Γάτα και υπολογιστής, πρόβλημα;

indrilgon

Δραστήριο μέλος

Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.

Έχω παραγγιλει( και περιμένω σύντομα) τον επιτραπέζιο υπολογιστή «Apple iMac MB950GR/A - 21.5». Πρόκριτε για μοντέλο όπου όλες οι λειτουργίες του υπολογιστή (ο πύργος και η οθόνη) είναι ένα. Μια τεράστια οθόνη δηλαδή. Το θέμα μου είναι ότι μέχρι τώρα έχω λάπτοπ, και το Μεζεδάκι κάθετε αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή για να μου κάνει παρέα.:lol: Ο μικρός μου ενώ είναι ένας άγγελος είναι τρομερά ζωηρός και θέλει να παίζει συνέχεια(λόγο ηλικίας) και καμία φορά όταν βλέπει τα δάχτυλα μου να κουνιούνται πάνω στο πληκτρολόγιο κάνει κάτι θεαματικά αλματα :P:P:P(για να παιξει). Καθώς πίσω από το γραφείο δεν έχει τοίχο έχω αγχωθεί λίγο μήπως το παιδί ρίξει τον υπολογιστή κάτω. Έχει κάποιος από εσάς τέτοιο υπολογιστή, η μεγάλη οθόνη υπολογιστή? Είχατε πρόβλημα?:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω οθονη lcd 21.5" και τηλεοραση lcd 24" και δεν τις ριχνει. Καθεται πολλες φορες μπροστα απο την τηλεοραση ή την οθονη για να μη βλεπουμε, αλλα δεν εχει επιτεθει ακομα στο μηχανημα :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@indrilgon
το iMac ζυγίζει σχεδόν 10 κιλά και έχει σταθερή βάση. Οπότε αν ο γάτος σου δεν ξεπεράσει τα 6-7 κιλά ... και μάλιστα να χτυπάει με ΔΥΝΑΜΗ πάνω του δεν παίζει πρόβλημα.

Anyway, το θέμα δεν είναι αν θα κινδυνεύει να πέσει ο υπολογιστής, αλλά ότι ξέρεις να επιλέγεις ;) απ' ό,τι βλέπω ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω οθονη lcd 21.5" και τηλεοραση lcd 24" και δεν τις ριχνει. Καθεται πολλες φορες μπροστα απο την τηλεοραση ή την οθονη για να μη βλεπουμε, αλλα δεν εχει επιτεθει ακομα στο μηχανημα :lol:

Και ο Άρης μου το συηθίζει αυτό!:PΚάθεται μπροστά στην LCD τηλεόραση για να τον βλέπουμε.... μάλλον θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο αξιοθέατο!:blink::stunned::P
Προς το παρόν πάντως παρά τις φιλότιμες επιθέσεις που έχει κάνει στην τηλεόραση...ο αγώνας λήγει με ισοπαλία! :P:P
Ευτυχώς που το διαδίκτυο δεν τον ενδιαφέρει καθόλου!:thumbup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω laptop και hd τηλεοραση αρκετα μεγαλη(δεν θυμαμε ιντσες) τα γατια μου ετυχε πολλες φορες να επιτεθουν στην τηλεοραση γιατι ειδαν κατι που ηθελαν να πιασουν, ειδικα η γιασμινη μου:P ή να πατησουν πανω στο πληκτρολογιο του laptop ή να αφησουν την πατουσα τους επανω στον υπολογιστη οταν ειναι κλειστος:/:. Γιαυτο παντα κλεινω το laptop και το φυλαω καπου που δεν το βλεπουν. Τα γατια μου επανω στο παιχνιδι τους ειναι λιγο απροβλεπτα:redface:. Ωστοσο πολλες φορες εχουν καθισει μαζι μου να δουνε εργο ή απλα να καθονται στα ποδια μου οταν πληκτρολογω στο pc μου:)

@indrilgon
το iMac ζυγίζει σχεδόν 10 κιλά και έχει σταθερή βάση. Οπότε αν ο γάτος σου δεν ξεπεράσει τα 6-7 κιλά ... και μάλιστα να χτυπάει με ΔΥΝΑΜΗ πάνω του δεν παίζει πρόβλημα.

Anyway, το θέμα δεν είναι αν θα κινδυνεύει να πέσει ο υπολογιστής, αλλά ότι ξέρεις να επιλέγεις ;) απ' ό,τι βλέπω ...

Θα συμφωνήσω με τον bowman..:D Αλλά καλά κάνεις και σκέφτεσε προνοητικά γιατί τα γατιά είναι άτσαλα... τις προάλλες ο γάτος μου δάγκωσε το καλώδιο από κάτι φωτάκια -την ώρα που άναβαν!!!- την στιγμή που σκέφτηκα να τα ανεβάσω πιο ψηλά για να μην τα μασήσει !!! :confused:

Δυστυχώς τα γατάκια τρελλαίνονται να πλησιάζουν τις πηγές ακτινοβολίας...Με απρόβλεπτες συν'επειες για την υγεία τους...Τουλάχιστον μας επισημαίνουν τις συσκευές που εκπέμπουν την περισσοτερη ακτινοβολία. Στο χερι μας να προφυλαχτούμε με όποιο προσφορότερο τρόπο εφικτό, και -δυσκολότερο αν και αναγκαίο- να τα προστατέψουμε με καταλληλη εκπαίδευση και απαγορεύσεις....Με τα ελευθέρας βοσκής τα πράγματα είναι δύσκολα , που κοιμούνται στις κεραίες....

Πολύ καλή επιλογή του υπολογιστή. Τα mac είναι οι αδυναμία μου!!!!:D:D:D
Η μικρή μου ανεβαίνει πάνω στην flat τηλεόραση (42'') και στην οθόνη του υπολογιστή (24΄΄) και κάνει πασαρέλα. Βέβαια ζυγίζει 3 κιλά οπότε δεν έχει κάνει κάποια ζημιά..;);):):):)

αν και πανε χρονια..ειναι επικαιρο ακομα το θεμα..
προσφατα αξιωθηκα να παρω κ εγω μια tv hd plasma και τα συνναφη 42"..ολα καλα..ταινιες,αραγμα...μια χαρα..

το θεμα ειναι οτι εχει τρελαθει το γατι!
μη δει κανενα πουλι,αεροπλανο,αλλο ζωο,η οτιδηποτε της κινει την περιεργια αρχιζει και τρελενεται...γουρλωνει το ματι,παει απο μπροστα,παει απο πισω,ψαχνει,τεντωνεται κανει σχεδια..εντωμεταξυ την εχω οπως να ναι την τιβι τωρα μιας και δεν πηρα επιπλο ακομα,και φοβαμαι μη την πεταξει κατω,και κανει ζημια η την πλακωσει...ξερω γω..
τη διωχνω,αλλα σκεφτομαι καμια φορα μη κανει κανα σαλτο που θα την εχω ανοιχτη και θα λειπω...
με την παλια τηλεοραση μπαουλο,σα να μην υπηρχε..
οποτε τωρα?
το κανουν και τα δικα σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατ'αρχήν να σου ευχηθώ καλορίζικη η συσκευή και, παρά τις γατίσιες απειλές που δέχεται, να τη χαρείς ...ακέραια να μακροημερεύει:D
Το γατο-ζουζούνι σου είναι αρκετά ευφυές και φαίνεται να αντιλαμβάνεται τα τεκταινόμενα εντός της οθόνης, οπότε επόμενο είναι να ενθουσιάζεται και να θέλει να συμμετέχει..διαδραστικά. :P
Αυτό που μπορείς να κάνεις για την ώρα, είναι να τοποθετήσεις κάποια αυτοσχέδια "στηρίγματα" γύρω από τη συκευή, έτσι ώστε σε περίπτωση "ατυχήματος" να αποτρέψεις κάποιο σπάσιμο (π.χ. μαξιλάρια).
Η δική μου δεν φαίνεται να πολυ-ενδιαφέρεται, προτιμά τα πιο χειροπιαστά και φαγώσιμα είδη. Το μόνο που κάνει με την τηλεόραση, είναι κάθε που πλησιάζει η ώρα της για γεύμα, να έρχεται και να κωλοτρίβεται πάνω στην οθόνη, για να μου υπενθυμίσει οτι "εδώ είμαι εγώ και πεινάω!":hehe:

DSCN1528.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

oxi απλα κοιταει..
βλεπει ας πουμε τη μπαλα απο το ποδοσφαιρο,κανει σα τρελη σηκωνεται ορθια κανει χερακια και μετα παει κ απο πισω και την ψαχνει..με μανια ομως..εντελως προσυλωμενη οτι και να της κανω..το βλεμα εκει!και σηκωτη που την περνω..εκει αυτη..

βλεπει ας πουμε τη μπαλα απο το ποδοσφαιρο,κανει σα τρελη σηκωνεται ορθια κανει χερακια και μετα παει κ απο πισω και την ψαχνει..με μανια ομως..εντελως προσυλωμενη οτι και να της κανω..το βλεμα εκει!και σηκωτη που την περνω..εκει αυτη.
:loltooth: Λατρεύω!!
t09031.gif

oxi απλα κοιταει..
βλεπει ας πουμε τη μπαλα απο το ποδοσφαιρο,κανει σα τρελη σηκωνεται ορθια κανει χερακια και μετα παει κ απο πισω και την ψαχνει..με μανια ομως..εντελως προσυλωμενη οτι και να της κανω..το βλεμα εκει!και σηκωτη που την περνω..εκει αυτη..
΄Εχει αθλητικές διαθέσεις το κορίτσι σου, τι να κάνουμε τώρα.;)

σημερα εβλεπε ενα αλογο να τρεχει σε μια παραλια και μολις τιναχτηκε το αλογο με τα νερα ετρεξε να κρυφτει μη τη βρεξει..
οτι να ναι αυτο το γατι..

Εγώ θα το πω καταπληκτικό αυτό το γατί!:hehe:
Μήπως ευκαιρία να το χαρούμε και σε βιντεάκι?;)

θα προσπαθησω να πιασω κανενα στιγμιοτυπο

Χαχαχαχαχα,τι γλυκα η γατα σου!!Ο δικος μου καθεται πανω στο pc συνεχεια....μαλλον επειδη ειναι ζεστο..επισης βγαζει τα πληκτρα απο το πληκτρολογιο (αυτο θελει λιγη προσοχη) αλλα με την TV δεν ειχε ποτε καμια αγαπη...παλια μονο καθοταν και κρυφοκοιταζε την TV των γειτονων απο την βεραντα αλλα οχι κατι σοβαρο...με την δικη μας που ηταν και πιο κοντα δεν ασχοληθηκε ποτε!!!Τωρα λεω σε 1-2 μηνες να παρω κι εγω μια TV και βλεπουμε πως θα παει!! :P :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back