατι δε μπορεί να βρει το δικό της ή αν ξερετε αν πρέπει να τη χωρίσει απο τα μικρα. Τα έχει χωριστα αυτή τη στιγμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είμαι σίγουρη οτι πρέπει να τα κρατάει χώρια για πολύ απο τη μαμά τους γιατί φοβαμαι μήν τα εκαταλείψει τελείως μετά. Θα πρότεινα να την καλόπιανε και να την χαιδευε ωστε να ηρεμήσει και μετά να την αφήσει να παέι μαζί με τα μωρά της.Καλού κακού θα πρέπει να πάτε να αγοράσετε γάλα για νεογέννητα και μπιμπερο πάντως για να αποφύγετε τα δύσκολα.
Γιατρούς μόνο σε κινητό θα βρεις τώρα και καλό είναι να πάρει τον δικό της αλλιώς κοίτα στο θρεντ με τους γιατρούς εδώ μέσα και βρείτε κάποιον εκει κοντά σας.
Καλή επιτυχία με τα μωρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Update: τελικά και μετα απο συμβουλή κτηνιάτρου η φιλη μου έκανε προσπάθεια να ξαναβάλει τα γατακια στη μαμα τους αλλά δυστυχώς πάλι αγρίεψε αυτή. Ο γιατρός είπε οτι δε μπορεί να γίνει τίποτα και οτι θα πεθάνουν όλα αν δεν είναι με τη μαμά τους και η φίλη μου ήταν απελπισμένη..μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα. Τελικά πήγε και πήρε γαλα για γατάκια και προσπαθεί με τους γονείς της να τα μεγαλώσει.

Ευτυχώς η αδερφη της μενει αποπάνω και η γάτα είναι εκεί προς το παρόν και ουτε καν ζήτησε τα γατάκια της, πληρης αδιαφορία.

Παντως απογοητευτηκα πολύ με το συγκεκριμενο κτηνίατρο που εγώ της σύστησα επειδη διάβασα πολυ καλά λόγια εδω στο φόρουμ. Ουτε καν της ανέφερε για γάλα κλπ της ειπε οτι ή θα είναι με τη μαμα τους ή θα πεθάνουν. Ουτε καν κάποια συμβουλή της έδωσε για το τι μπορεί να κάνει αν η μαμά δεν τα θέλει. Ευτυχως εγω έχω διαβάσει εδώ πολλές λεπτομέρειες για νεογέννητα και της εκτυπωσα και της έδωσα κάποιες σελίδες και 2 μέρες τώρα τα γατάκια είναι υγιή πίνουν γάλα και κάνουν την ανάγκη τους αφού τα τρίψει με πανάκι.

λυπαμαι για τα γατακια,ελπιζω η φιλη σου μετα απο αυτο να στειρωση την μαμα,για να μην εχει παλι τα ιδια.

Ναι θα τη στειρώσει. Αυτο σκόπευε να κάνει απο την αρχη αλλά δυστυχώς την άφηνε να βγαινει στην αυλη και έγινε..το μοιραίο:/:

Kαλή επιτυχία στις προσπάθειές σας και με το καλό να την στειρώσει για να αποφύγει μελλοντικές νέες ταλαιπωρίες:)

Ουαου. Εγω παντως πρωτη φορα ακουω για γατα που επιτυθεται στα μωρα της... :hmm: Ειναι μηπως η πρωτη της γεννας? Για τις περισσοτερες φορες οι γατες ειναι νευρικες στην πρωτη τους γεννα... Κανουν πολυ αλοκοτα πραματα πού πού. Τελος παντων, καλη τυχη με τα μικρουλια! :)

Τώρα τα γατάκια είναι καλά;:confused:Εννοώ, θα επιβοιώσουν;;;
Α,και λυπάμαι για τη συμπεριφορά της μητέρας τους:(:(:(

Δε πειραζει θα μεγαλωσουν κι ετσι αν θελετε ξαναπροσπαθειτε κι αργοτερα και τα πιανετε με γαντια. Πολλες μανες γεννουν καταναγκαστικα και δε τη γουσταροιυν καθολου τη διαδικασια, εχω μια που μου τριβονταν μετα τη στειρωση-εκτρωση( τα ειχαν φαει σκυκια στη περιοχη και δεν επαιρνε ουτε κατα διανοια) σαν να της ειχε φυγει ενα βαρος .. τοτε καταλαβα οτι καλα εκανα

Εχω πετυχει αρκετες τετοιες περιπωσεις... :hmm:Ειναι πραγματικα θλυβερο... :( Για το λογο αυτο οι γατες αυτες θα ηταν καλο να στειρωνονται ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back