Γάτα με νεογέννητα και πρησμένη περιέργη κοιλιά

Backdrop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Backdrop είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα.
Καλησπέρα!

Το πρωί είδα μια γατα κοντά στη γειτονιά η οποία μονίμως νιαουρίζει, και η περιοχή της κοιλιάς της ειναι σαν να έχει εξογκώματα! Φαίνεται σαν να πονάει!
Γέννησε πριν λίγες μέρες! επειδή έχω δει γάτες μετά τη γέννα δεν είχε καμία σχέση...
είναι πάρα πολύ πρησμένη στα πλαινά , σαν μπαλίτσες είναι τα πρηξίματα!
Σκέφτηκα μηπως υπάρχει πρόβλημα με αγέννητο γατάκι!
Τι θα μπορούσα να κάνω για να τη βοηθήσω?

Σκέφτηκα να την πάω σε μια κτηνίατρο κοντά στο σπίτι, αλλά άμα την πάρω απο εκεί τα μικρά θα πεθάνουν χωρίς τη μαμά τους, δεν είναι ούτε μιας εβδομάδας!

Υ.Γ. Αν είναι λάθος το θέμα , παρακαλώ τους mods να το φτιάξουν.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ελεγα να μιλησεις πρωτα εσυ με τον κτηνιατρο που θελεις να της πας, να του εκθεσεις την κατασταση και θα σε συμβουλεψει εκεινος αναλογα. Παντως να σκεφτεις πως αν εχουν μεινει μεσα στην κοιλιτσα της πεθαμενα μωρακια, ο θανατος της δεν θα αργησει απο σηψαιμια, οποτε παλι μονα θα μεινουν τα μωρα της τα γεννημενα, χρειαζεται προσεκτικο ζυγισμα των κινδυνων και του πιθανου ωφελους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ελεγα να μιλησεις πρωτα εσυ με τον κτηνιατρο που θελεις να της πας, να του εκθεσεις την κατασταση και θα σε συμβουλεψει εκεινος αναλογα. Παντως να σκεφτεις πως αν εχουν μεινει μεσα στην κοιλιτσα της πεθαμενα μωρακια, ο θανατος της δεν θα αργησει απο σηψαιμια, οποτε παλι μονα θα μεινουν τα μωρα της τα γεννημενα, χρειαζεται προσεκτικο ζυγισμα των κινδυνων και του πιθανου ωφελους.

Αυτο σκεφτομαι και εγω! θα παρω ενα τηλεφωνο την κτηνιατρο που εινια κοντα μηπως θελει και εκεινη να βοηθησει!

Αν την παρεις μονο για μερικες ωρες και κρατησεις τα μωρα της σε ασφαλες σημειο δε θα υπαρξει προβλημα,πρεπει ομως αμεσα να τη δει γιατρος.

Πήγα εχθές και ρώτησα την κτηνίατρο κοντα στο σπιτι, και μου ειπε οτι θελει 100 ευρω...
Το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω να της τα δωσω, και οταν της το ειπα μου ειπε να απευθυνθω αλλου...

Ενταξει... τι να πω τωρα! Ενω η ιδια μου ειπε οτι θα πεθανει η γατα αμα δεν εγχειριστεί γιατί μάλλον έχει κι άλλα γατάκια δεν ήταν πρόθυμει να το αναλάβει...

Καποια επαγγελματα θέλουν και ψυχή πέρα από γνώσεις!
Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ...

Πήγα εχθές και ρώτησα την κτηνίατρο κοντα στο σπιτι, και μου ειπε οτι θελει 100 ευρω...
Το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω να της τα δωσω, και οταν της το ειπα μου ειπε να απευθυνθω αλλου...

Ενταξει... τι να πω τωρα! Ενω η ιδια μου ειπε οτι θα πεθανει η γατα αμα δεν εγχειριστεί γιατί μάλλον έχει κι άλλα γατάκια δεν ήταν πρόθυμει να το αναλάβει...

Εξαιτιας καποιων τετοιων κτηνιατρων, ο Θεος να τους κανει, χανονται ενα σωρο αδεσποτα που θα μπορουσαν να ειχαν σωθει αν ειχαν πιο λογικες τιμες και καταλαβαιναν την αγωνια μας για τα ζωα. Να δω τι θα τα κανει αφου μαζι της αποκλειεται να τα παρει η σιχαμενη.:mad:

Καποια επαγγελματα θέλουν και ψυχή πέρα από γνώσεις!

Backdrop μου ρώτα και αλλού... Αθήνα βρίσκεσαι; Αν ναι, κάνε ένα τηλεφώνημα στον αίλουρο, εδώ μέσα γράφονται τα καλύτερα για αυτόν, ίσως καταφέρει να βοηθήσει... Δεν μπορεί, θα υπάρχει κάποιος να στο κάνει πιο οικονομικά και πιθανόν με δόσεις...

θα παρω ενα τηλ και στην φιλοζωικη της περιοχης! Αλlα σκεφτομαι οτι ηδη εχουν περασει οι μερες και μηπως δεν γινεται τιποτα τωρα! :(

Mην το βάζεις κάτω, πάρε τηλέφωνο, μην τα παρατάς! Δεν ξέρεις τι καλό μπορεί να συμβεί....

δυστυχως η πλειοψηφια τον κτηνιατρων ετσι ειναι..κ εγω τα ιδια τραβαω εδω μιας και ολοι ενας προς εναν σκεφτονται ετσι...δεν εχω πετυχει ακομα σωστο.
σορυ για την εκφραση αλλα ειναι ληστες κανονικα και στις υπηρεσιες τους και στα προιοντα γενικοτερα..σορυ για το οφ τοπικ αλλα νταξ...
κριμα για το γατι..μακαρι να μπορουσα να βοηθουσα και μακαρι να βρεθει λυση συντομα.κριμα να βασανιστει το ζωντανο αλλα και τα γατακια που θα μεινουν πισω.
πρωτη φορα ακουω τετοια περιπτωση

Δεν την βρηκα τη μικρουλα σημερα που πηγα στο στενο που "συχναζει"!
Μακαρι να εχει βρεθει καποιος ανθρωπος να την εχει βοηθησει!

Στεναχωρηθηκα πολυ με την μικρουλα! Και τοσες αδεσποτες γατες ρε γαμωτο!!!! Τι θα τις κανουμε??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back