Γάτα και τηλεκοντρόλ...

Mici

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Σας έχει συμβεί ποτέ η γατούλα σας να κοιμάται αγκαλιά με το τελεκοντρολ;;; :lol:

Συνέβη σε μας με την Mici. Κατά τις 3 το πρωί, ξυπνάμε από την τηλεόραση και ψάχναμε σαν τρελά το τελεκοντρολ πάνω και κάτω από τα σκεπάσματα μας. Πουθενά αυτό.
Βλέπω την Mici στην άκρη του κρεβατιού μας, αγουροξυπνημένη να μας κοιτάζει αγκαλιά με το τελεκοντρολ :lol: πέθανα στα γέλια, της το πήραμε, κλείσαμε την τηλεόραση.
Δεν μπορούσα να σταματήσω τα γέλια. Τόσο πολύ που η Mici ήρθε και κάθισε παρά τα 2.700 γραμμάρια της, στο στήθος μου και μου έγλυφε το σαγόνι μου.

Ήταν πολύ αστείο!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Ο Σάκης έχει μανία με αυτό! Κοιμάται σε τηλεκοντρόλ, τηλέφωνο, κινητό, βιβλία και ό,τι άλλο δικό μου κυκλοφορεί στο σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Πέπε το μισεί! Μόλις με δει να το κρατάω και να ετοιμάζομαι να αλλάξω κανάλι...του ορμάει. Το βλέπει μάλλον σαν αντίζηλο. "Γιατί κρατάει αυτό το μαραφέτι αντί να με χαιδεύει?:mad: "
:P

Ο Πέπε το μισεί! Μόλις με δει να το κρατάω και να ετοιμάζομαι να αλλάξω κανάλι...του ορμάει. Το βλέπει μάλλον σαν αντίζηλο. "Γιατί κρατάει αυτό το μαραφέτι αντί να με χαιδεύει?:mad: "
:P
Μήπως αυτά που δείχνει η τηλεόραση μισεί;

Τα δικα μου ερχονται και τριβοβται πανω στο κινητο η το ασυρματο .. ακριβως οταν μιλαω ποτε αλλη φορα! ΤV δεν εχω, δεν μ αρεσει, οποτε δεν εχω κ τηλεκοντρολ

Μπα τα δικά μου έιναι εντελώς απαθή σε όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα.... Αλλά πρεπει να ειναι αστειο θέαμα πραγματικά!

Μαντού - τηλεκοντρόλ σημειώσατε 2. Καθότι ως βρέφος του είχα πετάξει ένα τηλεκοντρολ στο κεφάλι κατά λάθος, αλλά το έφαγε και απο τότε δεν νοιώθει και τα καλύτερα για αυτό. Είναι όμως ερωτευμένος με το λάπτοπ. Τρίβεται επάνω του και γουργουρίζει σα λατίνος εραστής. Μιλάμε για έρωτα όχι αστεία, εκεί να δείτε γουργούρισμα και κακό, αλλά μη με ρωτάτε γιατί!:confused:

Γιατί τόσος έρωτας με το λάπτοπ;

Χα, χα, χα... :lol: να είστε κάλα μου φτιάξατε την μέρα μου :up:!!! Δεν ήταν και ότι καλύτερο η σημερινή μου, άλλα τέλος πάντων.
Η Mici είναι συνήθως απαθής με οτιδήποτε ασχολούμαι. Μονό όταν φτιάχνω κάτι για να παίξει τότε είναι που έρχεται τρέχοντας :mad:.

Aυτό με το λαπτοπ το κάνει και ο δικος μου! Επίσης όταν μιλάω στο τηλέφωνο μάλλον νομίζει ότι μιλάω σ'αυτόν και μου απαντά :confused:

Εμένα ούτε με το τηλεκοντρόλ ασχολείται αν και του αρέσει η τηλεόραση, ούτε με το laptop.Αντίθετα έχει τρομερή αντιπάθεια στο τηλέφωνο. Οταν με βλέπει να μιλάω στο τηλέφωνο γίνεται χαμός! Νιαουρίζει, γρατζουνάει και προχθες δάγκωσε το κινητό από το λουράκι και το έσερνε στο σπίτι. Τη γλύτωσα κι εγώ και το κινητό με μερικές γρατσουνιές...:lol:

Εμενα μου τρωει τα καλωδια... Τι απιστευτο πραγμα ειναι αυτο
4 φορες το καλώδιο του μοντεμ.
2 φορτιστες εχω αλλαξει.
και φυσικα τις κεραιες απο δυο ραδιόφωνα που εχουμε στο απιτι, ραδιο δεν ακουω πια.
Απιστευτες είναι!!!!
Αααα!ξεχασα μας εχει δαγκωσει και ενα προγραμμα tv για το pc, μας το ειχαν κανει δωρο και συνδεόταν με ενα μικρο καλωδιακι, το φαγαμε και αυτό δεν μας ξέφυγε!!Νευρα ο φίλος μου...Ετοιμος να την πεταξει απο τον τριτο που μένουμε ήταν.Ευτυχως τη γλύτωσα απο του<<χαρου>>τα δόντια.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Ο Νααμάν τρίβεται στο χέρι μου όταν κρατάω το κοντρόλ και κάνω ζάπινγκ !!! Κάνει το ίδιο και όταν κουνάω το ποντίκι του υπολογιστή !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επανέρχομαι 2 μήνες σχεδόν μετά να αναθεωρήσω. Ο Χιόνης τρελένεται για το τηλεκοντρόλ! Το δαγκώνει , το πατάει και κοιμάται και μαζί του. Ανακάλυψε προσφάτως την χρήση του και μιας και είναι μέγας τηλεορασάκιας προσπαθεί ν'αλλάξει κανάλια μόνος του!!!:lol: :lol: :lol:

Επανέρχομαι 2 μήνες σχεδόν μετά να αναθεωρήσω. Ο Χιόνης τρελένεται για το τηλεκοντρόλ! Το δαγκώνει , το πατάει και κοιμάται και μαζί του. Ανακάλυψε προσφάτως την χρήση του και μιας και είναι μέγας τηλεορασάκιας προσπαθεί ν'αλλάξει κανάλια μόνος του!!!:lol: :lol: :lol:

του αρεσουν και τα παιδικα βλεπω!!!

Τι καλο γατονι που ειναι ο χιονης ετσι με το τηλεκοντρολ παρεα:D

του αρεσουν και τα παιδικα βλεπω!!!

Ο γλυκός μου βλέπει τα πάντα. Αλλά έχει μια αδυναμία στα ντοκυμαντέρ στο Animal Planet και στα κινούμενα σχέδια:P :P :P

:lol: :lol: :lol: καλε,καθεται και παρακολουθει κανονικα τηλεοραση!!!

τι γατακι θαυμα ειναι αυτο??? πολυ πλακα εχει ο χιονης!!!παρτε του καλε μια τηλεοραση μονο δικια του!!!:lol: :lol:

Μπα! Τι να την κάνει τη δικιά του τηλεόραση? Έτσι κι αλλιώς πηγαίνει όπου πάω και βλέπει τηλεόραση όπου βλέπω εγώ. Δεν συμφωνούμε πάντα στο τι θέλει να δει ο καθένας, αλλά όταν κάτι δεν του αρέσει απλά το ρίχνει στον ύπνο. Προτιμάει πάντως την τηλεόραση στο δωμάτιό μου γιατί ξαπλώνει στο κρεββάτι και βλέπει:P
Μόνο που δεν μπορώ να τον πείσω να μην βλέπει τηλεόραση από τόσο κοντά. Θα στραβωθεί στο τέλος!!!....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back