indrilgon
Δραστήριο μέλος
Έχω παραγγιλει( και περιμένω σύντομα) τον επιτραπέζιο υπολογιστή «Apple iMac MB950GR/A - 21.5». Πρόκριτε για μοντέλο όπου όλες οι λειτουργίες του υπολογιστή (ο πύργος και η οθόνη) είναι ένα. Μια τεράστια οθόνη δηλαδή. Το θέμα μου είναι ότι μέχρι τώρα έχω λάπτοπ, και το Μεζεδάκι κάθετε αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή για να μου κάνει παρέα.
Ο μικρός μου ενώ είναι ένας άγγελος είναι τρομερά ζωηρός και θέλει να παίζει συνέχεια(λόγο ηλικίας) και καμία φορά όταν βλέπει τα δάχτυλα μου να κουνιούνται πάνω στο πληκτρολόγιο κάνει κάτι θεαματικά αλματα 

(για να παιξει). Καθώς πίσω από το γραφείο δεν έχει τοίχο έχω αγχωθεί λίγο μήπως το παιδί ρίξει τον υπολογιστή κάτω. Έχει κάποιος από εσάς τέτοιο υπολογιστή, η μεγάλη οθόνη υπολογιστή? Είχατε πρόβλημα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
david_bowman
Νεοφερμένο μέλος
το iMac ζυγίζει σχεδόν 10 κιλά και έχει σταθερή βάση. Οπότε αν ο γάτος σου δεν ξεπεράσει τα 6-7 κιλά ... και μάλιστα να χτυπάει με ΔΥΝΑΜΗ πάνω του δεν παίζει πρόβλημα.
Anyway, το θέμα δεν είναι αν θα κινδυνεύει να πέσει ο υπολογιστής, αλλά ότι ξέρεις να επιλέγεις
απ' ό,τι βλέπω ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εχω οθονη lcd 21.5" και τηλεοραση lcd 24" και δεν τις ριχνει. Καθεται πολλες φορες μπροστα απο την τηλεοραση ή την οθονη για να μη βλεπουμε, αλλα δεν εχει επιτεθει ακομα στο μηχανημα![]()
Και ο Άρης μου το συηθίζει αυτό!
Κάθεται μπροστά στην LCD τηλεόραση για να τον βλέπουμε.... μάλλον θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο αξιοθέατο!

Προς το παρόν πάντως παρά τις φιλότιμες επιθέσεις που έχει κάνει στην τηλεόραση...ο αγώνας λήγει με ισοπαλία!

Ευτυχώς που το διαδίκτυο δεν τον ενδιαφέρει καθόλου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ή να πατησουν πανω στο πληκτρολογιο του laptop ή να αφησουν την πατουσα τους επανω στον υπολογιστη οταν ειναι κλειστος
. Γιαυτο παντα κλεινω το laptop και το φυλαω καπου που δεν το βλεπουν. Τα γατια μου επανω στο παιχνιδι τους ειναι λιγο απροβλεπτα
. Ωστοσο πολλες φορες εχουν καθισει μαζι μου να δουνε εργο ή απλα να καθονται στα ποδια μου οταν πληκτρολογω στο pc μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrikos90
Νεοφερμένο μέλος
@indrilgon
το iMac ζυγίζει σχεδόν 10 κιλά και έχει σταθερή βάση. Οπότε αν ο γάτος σου δεν ξεπεράσει τα 6-7 κιλά ... και μάλιστα να χτυπάει με ΔΥΝΑΜΗ πάνω του δεν παίζει πρόβλημα.
Anyway, το θέμα δεν είναι αν θα κινδυνεύει να πέσει ο υπολογιστής, αλλά ότι ξέρεις να επιλέγειςαπ' ό,τι βλέπω ...
Θα συμφωνήσω με τον bowman..
Αλλά καλά κάνεις και σκέφτεσε προνοητικά γιατί τα γατιά είναι άτσαλα... τις προάλλες ο γάτος μου δάγκωσε το καλώδιο από κάτι φωτάκια -την ώρα που άναβαν!!!- την στιγμή που σκέφτηκα να τα ανεβάσω πιο ψηλά για να μην τα μασήσει !!! 
natalouko
Επιφανές μέλος

Η μικρή μου ανεβαίνει πάνω στην flat τηλεόραση (42'') και στην οθόνη του υπολογιστή (24΄΄) και κάνει πασαρέλα. Βέβαια ζυγίζει 3 κιλά οπότε δεν έχει κάνει κάποια ζημιά..

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσφατα αξιωθηκα να παρω κ εγω μια tv hd plasma και τα συνναφη 42"..ολα καλα..ταινιες,αραγμα...μια χαρα..
το θεμα ειναι οτι εχει τρελαθει το γατι!
μη δει κανενα πουλι,αεροπλανο,αλλο ζωο,η οτιδηποτε της κινει την περιεργια αρχιζει και τρελενεται...γουρλωνει το ματι,παει απο μπροστα,παει απο πισω,ψαχνει,τεντωνεται κανει σχεδια..εντωμεταξυ την εχω οπως να ναι την τιβι τωρα μιας και δεν πηρα επιπλο ακομα,και φοβαμαι μη την πεταξει κατω,και κανει ζημια η την πλακωσει...ξερω γω..
τη διωχνω,αλλα σκεφτομαι καμια φορα μη κανει κανα σαλτο που θα την εχω ανοιχτη και θα λειπω...
με την παλια τηλεοραση μπαουλο,σα να μην υπηρχε..
οποτε τωρα?
το κανουν και τα δικα σας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το γατο-ζουζούνι σου είναι αρκετά ευφυές και φαίνεται να αντιλαμβάνεται τα τεκταινόμενα εντός της οθόνης, οπότε επόμενο είναι να ενθουσιάζεται και να θέλει να συμμετέχει..διαδραστικά.
Αυτό που μπορείς να κάνεις για την ώρα, είναι να τοποθετήσεις κάποια αυτοσχέδια "στηρίγματα" γύρω από τη συκευή, έτσι ώστε σε περίπτωση "ατυχήματος" να αποτρέψεις κάποιο σπάσιμο (π.χ. μαξιλάρια).
Η δική μου δεν φαίνεται να πολυ-ενδιαφέρεται, προτιμά τα πιο χειροπιαστά και φαγώσιμα είδη. Το μόνο που κάνει με την τηλεόραση, είναι κάθε που πλησιάζει η ώρα της για γεύμα, να έρχεται και να κωλοτρίβεται πάνω στην οθόνη, για να μου υπενθυμίσει οτι "εδώ είμαι εγώ και πεινάω!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
βλεπει ας πουμε τη μπαλα απο το ποδοσφαιρο,κανει σα τρελη σηκωνεται ορθια κανει χερακια και μετα παει κ απο πισω και την ψαχνει..με μανια ομως..εντελως προσυλωμενη οτι και να της κανω..το βλεμα εκει!και σηκωτη που την περνω..εκει αυτη..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
βλεπει ας πουμε τη μπαλα απο το ποδοσφαιρο,κανει σα τρελη σηκωνεται ορθια κανει χερακια και μετα παει κ απο πισω και την ψαχνει..με μανια ομως..εντελως προσυλωμενη οτι και να της κανω..το βλεμα εκει!και σηκωτη που την περνω..εκει αυτη.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Εχει αθλητικές διαθέσεις το κορίτσι σου, τι να κάνουμε τώρα.oxi απλα κοιταει..
βλεπει ας πουμε τη μπαλα απο το ποδοσφαιρο,κανει σα τρελη σηκωνεται ορθια κανει χερακια και μετα παει κ απο πισω και την ψαχνει..με μανια ομως..εντελως προσυλωμενη οτι και να της κανω..το βλεμα εκει!και σηκωτη που την περνω..εκει αυτη..

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
οτι να ναι αυτο το γατι..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μήπως ευκαιρία να το χαρούμε και σε βιντεάκι?

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
nefy
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool